+1 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (4,393 puan) tarafından

Ee ne yapıyosunuz hatunlar nasıl geçti bayram ben bu bayramı pek anlayamadım biraz tatsızdım biraz buruk yani pek içime sinmedi bayramı doya doya yaşadım diyemem Allah hepimizin evine huzur versin nice güzel bayramları evlatlarımızla görmeyi nasip etsin ☺️❤️

Minik adam hala ayakta ona meyve tabağı kendime de kahve hazırladım geldim nasıl geçti bayram gününüz nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım ☺️❤️

image

8 Cevaplar

0 oy
(8,342 puan) tarafından
Buz gibi duşa girdim saçımı tarayacagim bu seferde baş ağrısı yaptı soğuk suya hiç alışkın deil bünye sıcaktan kavruluyoz yaf afiyet olsun.
(4,393 puan) tarafından
Saol canım nerde yaşıyosun Antalya da aşırı sıcak klimasız durmak mümkün değil gerçekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla bayram 1 gün sürdü bizde oda sabah kaynanama gittik biz hep bayram kahvaltisini orda yaparız ben adet ettim onu da sonrasında ya otururuz ya bizimkilere geçeriz bu bayram kurban paylaşımı kaynanamlarda yapıldı bütün ortaklar oraya geldiler valla herşeye kosturdum onlar gelmeden çayları demledim domates salatsligs kadar doğradım onlar gelince getir götür yaptım eti de pişirdim paylaşıma da yardım ettim ette doğradım bulasilari yıkadım kaynanama evi tertemiz bırakıp evime geldim kardeşim vardı hemen etleri temizledik kiymaligi eşimle gönderdim hepsini yerleştirdim sarma kavurma pişirdim o gün öyle geçti ikinci gün annemler babaneme gidiyoarmis bize uğradılar eşim çalışıyordu çok durmadılar gittiler üçüncü günde eşim çalışıyordu annem sikildiysan getirelim seni dedi oraya gittim bugünde sıcaktan bayıldık zaten hiç bi iş yapmadim eşimi geceye gönderdim komşular çağırdı aşağı indik çocukla şimdi de şu saat oldu iş yapmaya çalışıyorum 
(4,393 puan) tarafından
Aynen canım valla kendime plan yapıyorum sırayla bu işleri yapayım diye ama öyle sıcak ki klimanın altından kalktığım gibi geri dönüyorum valla ☺️
tarafından
Kız klima varsa şükret vantilatör bile yok eşime kalsa camları bile actirmayacak cerysn yaparmış çocuk hasta olurmuş bi de ay dün annemlere gittim kız bi mutfağı var hamam gibi makinasını bosaltayim dedim kolumu kaldiramadim valla
(4,393 puan) tarafından
Ben Antalyada yaşıyorum canım sıcaklık artı nem klimasız nefes alamıyor insan valla
tarafından
Valla Ankara bu kadar sıcaksa antalyayi hiç dusunemiyorum komşu İzmir'e gitti şortları çekmiş askililarla geziyo çatır çatır yanmış bronzlaşmış masallah bi de yakışmış buralar daha iyidir heralde valla
(4,393 puan) tarafından
Düşünme bile inan düşüncesi bile sıcaklatır insanı canım ☺️☺️
0 oy
tarafından
Uzun uzun yazmaya üşendim uzaniyommm afiyet olsjn
(4,393 puan) tarafından
Yaaa istediğim cevap bu değil üşenme Esmaaağğğ ☺️☺️
0 oy
(13,899 puan) tarafından

Beybisi iyi bayramlar :P

Bayram geçen bayramlara göre tatsızdı tabi benim bu ara hiç bi şeyi kutlayacak modum yok kızın doğum gününü de kendi  doğum günümü da kutlamadım 

Yarın kardeşimin kırkı kuran okutacağım temizlik yapıyorum Efe izin verdiği kadar 

Minik adam nasıl 

(4,393 puan) tarafından
Şirinim iyi akşamlar balım ☺️❤️
Eskisi gibi konuşamaz olduk doğru düzgün ☹️
Benim bayram da pek iyi geçmedi tadım tuzum olmadığı için pek bir şey anlamadım Rabbim geçmeyecek dert vermesin geçer insallah❤️
Senin neyin var canım hayır olsun
(13,899 puan) tarafından
Kiz kardeşim vefat ettı evraklardan dolayı hemen gidemedim Eylül de çoluk çocuk hep beraber gideceğiz inşaallah yarın kırk gün oluyor işte

