0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (154 puan) tarafından
Kuyruk sokumunda yaşayan var mı ne yaptınız 

6 Cevaplar

0 oy
(1,196 puan) tarafından
Benim kız kardeşimde vardı ameliyat oldu
(154 puan) tarafından
Nasıl peki geçti genel anestezi mi oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende vardı 17 yaşındayken 2015 yılında ameliyat oldum
(154 puan) tarafından
Nasıl oldu 2021 de minik bir delik vardı doktora gittim benziyor akıntı şişme ağrı olursa gel dedi ara ara kuyruk sokumunda ağrı olurdu ama epeydir yoktu şimdi ağrıdı aynada baktım akıyor şişme yok kızarmış
tarafından
Valla canım oturamıyordum  yürüyemiyordum çok ağrıyordu elime sislik geliyordu doktor baktı apseyi boşalttı ameliyat olacaksın olmazsan sakat kalırsın demişti
(154 puan) tarafından
Apse vs yok da minik bir delik vardı apse de olur yakında
tarafından
Apseyi sen göremezsin ki doktor görmüştü benimkini
0 oy
(11,907 puan) tarafından

Eşimde vardı ameliyat oldu 

0 oy
(102 puan) tarafından
16 yıl önce vardı bende ağrıdan oturamiyordum yuruyemiyordum ne olduğunu bilmiyorduk sonra bir gün baktık orada bir şişlik var neyse yengem kıl dönmüş dedi bir kaç saat sonra kendiliğinden patladı hastaneye gittik serum falan vurdular sonra ameliyata aldılar tenizlediler 
0 oy
(71 puan) tarafından
Allahım o kadar lanet bir şey ki hareket dahi edemiyordum bir de hamileydim şişlik arttıkça patlamadığı sürece insanı felç eden bir ağrısı var o küçücük şişlik beni yürütmüyordu bile lütfen akıntınız yoksa daha fazla şişmeden müdahale ettirin ben çok geç kalmıştım. Ameliyat da olmadım ne zaman oram ağrısı korkudan aklım çıkıyor tekrar şişecek diye 
(154 puan) tarafından
2021 de vardı doktor benziyor giriş var ama çıkış yok dedi şuan da da çıkış yok ve ilk defa aktı gidicem bakalım inşallah birşey olmaz
0 oy
(12,870 puan) tarafından
görümcem ameliyat olmuştu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 165 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
6 cevap 216 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.