0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından
16 aylık sürekli mızmızlık hali ağlama kendimi yerden yere vurma  gün bitmiyo bize her gün parka çıkıyoruz oyalanıyoruz eve gel yine aynı tantana sürekli ağlıyo kucakta olmak istiyo inanın yemek yiyemiyorum 15 dk felan tv açıyorum öyle yemek yiyorumm 

1 cevap

0 oy
tarafından
Bizimki de öyle istemediği birşey olsun 15 aylık benim kızım şuan da sizinkini de Allah bağışlasın valla aynı üstüne gülmekten ölüyorum hamileyim birde yemek yerken yemek yedirmeye çalışıyorum baktım yemiyor TV aciyorum yine geliyor ama olsun eline birşeyler vererek oyaliyorum sonra gidiyor eline kavun dilimi kesip veriyorum karpuz yada cips kek kaşık bile veriyorum o an ilgisini ne çeker diye bakıyorum onu veriyorum sonra gidiyor kurban olurum ya olsun kız ne güzel benimkide kucak sarılmaya bayılıyor bende oh sefam olsun ilaç gibi maşallah sarıl sarıl anneye aferim diyorum sonra bakıyorum indi gidiyor sanırım amacı rahatsız etmek ama ben zevk aldığımı görünce gidiyor beklediği tepki ay git sıkıldım uf bir dur şal beni artık ama demiyorum ilklerde diyordum şimdi demiyorum çok güzel bir nimet anlatamam çünkü zaman su gibi gidiyor sarılmak için büyüdüğünde o da bize uf sıkıldım ne sariliyorsun bir şal beni anne bırak beni odamda yanlız kalmak istiyorum yanlız gezmek istiyorum diyecek hem denemesi için hemde keşke o zamanlar bolbol vakit gecirseydim keşke o zamanlar satilsagdim ilgilenseydim de şimdi hasretligini cekmeseydim dememek için bol bol sarıl vakit geçir gez evde iş yaparken yanında olsun kızım bezi alıyor masayı silmeye çalışıyor Aynaları silmeye çalışıyor yani anlayacagin sen ne ile gidersen o da o şekilde gelir sana evlat sağ olsun canı gerisi mühim değil kırılan yerine alınır yırtılan dikilir kirlenen yıkanır temizlenir ama giden evlat geri gelemez canı sağ olsun kırılsın dağılsın yirtilsin ama gülsün mutlu olsun tabi o şekilde alistirmamak adina ona o kötü birseg böyle şöyle diye öğretmek gerekli 
(307 puan) tarafından
Çok haklısınkz bazen böyle sabrımın sınırına geliyorum sonra geçiyorn
tarafından
Ben de ilk başlarda öyleydim aynı senin gibi sabredemiyordum sabrımı sonlarında olurdum şimdi de öyle geliyor bazen ama dilime geliyor ucuna daha demiyorum sinirlendiğimi belli etmeye çalışmıyorum dikkatli ol hem kendini üzüyorsun hem de çocuk üzülüyor strese giriyor ve çocuğa neyi yapma dersen çocuk onu yapıyor sen aferin yap yap bakayım öyle oldu anneyi üz sen dediğin zaman çocuk hemen elinden bırakıyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 729 göst.
0 oy
17 cevap 484 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 191 göst.