0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Birde 24 aylik daha erken mi birkez klozete oturttum ama korktu üstelemekte istemiyorum acikcasi daha çok korkmasın diye

5 Cevaplar

0 oy
(4,335 puan) tarafından
Benimki de 27 aylık temmuzda düğün için şehir dışına çıkacağız onu bekliyorum oraya gidip dönüp öğreteceğim insallah bence hava sıcakken daha iyi halıları falan da toplarız hem bir de altına yapar da fark etmezsek kışın hasta olabilirler 
(119 puan) tarafından
Birde şey diyorlar kışın daha iyi kalın giyiyorlar ya yazın incecik giydiğinden çiş hemen geçer yerlere filan diyorlar kafam karıştı açıkçası
(4,335 puan) tarafından
Yok be saçmalık koca insanız düşün üstünde kışlık pijama var altına kaçırdın nasıl çıkmayacak akıl var mantık var kaldı ki sürekli işeyen minik şeylerin ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(10,678 puan) tarafından
3 yaş oneriyo doktorlar korktuysa zorlama benim oğlum 26 aylık aslında seviyo tuvaleti ama gece çok çiş yapiyo saat başı onu mu kaldirayim gündüz altını değiştirirken ısıyo nasıl baglamicam bi dışarı çıksam rezillik ara ara klozete tutuyorum alistiriyorum bazen anne eggg diyo o zaman tutuyorum kakasını da yapiyo korkmadi 
(119 puan) tarafından
Birde anne olarak yanında yapın tuvaletinizi sizden görsün çabuk öğrenir diyende var
(10,678 puan) tarafından
Evet ogrenmesinde etkisi olur ama mahremiyeti öğrenmesi daha önemli bence ben doğru bulmuyorum bu davranışı eşim işten gelince ikimizi de öper hep oğlum öğrenmiş biri dışardan gelince evde kim varsa herkesi opturuyo kayinbabam gelir dede bahane ih ih der op diyo yani dede baba ih ih geçen kaynım geldi emmi anne ih ih dedi biz kaynimla konuşuruz ederiz ama öyle ten teması hiç kurmadik bayramda seyranda bile eli elime değmedi hiç çok şükür yer yarilsa da içine girseydim o gün o yüzden doğru bulmuyorum kolay kolay unutmuyolar da
0 oy
tarafından
3 yaş 3 aylıkken başladım alıştırmaya.eyer zotlanmocagini hissedersen başla yoksa sanada çocuğuna eziyet olur.cunku çok büyük sabır gerektirir....
(3,411 puan) tarafından
Nası iş hemen ögrendi mi canım
0 oy
(16,863 puan) tarafından
Tabiki yaz daha doğru ama çocuk ve anne hazır değilse sırf yaza denk gelsin diye erken başlanmamalı 
0 oy
(13,474 puan) tarafından
26 aylık oğlum bezi bıraktık 1 yaşından beri geceleri asla bezine yapmıyordu klozete yapıyordu bence yavaştan başlayın arada pet şişeyede yaptırın ne renk gelicek bakalım nasıl ses gelicek diye onu teşvik edin 
(3,411 puan) tarafından
Benim bez aşırı dolu kalkıyo ya nasıl işiyo anlamıyom
(13,474 puan) tarafından
Gece beslemesi yapıyor musun hala benim emmeyi de 1 ay önce bıraktı ama hep kuru kalkıyordu buna rağmen
(3,411 puan) tarafından
Akşam yatmadan yiyor 9 da 10 gibide yatıyor bidaha sabah 8 ladar bişey yemiyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 165 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
30 cevap 410 göst.
30 Mart 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 322 göst.