0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (610 puan) tarafından
Benden başkasında uyumuyor her gün sallıyorum ayağimda bu böyle mi sürcek hep kızlar yoruldum artık 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyümüş artık yanında uzanip uyitmayi denedin mi canim 
-Reklam-
0 oy
(412 puan) tarafından
Ayakta sallamaua hep karsiydim ya 3 aylık olana kadar bahçe evine gidince mecburen sallardim 9 aylık olunca yanlarına yattım öyle uyuttum bı an önce başlayin yanına yatıp ya sırtını sivazlayin yada popisine pat pat yapın ufak ufak öyle  bı şekilde alistirinca yaptığınız seyide bırakın patpati sonra kendiliğinden uyumaya alisiyo zaten 
0 oy
(11,514 puan) tarafından
Uyku arkadaşı edinip acilen yanında yatırıp uyutmayı denemelisin 2.5 yaş sallama yaşı asla değil
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Sanırım ayakta sallanan çocuk bırakamıyor daha önce de okudum burda sallanma bırakamıyorum diye o da ayakta idi 

Kızımı dik halde ayakta git gel yapardım uyurdu bir buçuk yaşına yakın karnim iyice şiştı rahatsız oldu glba kendi bıraktı iki yaşında nini açarım yatağına gidip uyur
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Artik kendj kendine uykuya dalabilcek yasta canm.en az 1yasinda kesmeliydin sallamayi.suan senin icnde zor onun icinde.resmen bagli hayat yasamak baskasinda uyumamasi cok normal canm cunku tek basina bisi yapamicaginin korkusunu yqsiyor olabilir.kendjnjze iycene baglamissnz.yavas yavas kesebilrsnz zor olur ama basarirsnz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
28 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra2135 (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
28 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra2135 (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

410,029 soru

12,327,883 cevap

39,150 kullanıcı

Kategoriler

...