0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (154 puan) tarafından
2 buçuk yaşındayız artık salya sümük durmadan akıyor çok bunaldım artık gerçekten parka bile çıkarınca kimse onunla oynamak istemiyor çocuklar bile aktığını görünce iyyyy diyip igreniyorlar. Yazigim geliyor oğluma kaç defa götürdüm doktora kan tahlili falan yaptirdk ama hiçbir şey çıkmadı bı mide için götürecem belki bir sorun vardr bilemiyorum ama artık ne yapacağımı şaşırdım çok akıyor önü ıpıslak hep bağırsak kurdu falan da yok ağızda yara da yok geçer mi bilemiyorum artık bitsin istiyorum bu durumu yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hakiki kehribar kolye. Bizim sülalede herkes takar, birinde bile salya akıntısı olmadı. Eşimin sülalesine de tavsiye ile taktırdım yani ne kaybedersin diyerek, şimdi salyadan muzdarip olan kadın bu dertten kurtulduğu için insanlara tavsiye eder olmuş. Dene, gör. Bir şey kaybetmezsin. Hem nazara ve diş ağrısına da iyi geliyor. Allah Çöp yaratmaz :)

(154 puan) tarafından
Kndiniz bu sorunu yaşadınız mı peki yani çocuğunuzda var mıydı veya faydasını kndiniz gördünüz mu
tarafından
Gördüm. Henüz 6 aylık ve diş ağrısı çekmesi gerekiyordu, çektik. Hemen annemden sipariş ettim, bizde herkes taktığı için tanıdık oldu kehribarcı. Geldikten sonra ne acı, ne salya. Aynısını ablamda da yaşadık, 3 yaşında oğlu var bir kere diş ağrısından ağlamışlığı yoktur. Ayrıca ablam kehribar taktıktan sonra gece de rahat uyuduğunu söylemişti. Ve hiç salya akıtmadı, o benimkinden evvel takmıştı ben 6 aylıkken takarak geç bile kaldım.
(250 puan) tarafından
Site işim ad verirmisn  siprs etmek için
(491 puan) tarafından
Bende aldımorjinaldir diye sertifika ile gönderdiler ama ya sahteyse diyorum siz nerden aldınız.  Trendyoldan Karaman Kehribarevinden aldım
tarafından
Bizimki sitede değil arkadaşı annemin, hiç sitesi falan da yok kendi işliyor gönderiyor kargoyla
-Reklam-
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Kehribar kolye kullandım. Oğlumda hemen kesti. Kızda takmakta geç kaldım biraz arada akıyor ama yüzde 80 azalttı. 

Aslında büyümüş baya. Aile hekiminize danışın belki başka önerisi vardır. Probiyotik kullanıp bağırsağı düzenlemek iyi gelebilir. 
0 oy
tarafından
Yaa çok üzüldüm. 

Burun akıntısı da varmış , acaba alerjik bir şey olabilir mi ?
(154 puan) tarafından
Alerji olsaydı doktor söylerdi ama birşey çıkmadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 45 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket0606 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 184 göst.
26 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (154 puan) tarafından soruldu

404,211 soru

12,109,324 cevap

36,430 kullanıcı

...