0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (2,626 puan) tarafından
Kizlar ne yaparsam yapayım 4 yaşındaki oğlum emdiği bırakmıyor ne yapmam lazım nasıl bıraktırdiniz

5 Cevaplar

0 oy
(2,733 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben de şurada durayım. 2 yaşına girecek bıraktırmak istiyorum ama ne zaman bırakmaya kalkışsam evde kıyamet kopuyor. 1 gece emziğini yatağından aşağı attı atmasaydın alamam bu gece uyucaksın dedim. Uyudu uyumasına gece yarısı kalktı emzik aramaya çığlık çığlığa.
-Reklam-
+1 oy
(1,572 puan) tarafından
3 yasinda biraktirdim emzige cok bagimliydi devamli agzinda.gece ayri gunduz ayri. Bende tuzlu su yaptim bardagin icine daldirdim emzigi. Tezgaha biraktim kurudu emzik. Diger yedek emziklerini de oyle yaptim. Tinsindi cok emince. Yika dedi tuzlu bardaktaki suyla yikadim. Yine verdim ve tiksindi. Bu sekilde döngu halindeydik. Sen artik buyudugun icin emzikler kotu oldu guzel olmuyorlar arrik bak biz de emmiyoruz dedim. Oulyle boyle Bi kac gune aglamadan kendi birakti. Ben buyugum artik dedi
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Hiç bisey yapma al kardır at gitsin ben öyle yaptım kaldırdım bir buçuk yaşında aldım emziği Bi gün kaldırdım sakladım geceleri zor oldu ama alisti
0 oy
(745 puan) tarafından
Emziğinin başını kes öyle ver beni bir süre sonra içi boş olduktan sonra emmeyi bırakıyor ama tabii yedekte dursun her ihtimale karşı inşallah bırakır ama bunun için pek şey yapma zamanla kendini bırakıyor zaten
0 oy
(81 puan) tarafından
2 buçuk yaşında oğlumda ne yaptıysam biraktiramadim yemek bile yemek istemiyordu emzik için gece gündüz agzindaydi her yolu denedim olmadı en son acı sosa batırıp çıkardım verdim ağladı 1 kere yıka ver dedi yıkadım yine acı yaptım istemedi bı kaç gün sonra yine acı yaptım aynı şekilde verdim 1 hafta boyunca hep ara vererek bu şekilde devam ettim yavaş yavaş bitaktirdim yani 1 hafta sonra yine acı yaptım verdim korkarak emmeye başlamıştı sonra her verdikçe acı artık yeme pis emzik falan dedim daha vermedim her sordukca da emzik acı olmuş dilini yakıyor dedim başka alicam sonra dedim bıraktı artık 1 ay olucak vermiyorum geçen gün istedi 1 kere başka şeylere yonelletim kediye bakalım oyun oynayalım dedim unuttu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 124 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melda85 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 118 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kaderc (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 301 göst.
12 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,242 puan) tarafından soruldu

409,647 soru

12,315,234 cevap

38,809 kullanıcı

Kategoriler

...