0 oy
392 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar bebeğim prematüre çok zayıf az önce yemek yerken ablam tatlidaki kremayı bebege verdi verme zararlı dedim sonra ekmek kırmızı et verecekti aldım onlardan babamın kucagindaydi kızım zararlı niye veriyorsunuz küçük dedim ablam bana bağırdı ben 2 tane büyüttüm çocuk bisey olmaz demez mi çok sinirliyim

11 Cevaplar

+1 oy
(11,201 puan) tarafından
“Benim çocuğum benim yetiştirme tarzım sana ne !!” Diye bağıracaktın sende canım 
tarafından
Bağırdım valla
-Reklam-
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Herkes sadece kendi çocuğunu büyütse sorun kalmaz. 
tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(35 puan) tarafından
Çevremden bir baba ve amca pasta yerken yaklaşık 2 aylık bebeklerine de veriyorlar biraz. Anne sonra farkediyor ve bebekte kusma da başlıyor. Acile gidince çocuk dr muayene ediyor. Bebeğin karaciğer değerleri fırlamış ve yaklaşık 1  ay hastanede yatıyor. Bebek düzelene kadar neler çektiler, ne bu çocuk oyuncağı mı. Bebeğe pasta mı verilir. Bi de sizde bunu yapan bir kadın, pes diyorum. 
tarafından
Gel de anlat zararlı diye anlamıyo bebeğim prematüre zaten yatamıyor daha tam 2 çocuk büyüttüm demez mi birde
(35 puan) tarafından
Özrü kabahatinden büyük
tarafından
Ay hiç sorma canım
0 oy
(17,074 puan) tarafından
Abla mabla dinlemem herkes kendi çocuğuna annelik yapsın derdim 
tarafından
Dedim canım bağırdım aldım çocuğu
0 oy
(11,574 puan) tarafından
bir daha vermeyeceksin ablana o zaman. bu benşm çocuğum doktor yasak dedi, bitti. bunu deyip kapatacaksın
tarafından
Öyle yaptım zaten canım
0 oy
(5,801 puan) tarafından
bebek nekadar ki premature bi karislik bebege yediremez heralde ekmek zaten veremez.sanirim buyumus cvk . ama buyumusse premature dogmussa da digmus neticede  buyukse yer niye yemesin . premature dogmasi artik normal insan oldugunu degistirmezki 2 yas sonrasi. ocuk ise tabiki. 6 7 aylik bebekse ek gidaya yeni gecmis bebekse falan tabiki verilmez. herseyden ote senin ccgun yani sen nasil yaparsan ona uymali
tarafından
Canım kasımda doğdu kimliğe göre 7 aylık düzeltilmiş yaşı 4 aylık 4 kilo daha püre bile yatamıyo çok küçük
(5,801 puan) tarafından
heeee e ozaman e cus yani denir:)
tarafından
Değil mi canım
(7,652 puan) tarafından
4 kilo olması normal mi peki doktor ne diyor merak ettim yanlış anlamazsan bir de kaç kilo doğmuştu?
tarafından
4 kilo olması sıkıntılı diyor doktoru çok az 925 dogdu
0 oy
(122,857 puan) tarafından
kac aylik bebek
tarafından
Kimlikte 7 aylık düzeltilmiş yaşı 4 aylık
(122,857 puan) tarafından
kiyamam cokda kucukmus ben 8,9 aylikdir diye dusunmustum sen bi aile hekimine bi sor danis belki midesine falan dokunur
tarafından
Çok az verdi canım aldım bebegi hemen
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Bebeğim kaç aylik
tarafından
Kimliğe göre 7 aylık düzeltilmiş yaşı 4 aylık prematüre
(2,930 puan) tarafından
4aylik küçük canım benim kızımda4aylik ek gıdaya geç diyorlar yok diyom
tarafından
Evet canım küçük
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Insallah ablaniz ile bebeginizi  tek birakmazsiniz.
tarafından
Yok canım bırakmıyorum
0 oy
(10,832 puan) tarafından
Eee 2 tane büyüttü diye her yaptığı doğru muydu benim annemde çok soyluyo bende 3 tane büyüttüm diye kaynanam cesaret edemiyo ama onun düşüncesi de o bi kere ikisi bi aradayken dedim sen doğurduğunu büyüttün benim dogurduguma karışma onu ben buyutcem dedim 
tarafından
En iyisini demişsin teyzesi diye herseyi yediremezsin
(10,832 puan) tarafından
Dün de hala faciası vardı Kaynanalar kenara çekildi yerine yeni nesil kızlarını saldılar geralde emeklilik gibi tobe estağfurullah iyiki görümcem yok
tarafından
Benim gorumcelerim uzakta çok şükür arayıp sormadılar bir kere bebek hastanede yattı 3 ay erken doğduğunda şimdi o hamile aramadım hic
0 oy
tarafından
Ya şu ben bilmem kaç tane büyüttümcüler allahım deliricem bir nane biliyor muş gibi konuşmaları 
tarafından
Valla bende bide haklı gibi küsmüş Allah'm ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 232 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 450 göst.
1 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 925 göst.
22 Kasım 2019 Aile kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 285 göst.
7 Eylül 2021 Aile kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu

405,633 soru

12,153,962 cevap

36,585 kullanıcı

...