0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,275 puan) tarafından
kzlar eczaneden istedim  verdim braz ateşi düştü ama aklıma takıldı 2 yasındaki cocoga uygunmu . doktora götüremedim bu aralar cok sıra varmış acilde  memleketteyim.

7 Cevaplar

0 oy
(1,275 puan) tarafından
kzlar cvp  lütfen 
-Reklam-
0 oy
(1,275 puan) tarafından
bilgisi olan var mı 
0 oy
(7,220 puan) tarafından
Aferin ateş düşürücü değil bize soğuk algınlığı için vermişti onu keşke götürseydin hastaneye kafana göre ilaç vermek tehlikeli 
(1,275 puan) tarafından
gece pencere acık bıraktım ustu acıktı
0 oy
tarafından
Acilde sira olabilir ateşli bebeklere zaten öncelik tanınıyor neden kafana göre kullandın calpol ve dolven kullanıyor genelde o yaş grubuna geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine 
(1,275 puan) tarafından
cnm calpol hiç gecrtmıo ya:(
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Geçen 2 gün ateşi yükseldi 39 karda vermedim 3 yaş evde yapmadığım kalmadı şuan gribe çevirdi illa atlaticaklar kafanıza göre vermeseydiniz acile güvenmem durdugum yerde doğru dürüst hastane doktor da yok Allah'ım yavrumun benim yüzüme gülsün 
0 oy
(11,609 puan) tarafından
Doktorum 8 aylıktan beri aferin yazıyor bize ama soğuk algınlığı için. Ateşi varsa dolven veya calpol kullan 38.5 üstüne çıktığı zaman oda 6 saatte bir 
0 oy
(768 puan) tarafından
Calpol ve dolveni birer ölçek aynı anda ver hemen keser. Aferin grip ilacı. Çok kötü olursa da evde kafana göre ilaç verme acile götür fitil takabilirler. Çok geçmiş olsun 
(458 puan) tarafından
Tövbeler olsun aynı anda mı sakin ama sakın yapmayın hangi doktor söyledi bunu size acaba ?saaaat aralığı ile verilir dolven verilir ardından baktı düşmüyor ateşi 6 saat en geç calpol verilir ama aynı anda ikisini verildiğini ilk defa sözden görüyorum
(768 puan) tarafından
Evet aynen gördüğün gibi adını soyadını söyleyim istersen sana instagramdan kendisine de sorabilirsin. 1 tatlı kaşığı dolven verecekse. 1 çay kaşığı dolven, 1 çay kaşığı calpol verecek çok hızlı kesiyor. Doktorumuz sürekli yurtdışında eğitim gören bir doktor canım kafama göre sağlık için birşey yazmam ben bilmesem
(458 puan) tarafından
Ben ilk defa duydum inanki bu kadar  şaşırmam mazur gor
(768 puan) tarafından
Yok canım olur mu. Bende çok araştıran birisiyim yani doktorun ağzıyla duymasam asla vermem bende çok evhamlıyım. Ama doktoruma güveniyorum 1-2 denedim gerçekten çok yarıyor. Normal vereceğin ölçekle yarımşar yarımşar veriyorsun zaten fazlası yok :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 324 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde Azranın❤️annesi (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 509 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya 5821 (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
21 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu

411,554 soru

12,389,417 cevap

43,710 kullanıcı

Kategoriler

...