0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,121 puan) tarafından

5 yıl oldu evleneli gelinlik giyemedim içimde kaldı Ağustos ayı gibi dış çekim yaptırmak istiyorum en azından hem hevesim gitsin hem de hatıra kalsın çocuğuma vs. 200 adet dijital çekim için 6000 TL ayriyetten albüm için 3000 TL fiyat verdiler en uygunu bu idi  gelinliğik ve nişan elbisesini 2. El uygulamasından aldım toplam 700 TL ye geldi eşime de smokin Alaçam saç makyaj vs. Yaptıracağım çok da harcamaya kaçmak istemiyorum küçük bebeğim olduğu için (10 aylık) sizce fiyatı şuan şartlarına göre uygun mu siz kaça yaptırdınız 

Kamerası kaliteli telefonum yok olsa ordan çekinir düzenler çıkartirdim bir kaç foto ama o kadar saç makyaj yaptıracağım için çekim de güzel olsun istiyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
(5,570 puan) tarafından
2021 de yaptirdim evlenirken 3 mekan da cekim oldu nikah fotograflari gelin alma videosu  bir buyuk 2 aile albumu bir tablo 3500 mu neydi
-Reklam-
0 oy
(13,897 puan) tarafından
güncel fiyatları biliyorum ama içinde kalmasın yaptır. ben düğünden önce yaptırdım iyi ki yaptırmışım sonra amaan yaptırırım elbet diye kalıyor. 
0 oy
tarafından
Bence her şey zamanında güzel. 

O anı ölümsüzleştirmek için çekim yapılıyor. Eğer o dönem yaptırmamış olsaydım, sonradan yaptırmazdım diye düşünüyorum. Aynı heyecan vs olmaz diye. Benim düşüncem bu yönde tabi.

Ben 6 sene önce 3500 TL yaptırmıştım ama şehrin en meşhur fotoğrafçısıydı, günümüz şartlarında 20-30 bin arasında çekim yapıyormuş. Sizin fiyat normal bence.
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Valla canim piyasayı bilmiyorum ama bugün tam 1 sene oldu düğün yapalı. Dış çekim geçen sene bugün yapmıştım. 15 -20 tane kina , 30 -40 tane düğün fotoğrafına 4750 TL verdim geçen sene. 2 tane aile boy 1 tane büyük boy albüm ve 1 tane büyük boy tablo aldım. En uygunu buydu fakat ben ucuza kaçtığım için çok pişman oldum. İstediğim gibi olmadı hiçbir fotoğrafım. Sende bir defa yapıyorsun ve ömür boyu seninle kalacak olan anın için iyisini seçmeye çalış. Yalnız anlamadığım zaten albüm için kullanılacak fotoğraflar dijital olarak atılıyor niye ekstra o kadar para istemişler. Bir de 200 poz çok fazla çünkü çok yorucu dış çekim yapmak. Sona doğru saçma sapan pozlar almasınlar. İstediğin pozlar varsa göster çeksinler 
(1,121 puan) tarafından
Başka bir firma da 300-500 dedi bana da o kadar fazla geldi zaten bana kalsa sadece albüm isterim 30-40 foto ama albüm yaptırmak için sanırım illaki dijital çekim olması lazım ki o fotoğraflarin arasından seçim olacak
0 oy
(102 puan) tarafından
Suan 20 binlerden falan bahsediyorlar uygun fiyatlı geldi bana umarım pişman olmazsınız ben 7 sene önce uygun fiyatlı birine yaptırdım çok kötü resimler 
0 oy
(135,895 puan) tarafından
200 kare foto 6bine nerde buldun fiyat super bee
(1,121 puan) tarafından
Yalova
0 oy
(14,919 puan) tarafından

dış çekim yaptırdık ücretini ödedik 6. yıla gireceğiz daha fotoları gidip almadık bizdeki de böyle işte :(

0 oy
(14,757 puan) tarafından
Kız kardeşim cmrt nikahı var dış çekim ve kuaför 15 dedi 
0 oy
(555 puan) tarafından
Benimde dis cekimim olmadi malesef icimde ukte kaldi evleneli 2 yil oldu esimde cok uzuluyo icimde kaldi diye kaynanam ben tuttum diyo bizde bizim neden haberimiz yok diyoruz tuttuysan bizim evlendimizde burda son dakka cekicek kisinin akrabasi fefat etmis gitmis adam vidyo icin kamera vermis onuda kuzeni cekti esimin vidyo almamis vidyomda olmadi dugun gunusu esimin baska bi kuzeni saolsun telwfonla çekti biraz bi onlarim var baskada yok ben dugun salonu istedim kaynanam istedi kapi dunu yaptilar gelinlikle gelip direk eve girdim bitti dugun
0 oy
tarafından
Ben gecen sene kasım ayinda yaptırdim 200 poz  dijital olarak 1 buyuk kanvas tablo bir albüm iki kucük albüm olarak 3.500  tl tuttu toplam mekanları arastırin platolarda yaptirmistik biz 500 tl plato giris ucretiydi 
0 oy
(9,751 puan) tarafından
İçimde kaldı diye vakti geçmiş şeyi de yapmam bacım. Yazık o paralara verecek gücün varsa neyse ama yoksa bunun için bütceni zorlama yap bi ceyrek at kenara

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 699 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 364 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 286 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
8 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milkasu (804 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,805 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler

...