0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Evde test yapmistim bi kac tanr gun aralikli hepsi pozitifdi araya bayram girdi kan vermeye gidemedim ama bugun rahatsizlandim acile gittim orda gebelik suphem var dedim ama sonucum negatiff boyle olupda sonradan hamile olduguju ogrenen varmi neden cikmiyor ki acaba 

Belirtilerim;

Uyuma istegi

Gogus hassasiyeti

Ara ara bas donmeleri 

Sag kasik agrii

Bel agrisi 

Normalde boyle bisey yasamam  bayramin 1.gunu ve dun ayakta durmadqn okadar yoruldum ki kasik ve belim cok agridi normalde bi ton is yapsam boyle agri sizi cekmem sadce yorulurum daha once hamileliklerimde cok ayakta kaldigimdada kasiklarim belim agriridi bundada umutlendim ama kan testk negatomif cikti

3 Cevaplar

0 oy
(3,602 puan) tarafından
Şöyle canım bende de idrar pozitif ti kanda pozitif çıkmıştı bir kaç gün sonra negatif oldu kanım bu kimyasal gebelik oldu adet oldum sonra öyle bir şey olabilir 
(5 puan) tarafından
Bilemiyorumki ne zaman adet olacagimida bilmiyorum stres oldum ya olsam yada gebeljk olsa bende ne yapacagimi bilemiyorm
-Reklam-
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Aynı problemler  belietiler bendede vardı çocuk zaten istiyordum test yaptım 5 tane pozitif KAN verdim negatif doktora gittim 3 ay regl olamadım duğhaston verdi bebek varsa korur yoksa regl olursun dedi test yine pozitif bu arada sonra regl yine olamadım tarlusal başlattılsr regl oldum bazen olabiliyormuş 10 günü geçtiyse doktorum şüpheli değerde değilse dahada gebelik oluşmaz dedi 
(5 puan) tarafından
Anladim canm ozaman beklicem artik stres oldum artik ya ya olsam yadabgebelik olsa ne yapacagimi sasirdim aksi gibi spor egzersiz yapiyordum varsa diye onuda yapamiyorum riske girmek istemiyorum
0 oy
tarafından
Kimyasal gebelik falan oabilir mi acaba 
(5 puan) tarafından
Aahh bilemiyorum ki adet olsam derim kimyasal gecirdm yok olmadm iyice strese girdim
tarafından
Normal kan değerlerine de bakıldı mi vitsminlerine falan
(5 puan) tarafından
Ewt bakildi hersey normal
tarafından
O zaman bilemicem canım idrar testine güvenme kanda net çıkar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 174 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sirin__ (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Baby face (42 puan) tarafından soruldu

409,166 soru

12,297,549 cevap

38,373 kullanıcı

Kategoriler

...