0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slm kizlar ben 17+5 oldum siz kaç haftalık oldunuz benimle ayni olanlar nasil geçiyor hamileliğiniz hayirla saglikla insallah hepimiz kucağımıza aliriz bebisleri cinsiyetler ne? 3 . gebeliğim ama sabirsizlikla bekliyorum hemen zaman gecsin istiyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayatım acele etme tadını çıkar ben 30 haftadan sonra ay bi doguraydim diyerek geçirdim halbuki en güzel gunlermis insan özlüyor hsmileligi de 
(275 puan) tarafından
Bebeğimin esi asagida birde 3 kayibim oldu diye korktuğum icin erkenden gecsin istiyorum cnm yada hamilelik güzel Bebek dogumca hamileliğini özlüyor insan
tarafından
Benim hiç sorunsuzdu hamileliğim yinedd acaba şöyle mi olur böyle mi olur diye kafamda kura kurazehir ettim
(275 puan) tarafından
İnsan iste olur olmaz endiseler oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunalım geçiriyorum hareketler artık kısıtlı 27 haftalık oldum inan bazen nefes alamıyorum
(275 puan) tarafından
Bu sicaklara kimse dayanamaiyor ki kaldi hamileler dayansin allah yardimcimjz olsun saglikla kucagimiza aliriz insallah cinsiyet ne
tarafından
Teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına al inşallah erkek canım senin ki
(275 puan) tarafından
Benimde erkek cnm
0 oy
tarafından
16 + 3 haftalık oldum çok şükür sanki hiç hamile değilmişim gibi hiç belirtim yok bazen hamileliğimden şüpheleniyorum bazen diyorum acaba bebek var mı doktora gitmesem çocuğumun olduğuna inanmayacağım böyleyim böyle de geçiyor cinsiyetin de henüz öğrenemedik hastaneye gidersem öğreneceğim sağlıklı olsun yeter ki gerisini mühim değil bir kızım var bu ne olacak bilmiyorum
(275 puan) tarafından
Ne güzel Allah sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
tarafından
Amin bütün evlat bekleyen annelerimizin seninde canım
0 oy
(4,248 puan) tarafından
38+2 oldum her gün Allaha yalvarıyorum hemen doğurayim diye
tarafından
Kız en güzeli karında da olması çıktıktan sonra zaten dertlerin büyüğü başlıyor ay ateşi çıktı ay bir şey oldu ay sıkıntısı ay işte büyüdü şuraya kafasını vurdu ay şöyle üstünü yaktı ay dışarı çıktı ay böyle oldu ay şöyle oldu diyoruz sıkıntısı büyüdükçe artıyor o yüzden dolayı en rahat dönemler hamilelik dönemi sonra bunlar büyüdükçe sıkıntılar sağlıyor yani bu ne ki ben de hamileyken çok kötüydüm ilkinde ölüyordu böyle kızım da böyle hiçbir şey yemiyordum hiçbir şey canım çekmiyordu kusuyordum su içiyordum içtiğimi boşaltıyordum hiç rahat değildim doğurdum dedim sen karnında niye kalmadın yavrum en rahat dönemin karnındaki dönemmiş senin şimdi de ikinciye hamileyim hiçbir şey hissetmiyorum ne Ağrı ne bulantısı ne kusurun ne hiçbir şey şu anlık rahatım bakalım ilerleyen zamanlarda neler beni bekliyor daha küçük 16+4 haftada
(275 puan) tarafından
Bende yarin 18 haftalık olacam yarin 2 kizim var 3 kayibim var kayiplardan sonra olur olmaz korkuyorum birde bebegimin eşi asagida ondanda endiseleniyorum zaman hemen gecsin istiyorum
(4,248 puan) tarafından
Benim de ilk hamileligim de kalbi durmuştu ikinciye hamile kaldığımda 9 ay hem bedensel hemde psikolojik olarak çok zor geçti bisey oldu diye korkuyodum kucağıma aldım ki çok şükür dedim şimdi yine 9 ay geçti ama bana da olan oldu evde bakim isteyen Bi bebek daha var Bi dk bile dinlenemedim nasıl doğurdum bu yorgunlukla onu düşünüyorum
(275 puan) tarafından
İyi olsunlarda biz her turlu toparlaniyoruz da allah korusun birsey oldu mu toparlanmak zor oluyor
tarafından
Tabii ki de canım benim de iki kaybım var tabii insan korkuyor bir şey olacak mı olmayacak mı şu an hamileliğim bile hissetmiyorum yani ne var ne yok nasıl hamileyim hiçbir şekilde bir belirteyim hiçbir şeyim yok 16+4 değil ama hala hiçbir belirti hiçbir şeyim yok hastaneye gitmesem hamile olduğumu anlamayacağım yani hissetmeyeceğim o şekildeyim bir sadece hastalığı anlıyorum o kadar yani adet olmuyorum ama başka da bir belirtim yok yani hamile değilmişim gibi ilk kızım da burnumdan gelmişti çok halsizliğim çok aşırı başım dönmelerinden hiç başımı kaldıramıyordum mide bulantılarından olsun her şeyden isteniyordum kokudan olsun ama doğduktan sonra daha da zorlaştı yani Bir de sezeryanlıyım bir de kimsem de yoktu hani yardımcı olacak yemek yapacak işte bana bir yemek olsun verecek şimdi de yine hamileyim ama hiçbir şey yok yani bunda da hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür bir kese içinde kanama vardı o da geçti mi bilmiyorum hastaneye gitmedim henüz 2 aydır gitmiyorum resmen yani öyle sağlıklı olsunlar da yani hepsi geçiyor Allah'ın izniyle biz de sağlıklı oluruz

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 215 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
0 oy
5 cevap 326 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.

408,400 soru

12,269,885 cevap