0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki bebeyle zor bela topluyorum doğumdan önce gereksiz herşeyi kolilemistim zaten şimdi kalanları topluyorum ne şekilde daha kolay olur nerden başladınız 

9 Cevaplar

0 oy
(869 puan) tarafından
Evlendiğimden beri taşınıyorum hep zorlandım püf noktası yok galiba 
tarafından
Ay Allah yardım etsin benim ilk 4 yıl içinde
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin canim nereye taşınıyorsun
tarafından
Antalya'ya canım memleketime
tarafından
Ooo hade gözün aydın canım çok sevindim senin adına
0 oy
(13,062 puan) tarafından
büyük çöp poşetleri al, kalın olanlardan. kıyafetleri, nevresim vs poşetlere koyarsın. 
tarafından
Evet sipariş verdim dün vakumlayip bantlarim diye dusundum
0 oy
(4,158 puan) tarafından
Mutfağı halletmeye bak en zoru orası zaten büyük eşyaları nakliye kendisi hallediyor yiyeceğin bir iki tabağı tencereyi kaşığı bırak gerisini tamamen topla zaten kıyafetler kalıyor geri onlarda hemence hallolur
tarafından
Mutfak baya bitti sayilr tabak bardak sadece erzaklwr kaldi
0 oy
tarafından
Askılı kıyafetleri askisiyla birlikte kolile. Eve geçince direk as. Çarşafları ve yorganları katlı şekilde hurcla. Kirli çamaşır bırakma hepsini yıkayıp kolile. Kıyafetleri hurclayanlar var sen öyle yapma katlı şekilde koliye diz eve geçince katlı şekilde direk yerine koyarsın. Bardakları tabakları gazeteleme onun rengi çıkıyor. Arasına A4 kağıdı koyabilirsin. Çekmece malzemelerinde  (sifonyer plastik çekmece gibi) eğer kirilcak bir şey yoksa direk çekmeceyi bantla öyle taşınsin direk. Birde sökülecek gardolap sehpa gibi şeylerin icinden çıkan vidayı yine kendi üzerine bantla. Yani gardolaptan 10 tane vida çıktı diyelim. Onları al gardolabin bir parcasina bantla. Vidalar ne eksik çıkar ne fazla o zaman. 
tarafından
Teşekkür ederim canım detaylı detaylı yazmissin
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Ben neyi hangi koliye koyduysam üzerine yazdim. Taşırken de mutfak malzemelerini ayni yere yatak odasını vs aynı yere koydum. Esyalari indirince her sey gitmesi gereken yerlere gitti. Karman çorman olmadı yani. Bir de mutfak malzemelerimi yıkayıp koydum,  çıkarınca yikamama gerek kalmadı. 
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Canım bende 10 gün sonra taşınıyorum en büyğk kolaylık bulabilirsen un çuvalı. Çocuk kıyafetleri çarşaflar perdeler her şeyi koyabilirsin. Ben 20 tane kadar buldum her şeyi toparladı. Bi fırın falan varsa iste önce güzelce çırp unundan arıt sonra çamaşır makinesinde yıka bende öyle yaptım
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Beni en delirten yer mutfak. Ordan başlıyorum ben. Sonra diğer ıvır zıvırlar banyo ve en son giyim olarak. En son gün buzdolabı icine giriyorum. 
0 oy
tarafından
Ah sevgim senmisin ben bir kere taşındım onuda evime.baska.bilmem.canim.onda şöyle yaptım yeni evliydim pek esyam yoktu çeyiz den başka öyle işte kolay gelsin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
15 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 397 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.