Aynen pek eskisi gibi girmiyorum arada uğruyorum buraya da
(4,393 puan) tarafından
Ayy ciddi misin buraya gelen kardeşin mi hani beraber resim falan atmıştın o mu çok üzüldüm kuzum ya neyi vardı birden mi oldu kardeş acısını çok iyi bilirim bende abimi kaybettim biliyosun ömür boyu kalbimde yanacak Bi ateş onun acısı Rabbim sana sabırlar versin başın sağolsun canım
(13,899 puan) tarafından
Evet
Tansiyon düşüklüğü
Birden fenalaşmış götürmüşler yolda sıfıra inmiş ambulansta yükselmemiş
Allah razı olsun canım
(4,393 puan) tarafından
Çok üzücü çok yıkıcı ne hale geldiğini tahmin edebiliyorum şu an Bi gün Bi uyanıyorsun kardeşin artık hayatında yok :( bu o kadar acı bir duygu ki çok iyi biliyorum Rabbim sana sabırlar versin mekanı cennet olsun insallah canım
0 oy
(780 puan) tarafından
Annemlerde oturuyorum  bayram iyi gecti kaynanam bizde olmadığı için kimse bize gelmedi biz gittik misafirliğe yarında piknik var sülalecek afiyet olsun bu arada 
(4,393 puan) tarafından
Saol canım ne güzel iyi geçirmenize sevindim Allah ağzınızın tadını bozmasın kalabalık piknikler ayrı güzel olur ☺️❤️
(780 puan) tarafından
Çok kalabalık olunca insan bişey anlamıyor canım iki üç aile neysede  bizle beraber 5 aile
0 oy
(14,907 puan) tarafından
birinci gün klasik eşimin babannesine gidiyoruz herkes orda toplanıyor bu sefer kısa sürdü ama ordan dayımlara gittik 2  gün akraba 3  gün yine akraba bugün de mangala gittik bin pişman olduk her yerimizi yedi sinekler yüzüm kollarım bacaklarım yemedikleri yer kalmamış duşa girdik devrildik her birimiz 
(4,393 puan) tarafından
Ayy çok kötü olmuş sonu canım insallah acısı falan yoktur genel olarak yorucu ama güzel geçmiş ama buna da şükür diyelim ☺️❤️
(14,907 puan) tarafından
çok şükür ama kaşıntı çok :)
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Bu bayram çok yorucu geçti sıcak bi yandan yorgunluk bir yandan hamileliğim son aylarındayım bel sırt ağrısı çok bunaldım biran önce bitse gitse dedim köydeydik çünkü öyle canım yorucuydu. Bugünde evimi temizledim öyle vakit geçti canım
(4,393 puan) tarafından
Hamilelikte sıcak çok zor oluyor canım haklısın valla benim ilk aylar sıcakta geçti Allahtan haziran sonlarında öğrenmiştim hamile oldugumu şubatta da doğum yaptım son zamanlarda sıcak çok zor oluyordur eminim benim ilk aylar olmasına rağmen mide bulantısı yataktan çıkamıyordum klima altında öyle geçirdim
(1,053 puan) tarafından
Doğumumda Ağustosta gözüküyor bu sıcaklarda nasıl olacak diye kayırıyorum ağrılar mahvetti valla çok zor
(4,393 puan) tarafından
İlk doğumun mu canım normal doğum olsa sıkıntı olmaz da sezeryan doğumda terlemek yara yerini geç iyileştirir sürekli kuru tutmaya bak
(1,053 puan) tarafından
Evet canım ilk gebeliğim şuanlık normal gibi duruyor ama bilemiyorum 33+0 şuan. 35 haftalıkken gidicem doktora bakalım ne diyecek benim doktorum genelde son ana kadar normal doğum yaptırıyor
(4,393 puan) tarafından
Benimki de öyleydi canım normal doğurmak için özellikle o doktoru seçtim diyebilirim ama sanırım normal doğumda çok ısrarcı oldugum için bana nasip olmadı malesef sana olur insallah ❤️
0 oy
(7,273 puan) tarafından
Vllh bana da bı yorgunluk kahvesi lzm ama saat şuan gece 1 e doğru gidiyor ve ben kalkmış misafirlere yemek çay yapiyom...
(4,393 puan) tarafından
Bu saatte ne yemeği canım yatılı misafirin mi var
(7,273 puan) tarafından
Yok cnm eşimin dayısı ve kardeşi,eşi evde yokmuş evleri yakın ama yemek yememisler bizde gelin bişeyler hazırlarım yiyin diye yemek çay içip gittiler
(4,393 puan) tarafından
Ne yapacaksın canım bayram günü hayır yaptın olarak düşün ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
5 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
0 oy
12 cevap 572 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,235 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 641 göst.

412,205 soru

12,408,985 cevap

44,742 kullanıcı

Kategoriler

...