0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (17,473 puan) tarafından

image

image

el ayak hastalığı olabilir mi kızlar? Alerji aklıma geldi ama hiç değişik bir şey yedirmedim alerji yaptım. İsilik desem böyle yaralar oluşmaz. Aklıma az önce el ayak hastalığı geldi. Acile gitsem ne yaparlar tahlil vs yaparak mi anlaşılıyor yoksa böyle muayenede anlaşılır mı ne olduğu 

2 Cevaplar

0 oy
(17,473 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

avuc içi de böyle 
(360 puan) tarafından
Evet el ayak hastalığı acile değil çocuk doktoruna götür ve kesinlikle antibiyotik kullanma çok aşırı tetikliyo çoğalıyo bu hastalıkta antibiyotik kullanılmazmış bize ilk gittiğimiz Dr antibiyotik verdi ertesi gün bütün vücuduna yayıldı kanamaya başladı tekrar başka bir doktora gittik krem ve şurup verdi 2 3 gün sonra geçti çok şükür
(17,473 puan) tarafından
Bayram tatili canım çocuk doktoru yok ki. Ancak acile gidebilirim
(360 puan) tarafından
Eğer imkanın varsa özellerde var çocuk doktoru yani bizim burda var tabi sizin orayı bilemem
(17,473 puan) tarafından
**** olmuş canım şimdi çıktım hastaneden
(360 puan) tarafından
U.yuz mu dedi
(360 puan) tarafından
Bence u.yuz değil ağız içlerine ve genital bölgesine dikkat et poposunu ayak ve al parmak aralarına eğer oralarda çıkmaya başlarsa kesinlikle u.yuz değil el ayak hastalığı ağzının içinde diş etlerinde ve dilinde çıkarsa mutlaka çocuk doktoruna götür
(17,473 puan) tarafından
Kasıklarına kadar çıktı sivilcelenmeler. Zaten ben randevumu almıştım salı gününe geçmezse o gün çocuk doktoruna götürürüm.
(360 puan) tarafından
İhmal etme canım bence bu u.yuz değil çünki onda böyle olmuyo o daha çok isiliğe benziyo
(17,473 puan) tarafından
Evet canım biliyorum 4 yıl önce bende olmuştum
-Reklam-
0 oy
(14,766 puan) tarafından
Etkimin kızından önce oğluma sonra kızıma geçti 
Oğlum çok ağır geçirdi hastaneye gittik 40 derece ateşi vardı 
Elleri ayakları ağız kenarları ve poposu böyle olmuştu 
Kızım da sadece elleri avuç içi ayak altı ağız kenarlarında olmuştu 

Sizin sadece bacaklar da öı oldu Doktor bakınca anlıyor Krem vermişti sürmemiz için 
(14,766 puan) tarafından
Gördüm El ayak hastalığı yayılmış iyice ilk 3 gün zor oluyor ağrı yapıyor  sonra yavaş yavaş azalıyor 10 güne tam geçiyor
(17,473 puan) tarafından
**** olmuş malesef
(14,766 puan) tarafından
Aa uyuzz mu
(17,473 puan) tarafından
Evet öyle dedi doktor. Görür görmez uyuzz dedi.
(14,766 puan) tarafından
Iyuz bilmiyorum oda nu şekil öi oluyormuş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevda01 (1,320 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
+1 oy
6 cevap 81 göst.
9 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kbr.068 (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 96 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (574 puan) tarafından soruldu

412,585 soru

12,421,811 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler