0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (637 puan) tarafından
Kardeşim beden eğitimi öğretmeni bir yer bulmuş cimnastik okulu gibi. Bende önceden görüyordum ama 3 yaş üzeri diye biliyordum. Yaz dönemi için haftada 2 gün 40'ar dakika. 1.5 - 2.5 yaş arası aile ile beraber hareket eğitimi. Gönderen var mı acaba nasıl oluyor? Kızım hala tek başına kaymaz, merdiven çıkamıyor. Şuan 20 aylık olacak. Kardeşim götür mutlaka ben karşılamak istiyorum ilerisi için alt yapı olur küçük deme diyip duruyor. Yaşına uygun olunca cimnastik veya spora yönlendirmek istiyordum zaten. Bende belki sosyalleşme için de iyi olur diye düşündüm. Ama nasıl olur bilemedim. Aile ile birlikte olacakmış bende yanında olucam sanırım. Cumartesi görüşmeye gidip olursa kayıt yaptırıcaz. 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
valla bilmiyorum ama yaşı gelsin ben de göndermek istiyorum 
-Reklam-
0 oy
(4,484 puan) tarafından
Aile varsa cesaret alir canim. 1.5-2.5 yas arasina da hadi bakalim merdiveni tek cikman lazim demezler ya. 
(637 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım evet aile yanında
0 oy
(4,611 puan) tarafından
1 yaşından sonra götürdüm ben, bence çok faydalı oluyor. Yanında olacaksın ama kenarda oturmuyorsun zaten. Yani bizimki öyleydi. Bir çok hareketi yaparken sen yanında oluyorsun, destekliyorsun. Tam jimnastik gibi değil ama jimnastik için çok iyi altyapı oluşturuyor çocuklarda. 
(637 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Instagram'da gördüğüm kadarıyla burası da öyle anne babalar hep yanında çocukların
0 oy
(142 puan) tarafından
İmkan varken kaçırmayın. Hem sosyalleşir hem spora temel olur. Oğlum 14 aylık. Büyüsün de ilk göndereceğim yer jimnastik olacak. Jimnastik bütün sporların temeli. Gelse de o günler görsem neler yapabileceğini (❁´◡`❁)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 219 göst.
23 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
5 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 47 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,394 soru

23,760,071 cevap

315,381 kullanıcı

...