0 oy
903 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (962 puan) tarafından

Biz bir eve misafir olduk gece yatıya kaldık. 

Bu aile çok zengin lüks bir binada yaşıyorlar oğullarını evlendirdiler eşimin arkadaşı olur yeni gelinleri var biz onlarda kaldık yatıya evi çok lükstü hersey son kaliteydi 2 koltuk takımı hersey konfor içindeydi özenilesi geldi :)

Fakat sabah kayınvalidelerine çıktık kahvaltıya kayınpederi gelin nerde gelip çorabımı giydirsin dedi gelinin yüzü düştü 

Siz bu konforda olup bu hayatı yaşamaya razı olur muydunuz?

Yoksa normal hayatı yaşayıp Özgürlüğümü seçerdiniz?

39 Cevaplar

+8 oy
tarafından
Ohaaaa çüş derim allah sana el vermiş gelin gelecek de corabını giydirecek hödük fakir de olsam zengin de olsam bu çağı dışı şeyi asla yapmam
(962 puan) tarafından
Evet daha yeni gelin evi müthişti ama o anı görünce bende çok kötü oldum sanırım hep kayınvalidede yiyip içiyorlar
(6,003 puan) tarafından
buyuk konusmayim azicik asim agrisiz basim demisler.  ne yapayiz eziyet cekerek o varligi
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Hasta olur başım gözüm üstüne ama eli ayağı tutuyor iken gidipte çorbasını giydirmem montunu tutarım ayakkabısını çeviririm.hani büyüğü saymak gerek diye onun haricinde aşırıya kaçmamak gerek
(962 puan) tarafından
Çok gelenekçi ve katı bir aile Karun kadar da zengin ama
(3,564 puan) tarafından
Zenginliği batsın o gelin o evde durmaz zaten
+2 oy
(4,249 puan) tarafından
Ne konforlari ne de çorapları alsin Bi taraflarına s.ksunlar
+1 oy
(129,951 puan) tarafından
neey corabmi giydirsin dedi o gelinin yerinde olsa hasktrr derdim
(962 puan) tarafından
Derse kocası vurur ve boşar bence
bosarsa bosasin oyle kocami olur banane elin oglunun babasinin ayagina giyce corapdan
(962 puan) tarafından
Maalesef daha önce bir gelinleri o şekil gitti Buda öyle baskı içinde lüks bir yere kadar dimi
fazlasinda gozu olmasin akli varsa yeni evliymis coluk cocuga karismadan usulca cekip gitsin scrm parasina bizimde vardi boyle bi tanidigimiz 2 oglu vardi 4 gelim aldi oglamlar 2 ser kez evlendi suan 4 gelimden 1 tane bile yok hepsi birakip gitti ben kucukdum o zamanlae ama hatirliyom tum olaylari
tarafından
Azıcık aşım kaygısız başım
+1 oy
tarafından
Ben kendi çorabımı zor giyiyom kayınpeder çorabı nedir?

Now now now☺
0 oy
(44 puan) tarafından
Niye kayınbaba sakat mı eli ayağı yok mu valla ben giydirmem hasta mı yatalak mı yani öyleyse amenna benimde evlendigim zaman güya kayinpeder ben erkegim manasinda ev dolu misafir herkesin icinde ben kendimi eğemiyorum gel ayak tırnaklarımı yap dedi düşündukçe midem bulanir allahın bel.ası 

