0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
Hiç çalışma hayatım olmadı çalışmam lazım ama iş nasıl bulucam nerelerde çalışabilirim konuscan biri deyilim iletişim kuramam soğuk kanliyim bu yüzden nasıl bir işte çalışabilirim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(1,451 puan) tarafından
Valla çalişmak için hepsi lazim çalışıcaksan zorlaman lazım yoksa da otur canım 
-Reklam-
0 oy
(5,996 puan) tarafından
Yanlış anlama cnm ama böyle çalışan kimse istemez ki . Ben satış danışmanlugla başladım  sonra kasa sorumlusu sonraagaza müdürü oldum bekarken evlendim yine devam ettim takı kızım doğana kdr  sonra eşimle yer açtık biraz daha büyüttük kardeşleriyke  yanimzda calsian arkadaşların özellikle güler yüz ve konuşkan olmalarına bakıyoruz bugün her iş senin saydiklarini istiyor 
(378 puan) tarafından
Cnm öylemi diyosun soğuk canlı biriyim işte konuşkan deyilim sakın yapım var benimde
(378 puan) tarafından
Öylemi diyosun cnm ya ben öyle çokta lüks yerlerde çalışamam ki işine göre değişmez mi
(5,996 puan) tarafından
Misal çağrı merkezinde calssan diksiyon ve ikna kabiliyeti isterler
Satış danışmanı  konuşkan atik ve güler yüz ister
Bir çocuk bakmak bile şimdiki anneler  sıcak kanlı ister .

Şöyle biseyde var ilk iş denemiyinse kendne güven kimse anne karnında öğrenmedi bişey  öğrenir  tecrübe edersin  Rabbim işini  rast getirsinarkette reyincu olabilir bak
(378 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 98 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
0 oy
4 cevap 367 göst.
7 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,766 puan) tarafından soruldu

412,973 soru

12,433,531 cevap

45,742 kullanıcı

Kategoriler

...