0 oy
98 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,579 puan) tarafından
Kızlar katı olmayan akışkan kıvamlı olsun istiyorum ben yapıyorum dolaba koyunca çok katı oluyor kalıp gibi

4 Cevaplar

0 oy
(1,579 puan) tarafından
Yapan yok mi
-Reklam-
0 oy
(239 puan) tarafından
Negrolu var bildiğim sadece hep yaparim
0 oy
(249 puan) tarafından
İçine krema koyman lazım yumuşak kivamli olmasi için o kadar lezzetli ve dışarıdakiler gibi kıvamlı oluyor ki anlatamam
(1,579 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Krema tarifi verebilirim ister magnolia ister pastacı kreması olarak kullanırsın herkes de çok beğenir 

1lt süt 

1 sb toz şeker

Yarım sb un

Yarım sb buğday ya da mısır nişastası

1 yumurta sarısı 

Malzemelerin hepsini ocağa alıp kaynayana dek karıştırıyoruz ve başından ayrılmıyoruz. Muhallebi soğuduktan sonra 1 paket krem şanti yarım sb soğuk sütü üzerine ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana dek çırpıcıyla çırpıyoruz. Tarifin püf noktası muhallebi tamamen soğuyacak krem şanti soğuduktan sonra eklenecek ve çırpılacak. 

Ben magnolia yaparken burçak bisküvi kullanıyorum robota atıp un ufak ediyorum. Çilek ile süslüyorum muzlu da yapıyorum tercih senin afiyet olsun :) 
(1,579 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(2,388 puan) tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 143 göst.
11 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,579 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 229 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
30 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 640 göst.
30 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Summer33 (1,175 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,170 cevap

36,262 kullanıcı

...