0 oy
918 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (962 puan) tarafından

Biz bir eve misafir olduk gece yatıya kaldık. 

Bu aile çok zengin lüks bir binada yaşıyorlar oğullarını evlendirdiler eşimin arkadaşı olur yeni gelinleri var biz onlarda kaldık yatıya evi çok lükstü hersey son kaliteydi 2 koltuk takımı hersey konfor içindeydi özenilesi geldi :)

Fakat sabah kayınvalidelerine çıktık kahvaltıya kayınpederi gelin nerde gelip çorabımı giydirsin dedi gelinin yüzü düştü 

Siz bu konforda olup bu hayatı yaşamaya razı olur muydunuz?

Yoksa normal hayatı yaşayıp Özgürlüğümü seçerdiniz?

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hafif de olsa hastayken, vücudu kırgınken kocamın çorabını giydirdim ve giydiririm de, o izin vermiyor olsa da sevgiyle yaptığım ve onun da bana sevgiyle yapmasını istediğim için ısrar ediyorum. Yani bana izin vermiyorsan o zaman yarın bir gün de ben mi izin vermemeliyim deyince hemen ikna oluyor. 
-Reklam-
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Kaynanaisnin bir rahatsizlihi varsa yada kendi kaynanam mesela egilemiyor fazla rahatsız ben gidince yanına giydiririm çorabını ama onun dışında gerek yok yani lüks hayat sürmeyle kayanasini dediğini yapacak bir şeyde yok kadın bozuldu diyorsun belki normalde öyle değillerdir o an kaynanası öyle bir şey yapmıştır kadında bozulmuştur olabilir gerçekte nasıl olduğunu bilemeyiz ki benim başıma gelse ne yani dediğini yapmıyorum diye eşyalarımı falan mı alacak 
0 oy
tarafından
Para var mal.var ama huzur yok.napim o parayı zenginligi
0 oy
(29,057 puan) tarafından

Niye kendisinin eli ayağı yokmu 

İnsan hasta olur yaşlı olur yardim etmek isteyen ederse o ne biçim emri vakiliktir

0 oy
(4,180 puan) tarafından
Azıcık aşım ağrısız başım hayat mottom :D
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Eeeee giydirdi mı peki?
(962 puan) tarafından
Evet modu düştü yabancılar vardı sonucta
(2,057 puan) tarafından
Ben giydirmemistir, tepki vermiştir diye düşünmüştüm.
(962 puan) tarafından
Yok giydirdi maalesef
0 oy
(4,288 puan) tarafından
Uc kurusluk gormemislerin kolesi olamazdim sahsen. Mal mulk saglik olduktan sonra kendi de edinir insan.
0 oy
(3,564 puan) tarafından
Diyemediniz m8 gelin ne alaka diye ben daha babamın çorabını giydirmis degilim
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Daha o dk kızın bir kocasına bakacak bir kayinvalidesine diyende zaten akıl o kesin sesleri çıkmıyor mu paranızla kendinize hizmetçi tutun ben hizmetci köle olmaya gelmedim yuva kurmaya gelmiştim ama yuva yokmuş ortada ben neyini kurayım görgüsüzler deyip çıkıp gitmeliydi bunun amacı paramız var köle olacaksın hepimize demek gelenekle falan alakası yok hangi gelenekte kayinpederin ayağına çorap giyitilir ya 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
gelin ne yapti giydirdi mi
(962 puan) tarafından
Evet napsın çok zor bir aileye gelin olmuş bakış acıları öyle köle misali
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Normal hayat tabiki :) ne o öyle konforlu hayat yasayacam diye saçma sapan şeyler 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Parayı bir kenara bırakarak söylüyorum. Ananem  babannemin çoraplarını giydirdim banyolarını yaptırdım tırnaklarını kestim. Severek yaptım. Eşimin tarafından ve kendi tarafımdan büyüklerden erkek yok. Sevdiğim biriyse yaparım. Hak ediyorsa yaparım. Ama mevcut kaynanamin hasta olmadığı sürece yapabileceğim max. İyilik çayını doldurmak olur
0 oy
(3,575 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum. Kadınları gelenek melenek saygı vıttırı vızzık ne kadar kullanabilirsek o kadar kâr kafası. 

Gerçek değildir diye inanasım geliyor.. 

Öyle görüp büyütülen biriyse bizim kadar zoruna gitmemiştir. Ama çok değil 15 yıla kalmaz kadında hastalıklar başlar. Allah yardımcısı olsun. 
(962 puan) tarafından
Artık çağ değişti ne kadar görmüş olursa olsun şuanki zamanda kabul edilebilir bir gelenek değil maalesef morali bozuldu ama bişe demeye kalksa kocası dahil büyük azar ve tepki görebilir çok üzüldüm onun adına
0 oy
tarafından
Az insan çok huzur der susarım 
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Tabi ki normal bı hayat isterim özgürlüğüm kısıtlanmadan rahatça yaşayabileçegim bı hayat kız neden çıkartıyor onu anlamadim versin lafını zenginler zaten biraz görgüsuz oluyo gördüğüm bu benim 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Asla böyle bı hayatı tercih etmem lüksleri batsın da şeyi merak ettim acaba gelin öncesinde bu tarz şeyler fln yaptı da mı diyor kayınpederi 
(962 puan) tarafından
Gelin daha 3 aylık :) ve önceki gelindede aynı muamele olmustu tabi gelin suan yok boşanalı Seneler oluyo
(1,330 puan) tarafından
Kadın boşanmış kurtarmış kendini bravo
(962 puan) tarafından
Ama kızını asla göremedi birdaha kız 6 yaşında :/
0 oy
(2,945 puan) tarafından
İyide sağlık sorunu yoksa niye giydireyim ki koltuğu villası başka yerde kalsın :)) ayrıca ben öyle yaşam suruceksem taviz vermem hayatıma bakarım 
0 oy
tarafından
Benim gariban kayın baba bile etmez bu lafı ajjajaj 
0 oy
(1,708 puan) tarafından
O evde o kızın yiyeceği bir tabak yemek, bu kafadaki insanlar kıza hayatını yasatmayacaklar ki.kole zihniyetli bir ailenin içinde son model eşyalarla mutlu olmak ya da olacağını zannetmek ancak zekası kıt insanların işidir 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 558 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 611 göst.
0 oy
30 cevap 884 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,378 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 637 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (2,397 puan) tarafından soruldu

408,593 soru

12,277,447 cevap

37,790 kullanıcı

Kategoriler

...