0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
Oglum 5.5 aylık cok huzursuz ilk 2.5 ay sürekli ağladı zaten gaz sancılarından sonra biraz düzeldi çok şükür ama bu son 10  gündür anamı ağlattı sürekli mızmız huzursuz bi bebek yani bi yeri ağrımiyor biliyorum ağrı kesici veriyorum gaz damlası veriyorum yere indiriyor olmuyor yürütece koyuyorum olmuyor kucağımda durmuyor o kadar . Yani bilmiyorum ne yapacam dişte yok halla ama ne istiyor çok yoruldum neden olabilirler acaba . Ağlaması canı acıyor gibi bı ağlama değil bahane arar gibi bi ağlama 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Disi patlıyor canım hosgeldin diş patlatma dönemi 
(245 puan) tarafından
Yaa ablası da çıkardı ama 11 aylıktı yinede böyle yapmadı
tarafından
Her bebek farklı canım her dış asamasida farklı oluyor oğlum 13 aylık ilk 3 dişini aman aman zorlanarak cikartmadi fakat 10.ayinda ayni anda 5 dış çıkartırken anamdan emdiği Süt burnumdan geldi
(245 puan) tarafından
Doğrudur dediğin gibidirde artik takatim kalmadi yaa ne zor şeymiş çocuk büyütmek
tarafından
Tetagil ve karadut özü sür diş etlerine en azından rahatlatir..  cocuk büyütmek zor vallahi
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşıyorum delirmek üzereyim sadece ağlıyor susmuyor 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Öncelikle sakin ol canım hepimiz geçtik bu yollardan diş dışarıdan görünmese bile etin içinde olabilir diş çıkarıyor olma ihtimali yüksek ya da bir yeri arıyor olabilir en basitinden havalar çok sıcak sıcak bunaltıyor olabilir kucak istiyor olabilir bir sürü nedeni var eğer çok fazla çığlık çığlığa ağlıyorsa götür bir doktora muayene ettir istersen
(245 puan) tarafından
Yok canım çığlık çığlığa değil huzursuz  yani beşikte uyutana kadar 50 takla atıyor
(3,572 puan) tarafından
Benim oğlum 4,5 yaşında canım 4,5 yaşına gelene kadar neler yaşadım bir Allah bir ben biliyorum yani anlatmaya çalıştığım şey bunlar gayet normal daha neler göreceksin diş çıkaracak tuvalet eğitimi vermek zorunda kalacaksın yemek yemeyecek hasta olacak kusacak ateşlenecek o yüzden böyle küçük şeyler kafana takarsan önündeki uzun yolda Allah korusun psikolojik hastalık bile bulur seni zamana bırak çocuktur elbette ki ağrısı olacak elbette ki ağlayacak elbette ki uyumayacak

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 752 göst.
18 Nisan 2021 Aile kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 187 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra05 (2,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 175 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 195 göst.