0 oy
250 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (138 puan) tarafından
Tarif verirmisiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(5,088 puan) tarafından
Bennnn düdüklüde çok az suda kısık ateşte haslarim sonra çıkan suyu süzüp tavaya atarım kuyruk yağı tereyağı tuzunu atıp altını kısıp agizni kapatırım lokum gibi olur
(138 puan) tarafından
Peki yikarmisin eti
(5,088 puan) tarafından
Ben yikamam canım yıkanınca değişik oluyor sanki sevmedim onu denedim de yıkanınca kanlı su çıkıyor oisince
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
Bende tavada normal kendi saldığı suyla birazda 1 bardaktan az su katıp yapıyorum normal tencerede yapıyorum duduklum yok 1 saat 1 saat 20 dakikada falan lokum gibi oluyor 

Piştikten sonra tuzunu atıyorum 

Domates biber soğan katacaksam et pistiktwn aonra başka kaba alıp aynı tencerede soğanı biberi kavurup üstüne pişen eti ekleyip yapıyorum 
(138 puan) tarafından
Eti yikarmisin önce
(503 puan) tarafından
Yikamam ben ama kanliysa bı su tutarim yada buzunu cozdurmwk için ama öyle yikamam
0 oy
(2,708 puan) tarafından
Bence haslamaya gerek yok 1 kasık sirke atiyorum lokum gibi pişiyor 
(12,714 puan) tarafından
Gerçekten işe yariyor mu deneyeyim
(2,708 puan) tarafından
Harika oluyor
0 oy
(184 puan) tarafından
Canm ben etleri yıkadıktan sonra kavurma sacına alıyorum uzerine tuzunu atıp bir iki bardakta su ekliyorum iyice pisince sogan biber sarımsak domates ve baharatlarla salça ekliyorum birazda yağ cok guzrl oluyor tadı
0 oy
(7,443 puan) tarafından
Daha bugün yaptım et sevmeyen eşim güzel olmuş dedi dudukluyu isittim etleri attım muhurledim rengi dönünce az su koyup kapağını kapattım 15 dk filan pisti açtım su hiç kalmamış ağzı açık iki çevirip kavurdum sarımsak biber  domates  koydum sırasıyla baharatini tuzunu attım çok lezzetliydi
(138 puan) tarafından
Ben az pisirince sert oluyor 4-5 kere su ekliyorum ama fayda etmiyor
(7,443 puan) tarafından
Düdüklü en iyisi canım lokum gibi oldu ekstra su eklemedim bile
0 oy
(12,714 puan) tarafından

Canım ben önce kendi suyunda güzelce kavurup 1 bardak su ekliyorum bunu 2 defa tekrarlıyorum suyunu tamamen çekince 2 3 yemek kaşığı yağ ekleyip 5 6 dk da öyle kavuruyorum  eşim böyle seviyor düdüklüde asla yemiyor bende düdüklüde seviyorum 

(138 puan) tarafından
Ben öyle yapınca sert oluyor acaba dinlenmesi için bekliyormusunuz ben buzluktan çıkarıp erimesini bekliyorum sonra hemen pişiriyorum acaba ondan mı sert oluyor anlamadım
(12,714 puan) tarafından
Beklemiyorum canım ılık suyla az yıkıyorum ocağa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
7 cevap 118 göst.