0 oy
175 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (721 puan) tarafından
Kızlar 17 gün falan gecikti adetim test yaptım negatif. Ay noluyo yaa randevuda alamadım neden olur ki bu ya.. başınıza geldimi 

7 Cevaplar

0 oy
(721 puan) tarafından
Başına gelen biri yazsın yaa. Adet gecikmesi başka neyden olabilir ki?

Test yanlış olabilir mi 
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Hastaneye gitmekten başka çaren yok 
(100 puan) tarafından
Kan testi en doğrusu olduğu için kafan rahat olur stres yapmazsın hem havalardanda olabilir stres yaptikcada gecikebilir
(721 puan) tarafından
Ay insallah yaa sicaklardandir. Yarın olmazsa sağlık ocağından verim test.
(721 puan) tarafından
Açık değil demi sağlık ocakları acilden alırlar mı kk
(100 puan) tarafından
Pazartesi açılıyor muhtemelen
(721 puan) tarafından
Baktım şimdi evet pazartesi. Bekleyemeyecegim acilden verim kanı.
0 oy
(44 puan) tarafından
Bence bu aralar havalar ısındı filan hormonlar etkileniyor heralde benim 1 hafta önce adetim bitti kaç gündür lekelenme var. İç camasirim bile kirlenmiyor ama lavobadan sonra peceteue ufacık damla geliyor bir dokotra gitte test yaptır 
(721 puan) tarafından
Ay inşallah öyledir ya. Ztn çocuk düşünmüyorum. Küçük daha çok bebeğim. E hamile değilsem bu kadar gecikme neyin nesi anlam veremedim bide düzenli oluyorum ben.
0 oy
(442 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım benimde 7 -8 gün geçti bende test yaptım çıkmadı ama olmuyorum da uykuları yitirdim
(721 puan) tarafından
Ayy aynı durumdayim bugüne kadar ha olcam olurum diye test yapmadım. Demin yaptım negatif. Erken gebelik testiyle yaptım bide. Ay ztn istemiyorum çocuk ama olmayincada içimde kurt dolaşip duruyor.
0 oy
(4,582 puan) tarafından
Havalardan canim, ben erken oldum daha günüm de var. Hormonlar dengesiz oldu. Saat 10 da bak randevular o zaman açılıyor. Bulamazsan sağlık ocağına gidersin
(721 puan) tarafından
Benim ilk hamilelikte 10 gunsonra yaptım adetten hemen çift çizgi oldu hastaneye gittim kese falan herşey görünüyordu. Bunda 17 18 gün oldu negatif. Dedim direk kadın doğuma alayım randevu eğer gebelik yoksa bunkadar gecikme de çok normal bişey değil gibi. Birde hiç adet belirtti yok. İlkinde adet olacak misim gibi sancım vs herşey vardı
(4,582 puan) tarafından
Evet en azından neden olmadığıni öğrenirsin. Randevular alınmıyor malesef dediğim sen sabah 9.56 gir siteye herşeyin hazır olsun umarım randevu açılırda alirsin
(721 puan) tarafından
İnşallah yaa teşekkür ederim
0 oy
(13,909 puan) tarafından
Hiç beklemek istemiyorsan acile gidip kan verebilirsin canım öğrenirsin en azından olup olmadığını

Ben de on gün falan geçtim bakalım inşallah üçüncü yolda değildir test yaptım negatif
(721 puan) tarafından
Ayy dur kız ben ikinciye tövbe ettim sen 3 diyon bacım. Valla hı benim ikinci çocuk hakkımı Allah başka olmayan birine versin :))
En iyisi ben acilden kan verim.
(13,909 puan) tarafından
Aynen için rahat etsin
Allah isteyenlere versin iki uç sene dokunmayın zor veriyorum kiloları@&))
(721 puan) tarafından
Hahaha kız ben çocuğu doğurdum bir deri bir kemik kaldım. Dertten sıkıntıdan keşke kiloyu zor versem. Gören diyor çocuk mu seni sen mi çocuğu doğurdum. Yok oldum resmen.
(13,909 puan) tarafından
Herkesin vücudu farklı)))
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Benimde 7 gün erken oldu bazen havalar hormonları değiştiriyor 
(721 puan) tarafından
İnşallah öyledir ya. Hiç düşünmüyorum gebelik falan.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 235 göst.
+1 oy
2 cevap 112 göst.
1 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Beratinannesi (118 puan) tarafından soruldu

412,583 soru

12,421,526 cevap

45,254 kullanıcı

Kategoriler

...