0 oy
152 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (140 puan) tarafından
Aptamil almıştı eşim çok gaz yaptı kızıma.40 gunluk Hipp almayı düşünüyoruz ama birde size sormak istedim gaz yapmayan tavsiye edebileceğiniz mama varmi??

9 Cevaplar

+1 oy
(1,749 puan) tarafından
Bebelac Gold gaz yapmıyor. 
-Reklam-
0 oy
(3,655 puan) tarafından
Bebelac golddan memnunuz canım 

İlk kızımda da sma kullanmistim
0 oy
tarafından
Baby Goat. Hem yerli, hem keçi sütüyle yapılıyor. Keçi sütü, hayvansal sütler arasında anne sütüne en yakın süttür. Ayrıca güzel kilo aldırıyor ve kabız yapmıyor. Kokusundan yakınanlar olmuştu ama bende hiç sorun olmadı.
(140 puan) tarafından
Birde dediğin gibi aptamilin Türk malı olmadığını öğrendim. Kokusu nasil
tarafından
Senin için kötü olabilir ama bebeğin sever. Benim ki elhamdülillah sevdi bayıla bayıla içiyor. Ben sevmedim.
0 oy
(2,730 puan) tarafından
4. Ayında başladık mamaya hıpp combiotic kullandık hep. Hala daha hipp kullanıyoruz. Gaz filan yapmadı. 
(140 puan) tarafından
E bebek çalışanı hipp öneriyor Konya tıptaki doktorlarda .
Kilo alımı nasil peki
(2,730 puan) tarafından
Bizimde hastanedekiler hipp kullanıyordu. Doktorda hipp önerdi o yüzden başladık. Kilo alımı her zaman iyi oldu şükür. Kilo problemi yaşamadık hiç. Önümüzdeki ay 2 yaşına giricek 14.700 kg.
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Domtor tavsiyesi ile sma comfort kullanmistim..
0 oy
(4,549 puan) tarafından
Hipp kullandık, çok memnun kaldık. Mama olayı bebekten bebeğe değişiyor ama. Deneyerek bulman gerek her mama her bebeğe yaramıyor. 
0 oy
(260 puan) tarafından
Canım ben 1 haftalikti mamaya başladığımda ama kullandım bir hafta kapizlik yaptı ebe hipp önerdi ondan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım kılo alımında gayet iyi simdilik
0 oy
(442 puan) tarafından
SMA kullanıyorum memnunum canım 
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Hipp kullandım. Kabız gaz yapmadı lakin acıkma sıklığı arttı. 

Sma comfort laktozsuz gaz yapmaz kesinlikle. Beğendim. Kilo alımı da güzeldi. Bulmakta zorluk çeker oldum. Sma optiproya geçtim. Memnunum. Gaz da yapmıyor kilo alımı da iyi. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 280 göst.
0 oy
11 cevap 132 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sevgi bahar (24 puan) tarafından soruldu

411,431 soru

12,385,266 cevap