Hayır dedim kusura bakma adla yapamam kızın yanında oğlun yaninda yapsinlar dedim odadan cıktım esim arkamdan geldi ona allah yardim etsin nasil biri oldugunu biliyosun bosver dedi o gün bugündur asla demedi öyle 
(962 puan) tarafından
Senin eşin iyi de o karşı gelse eşi kabul etmez dayak bile atabilir maalesef çok gelenekçi bir aile
(44 puan) tarafından
Allah yardim etsin geline desene varlık icinde lüks icinde böyle bi hayat hizmetci gibi suan eminim gelin çadır olsaydı da bu hale gelmeseydim diyordur
0 oy
(4,493 puan) tarafından
Hastalık vs yoksa ki o kadar zenginlerse bakıcı tutsunlar bir zahmet, yapmam. Para hayatın önemli kriterlerinden, bunu kimse inkar edemez ama böyle bir hayattansa normal bir maddi durumla özgür ve istediğim hayatı yaşamayı tercih ederim elbette. 
0 oy
(3,616 puan) tarafından
Hastalık dışında yapmam öyle bi hayatı da istemem. Eziklenerek yaşadığım yerde ki lüks hayattan zevkte almam mutsuz olduktan sonra köle gibi. İstemem kalsın 
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Ben giydirirdim bana ailem babamın ve dedeminkini giydirmemi öğretti yadırgamam saygılı bir davranış
(6,664 puan) tarafından
Kız hasta olunur giydirilir anlarımda saygı bunun neresinde eli ayağı tutuyorken neden sırf saygı olarak görülecek diye başkası giydirecek :D
(16,459 puan) tarafından
İyide bu çok saçma bir şey hasta olur giydirirsin rahatsız ise yine neyse de yani eli ayağı varsa sırf egosu ve keyfi için yapıyorsa bu karşındakini köle olarak kullanmak demektir. Saygıyla alakası yok bence
(6,664 puan) tarafından
Birde neden gelin yani karısı giydirsin madem
(2,668 puan) tarafından
Ne biliyim öyle öğretmişler bana ya babannemde yaşlıydı babamada ne biliyim saygıdan işte
0 oy
(16,459 puan) tarafından
Şaşırdım okurken giydirdi mi bide yani engelli falan mı adam zira sağlıklı olup bunu yaptırmasi apaçık kölelik oluyor da 
(962 puan) tarafından
Hayır sağlıklı gayet sadece köle gibi muamele bu
0 oy
tarafından

Ben daha kendi çorabımı giymiyorum kayınpederime giydirsem :D şakası bir yana ben lara için böyle şeylere katlanamam az aşım ağrısız başım 

0 oy
(13,587 puan) tarafından
Dünya malı olsa neye yarar diken üstünde yaşadıktan sonra.
0 oy
(20,475 puan) tarafından
Normal yaşarım kimsenin uşaklığını yapmam
0 oy
(5,044 puan) tarafından
Oha gercekten coorabını mı gıydırıyormus yani. Valla azıcık aşım agrısız basım. Hiç öyle malda mülkte gözüm yok çok şükür. İnsan illaki özenır ama serf rahat yasamak için de kimsenın çorabını gıydırmem. Babamın çorabını giydirmemişim daha. 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Lükste bir yere kadar. Eli ayağı tutuyorsa kendide giyebilir. Eğer senelerce bu şekilde devam ederse eş değil daha çok paranın k*peği olur gibi geliyor. Konforda bir yere kadar. 
0 oy
tarafından
Para için lüks hayat için onurumu serefimi asla satmam böyle hayatı yaşayacağıma serefimle aç yaşarım 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Şakasına mi.dedi acaba çorabimi goydirsin diye , benm kayın babam eşine gelin derdi oda mi eşine öyle hitap.ediyordu acaba 
(962 puan) tarafından
Hayır ciddi ve sert bir şekilde dedi özellikle geline giydirtti
(3,074 puan) tarafından
Bu durumu illaki biliyordur kız ,
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Özgür olmak gguzel ama lüks haytta yaşayip onlara insan olmayı ogretirdim 
0 oy
(627 puan) tarafından
E yuh yani öyle konfor istemem tabiki 
0 oy
tarafından

Ağzına sç*ardım o çorabıda ağzına tıkardım :D

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 558 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 609 göst.
0 oy
30 cevap 884 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,376 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 637 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,397 puan) tarafından soruldu

408,572 soru

12,276,552 cevap

37,774 kullanıcı

Kategoriler

...