0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
Arkadaşlar kalbimle alakalı soru acmstm acile gittim kan alındı EKG ye bakıldı bişey çıkmadı kardiyologa gidin dedi doktor bişey olsaydı orda belli olurdu degilmi 

8 Cevaplar

0 oy
(312 puan) tarafından
Kimse yokmuuu
-Reklam-
0 oy
(666 puan) tarafından
Burda sana kim ne derse yanlış olur hele birde kalpse konu. Dr git en iyi cevabı o verir sana buralarda arama cevabını. 
(312 puan) tarafından
Canm işte acile gittm bunları dediler yani iyi biseymi bu onu sordum
(666 puan) tarafından
Yani kötü birşey olsa da orda çıkardı. Birde sen klimanın karşısında yatıyormuşsun ondanda olur çok kafaya takip acaba krizmi geçiriyorum diye düşüne düşüne psikolojik olarakta o belirtiler olur kafaya takma
(312 puan) tarafından
Tamam canm teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Eski postuna baktım . Aynısını 6 ay boyunca yaşadım hatta bir gün yemin ederim kalp krizi geçirdim sandım . Nefes alamadim gecenin bir vakti nasıl hastaneye yetiştirdiler bilemiyorum yani . 6 ay boyunca bu ağrıları bulamadılar , gitmediğim bölüm, yapılmayan test kalmadı . USG röntgen tahliller vs vsvs. En son psikolojik dediler. Bir gün gene aynı ağrılarım başladı 2 gün boyunca geçmedi . acile iğne vurdurmaya gittim nasılsa nedeni bulunamıyor bari ağrı geçsin dedim

O gün doktor kafama göre ağrı kesici vuramam dedi gene testler yapıldı. Sarılık değerim 5e yükselmiş . 6 ayın sonunda safra kesesi miyomları BT'de çıktı . USG ile hemen teşhis koyulan şey benim USG de bile çıkmadı ondan dolayı kardiyolojiye değil Genel Cerrahiye git Safra kesene baktır hiç zaman kaybetme 
(312 puan) tarafından
Tamam canm çok teşekkür ederim
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Canım şimdi baktım da bence sana yel giriyor ondan ağrıların oluyor klima önünde yatıyorum diyosun büyük ihtimalle boynun ve sırtın tutuluyor 
0 oy
(3,034 puan) tarafından
Canım genel olarak çıkardı. Sana klima çarpmış bu kadar evhamli olma. Geçen ablam sırtı het yeri tutulmuştu ilk defa ağlıyordu neredeyse ağrıdan. Sırtı omzu klima karşısında uzanmış sonra böyle oldu dedi. Yani bazen kas ağrısı denip geçiyoruz ama insanın canından can gidiyor sanki
0 oy
(303 puan) tarafından
Olmaz canım 

Kardiyolojiye gitmen lazım 

Bnde 5 yıldır carpintim var sanıp bir kardilioji doktorunun yazdığı ilacı kullanıyordum 

Geçen ay başka bir kardiyolojiye tesadüfen gittim ve kalp damarında %30 kan kaçağı olduğunu ilacı neden içtiğimi sordu doktor muhakkak görün ama tek bir doktora degl başka doktorlara da bak
0 oy
(356 puan) tarafından
Bende gitmistim bisi cikmamisti sorun yok buyuk ihtimal bana panik atak olabilir demislerdi 
0 oy
(10,866 puan) tarafından
Aşkım EKG o anki kalp ritmini soyluyo sana o an sakinlesmissindir iyi çıkar kriz anında olcturmen lazım ki anlaşılsın o da en fazla ritim bozukluğu der sorunun ne olduğunu bilemez sen kardiyologa git ancak o çözer 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 208 göst.
1 Aralık 2022 Aile kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 380 göst.
27 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

405,741 soru

12,158,984 cevap