0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (8,501 puan) tarafından
Şuan hiç iyi digilim bende kızımda kötü şeyler yasadik plesenta rahmi kapatıyomuş ben doktora gitim muane eti beni dediki plasenta aşada öyleyse sezaryan olacan başka doktora yönlendirdi ordan tekrar doktora gitim tm senin sorunun yokmuş dedi gitim eve ben 1 gün sonra plesanta patladı ve kanamam başladı aşırı çok hastaneye gitim baktılar plesanta patladığını görüp acil sezaryana alındım kople bayıltıldım ameniyat sırasında kalbim durmuş ağzımdan burnumdan kan gelmis ben ağzimdan kan geldigini hatirliyom hisetim ve nefes alamadığımıda aynı şekilde hisetim beyne pıhtı atmadıysa benim yaşar demiş şuan iyim ama bunların hepsini hisetim doktorda anlatı herşeyi ben bu doktoru nereye  şikayet edebilir 

6 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Cimere yaz canim sağlık bakanlığına yönlendirir , ararlar.hasteneye de tazminat davası ac kazanırsın.cok geçmiş olsun 
(8,501 puan) tarafından
Bı arastırem canım
-Reklam-
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Anlamadım doktoru neden şikayet edeceksin? Sorun yok dediği için mi 
(8,501 puan) tarafından
Yani sorunu bilemedi ölumden döndüm ve acil sezaryana alsaydı bukadar sorun olmuyacaktı bebeğim hala hastanede
(1,194 puan) tarafından
var olan soruna yok dedigi icin kadin ölümden dönmüs bebegide hastaneden cikamamis daha
(2,065 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
0 oy
(938 puan) tarafından
Cimere şikayet et cnm Allah korumuş bebeğin durumu nasıl peki 
(8,501 puan) tarafından
Bugün emzilmeye basladım ama hala hastanede
(938 puan) tarafından
Canm sanki senin hamileliğin yeni değil miydi öyle kalmış aklimda kaç haftalikti
(8,501 puan) tarafından
35 haftalık olmuştum canım ben
0 oy
(12,754 puan) tarafından
Dr neden şikayet edeceksin anlamadım ikinci gittiğini mi diyorsun ameliyatı yapanın suçu yok sanki ilki de doğru olanı söylemiş. Cimere sağlık bakanlığı şikayet hattına yazabilirsin Bir şeyin yok diyen için
(8,501 puan) tarafından
Ameniyat yapana bisey demiyom ama diyer doktor benim ilgilenen bı sorun yokmus deyip gönderdi
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Cimere şikayet edebilirsin canım ama ikinci sorun yok diyen doktor o an sorun görmeyip ani komplikasyon olduysa suçlu bulmaya bilirler çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz bunuda arkadaşımın başına benzeri geldiği için söyledim doktor suçlu bulunmadı anı komplikasyon dendi konu kapandı ama kesinlikle hakkını ara gerçekten ne olduğunu öğren aklında şüpheyle yaşama anı mi yoksa yanlışlıkmı vardı diye kafayı yersin sana verebileceğim en hızlı net çözüm il sağlığa şikayet etmen olur il sağlıktan edilen şikayetler daha hızlı daha drtaylı araştırılıyor imkanınız varsa hasta dosyanı bilgilerini işte eşin yada sen iyiysen birinizde biri gidip durumu evrakları versin daha hızlı çözüm olur sizce süreci gözünüzle takip edersiniz kusur var yada yok hiç olmazsa gözünüzle gördüğünüz için içiniz rahatlar
(8,501 puan) tarafından
İnsan hayatı çok ucuz kızim hala hastanede 2 gündür emzimeye gidiyom
(2,200 puan) tarafından
Malesef öyle çok geçmiş olsun Allah şifasını versin kendimde sağlıkçıyım zamanında hatırlıylrum bi kaç sene önce en ufak şeylerde mahkeme açılırdı şimdi öyle değil malesef
0 oy
(617 puan) tarafından
Öncelikle gecmis olsun inşallah yavrundz cabucak gelir yanina .. sonra cimere ve bashekime de sikayet et senin bu bahsettigin sanirim plesenta previa oluyor bu gibi durumda riskleri bildikleri icin 30 lu haftalara geldiginde kontrollerini daha kisa surelerde gerceklestirir ve  risk yukseldikce erkenden sezeryan ile anneyi bebegi kurtarmaya calisirlar şükür birsey olmamis sizr teyzemi 34 haftada aldilar doguma
(617 puan) tarafından
Bilinmeyecek bisey yok 4. Aydan itibaren plesenta yerini korur demislerdi bana nadirense olsa yeri değişiyordu bebek hareket edince ama rahim agzini kapatması veya yapismasi bunlar hayati risk olan seyler bilinmeyecek sey degil yani tamamen ihmal
(730 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle ama benim ilk bebeğimde plesantanin rahme yapışması ve kapatması bilinmedi dört farklı doktor gördüğü halde normal dendi suyum sıziyordu son ay çocuğun hareketlerini hissetmiyorum diye gittim suni verip doğumu başlatalım dediler nts de kalp atışı çok yavaş diye anı sezeryana alındım eğer verselerdi suni ikimiz de şuan olmayabilirdik kanamam çok oldu kazidilar resmen plesentayi zor bir doğum oldu hep aşağıda dediler ama kapatıp yapıştığıni anlamadılar nadirde olsa oluyormuş bu durum
Arkadaş için söylemiyorum tabiki sadece anlaşılır dediniz ya başımdan geçeni söylemek istedim
(617 puan) tarafından
Anladim ikiniz içinde üzüldüm ama yavrularinizi saglikla almissinix buna sevindim cok gecmis olsun dogrudur bilmiyorum.benim doktorum 4. Aydan itibaren plesenta yi ayri inceliyordu asagi inince hemen kontrol gunumu erkene cekiyordu ustelik bir sikintim yokken ondam dedim bende ihmaldir diye kusuruma bakmayin lutfen anlasilir diye o yuzden dedim
(8,501 puan) tarafından
Bence ihmal yaptılar neden bı sorun olduğu oraya çıkmaz ki
(730 puan) tarafından
Estafurllah yanlış anlamadım ben sadece arada böyle ihtimaller oluyor diye dedim bir doktor olsa ihmal dicem ama 4 ude farketmemis olabilirmi bilmiyorm yani

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 494 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu