0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından
Hanımlae sanırım bizde uzayan sarılık var emin değilim çarşamba günü doktorumuz kan testine göre bişey söyleyecek ama ben az önce oplumun altını değişirken ilk defa denk geldim bi anda işemeye başladı ama çişi sapsarıydı normal de beyaz renkte akar renksiz yani ama ilk defa sarı renkte işediği mi gördüm sarılığını attığını mı gösteriyor bu yoksa başka bir durum mu var acaba? 

5 Cevaplar

0 oy
(5,302 puan) tarafından
Yeterli beslenmediğini de gösteriyor olabilir. Yani sıvı alımı az olduğu için koyu sarı olur. Emziriyorsan daha sık emzir. Mama veriyorsan bir ölçü fazla ver
(66 puan) tarafından
Emiriziyorum bacım devamlı devamlı sürekli sarılığı cihazla 6 yanlıl okumadıysam kan da 10 gösteriyor kilosu da çok iyi maşallah ama sarılıpı atlatmakta zorlanıyoruz az önce iki kaşık çay kaşığı şu verdim acaba ondan da olabilir mi?
-Reklam-
0 oy
(387 puan) tarafından
Bol bol emzir uyanmasını bekleme
(387 puan) tarafından
Böyle devam ederse hem kan değeri düşer hem kuveze koyarlar
(66 puan) tarafından
Bol bol emiri yorum canım cocuğum ünlü kilosu da iyi devamlı çişini yapıyo sarılığı var cihazla 6 yanlıl okumadıysam kan da 10 gösteriyor kilo alımı da çok iyi ama ilk defa sarı renkte işediğini gördüm
(217 puan) tarafından
Sende bolca su iç ve hurma ye hemen geçer
(387 puan) tarafından
Ünlü derken?vardır bir sebebi doktora gösterin bence
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Saat başı emzirmen lazım canım kaç günlük bebeğin gözleirnden bile anlaşılır beyaz yeri sarı oluyor 
(4,228 puan) tarafından
Çok hafif bi yükselme var canım 10 üstü tehlikeli olarak görünüyor doktorun daha net bilgilendirme yapar zaten telaş yapma. Bilinen bi hastalığı yok demi
(217 puan) tarafından
Benim bebeyle aynı şimdiye kalmaması lazım sarılıgin aslındada
(66 puan) tarafından
Hastane de doğum yaptıktsn sonra 2735 doğru 2500e düştü sarılığı da 12 idi ama küveze almadılar oğlumu şimdi de almazlar di mi?
(4,228 puan) tarafından
Hayır canım maksimum yatırırlar seni de alırlar ama yanına öyle biliyorum. Naptın gösterdin mi sonuçlarını ne dedi doktor
(66 puan) tarafından
Evet gösterdim 13übde kan verilmişti 26sında doktora gittim öyle söylemişti doktor. Sarılığı çok yüksek değil o zamandan bu zamana da düşmüştür sarılığı dedi ama burda bu kadarı yapılıyo dedi eğitim araştırma Hastanesi'nden randevu alacaksın onlar bakacaklar artık defi
0 oy
(66 puan) tarafından

image

a attım canım bakar mısın? 
0 oy
(745 puan) tarafından
Anne sütü sarılığı olabilir, oğlumda da uzamış sarılık vardı 3 ayı buldu normal rengine dönmesi. İdrar rengi de muhtemelen sıvı kaybettiği için öyledir, havalar çok sıcak malum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
9 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
5 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 190 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esmaslan (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,275 soru

12,467,567 cevap

46,960 kullanıcı

Kategoriler

...