0 oy
361 göst.
Aile kategorisinde (521 puan) tarafından
Kizlar ben dört yıldır evliyim bir tane 2 buçuk yaşında kızım var ara ara sıkıntılar yaşıyorduk ama bir şekilde bu günlere geldik şimdi ikinci kez hamileyim ve hamileliğinde bu yana sıkıntılar artmaya başladı eşimle hemen hemen her gün bir tartışma ikide bir böyle her tartışmada lanet diyor bana bu gün yine tartıştık ve yine aynı kelimeyi kullandı ben de kızdım kapıyı çarpımından temelli delirdi az önce eve geldi konuşmadı bende konuşmadım artık çok yoruldum benm ikinci evliliğim ve artık çok yoruldum kaçarak evlendik ailemin evine dönmeye yüzüm yok delirmek uzereyim ne yapcam bilmiyorum

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Muhtemelen böyle sürüp gidecek. Ailene dönmeye yüzün olmadığını, kendi ayaklarin uzerinde duramayacağını, yeniden hamile olmanın sorumluluğunu vs o kadar iyi biliyor ki. Ondan bu rahat davranışları.. 

Ne diyeceğimi bilemedim , su devirde sıkıntısız evlilikte bile ikinci çocuğa korkuyor insan. Hele böyle ikinci evlilikler, aile onayı olmayan vs çok dikkat etmek lazım. Ama olan olmuş artık. 

Şiddet görmüyorsan ve boşanmaya cesaretin yok ise eşine he de geç , görmezden gel. Kenara hep para biriktirmeye çalış. Çocuğun doğup kendini kurtarana kadar 3-4 yıl geçer. O dönem bir işe girersin, aran da düzelmez ise tekmeyi o zaman basarsın. 

Tabii tek maddi değil. Boşanmak gerçekten zor bir olay, hele çocuklar ile. O yüzden inşallah Rabbim aranızı düzeltsin.
(521 puan) tarafından
Evt her şeyi onlar için susuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. Çok duymuşsundur ama kaçarak evlenince sahıpsız gibi görürler 
(521 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(741 puan) tarafından
Sabır Kardeşim geçecek durum bunlar eşine gelince kötü söz kullanıyor öncelikle birinizin sakin kalması lazım ki diğerini alttan alsın diye tam gebesin kolay değil yükü ağır Bir de eşim tarafından bak masraflar biraz Daha çoğalacak eşin de bunun etkisi de vardır kolay değil iki tane çocuk büyütmek kendine uğraşlar ver ne bileyim sıkılmayacak bir şeyler yap ama emin ol bu durumların hepsi geçecektir kendini kesinlikle olumsuz etkiler de yönlendirme Allah büyük yardımcın olsun
(521 puan) tarafından
Ben onu anlamaya çalışıyorum ve çalışıyor yoruluyor sıkılıyor ama her gün de tartışınca ayanilmaz oluyor artık çocukların olmasa hiç bir şey gözüme gözükmüyor
(741 puan) tarafından
Hergun gerilim zaten. Bir evde olmaz ama bunu önlemek lazım evde sürekli nas Felak süresini sesli dinle inanki evdeki kasveti huzursuzluğu alıyor
(521 puan) tarafından
Bilmiyorum o kadar çok yoruldum ki ailem uzakta tanımadigim bir köyde cuma mübarek gün hamile halimle beddua ettim artık arkasından o dereceye geldik
(741 puan) tarafından
Okuduğum kadarıyla galiba kaçarak evlenmişsin ailenle hiç görüşmüyor musun peki hamile olduğun için en azından annenle falan konuşsan etsem sana daha iyi gelir diye düşünüyorum biraz da tek kalmışsın galiba bunu da sen de çok etkisi var anladığım kadarıyla
(521 puan) tarafından
Konuşuyoruz ama zaten annemle sıkıntı li olduğum.icin kaçmıştım şimdi kendin ettin der ve yine eskisi gibi üzerime gelir
0 oy
(8,308 puan) tarafından
İlk evliliğinde çocuğun varmı
(521 puan) tarafından
Hayır yoktu
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun hamilesin stres yapmamaya çalış ve daha sonra ilk işin hayatına yön vermek olsun kimseye muhtaç olmadan çocuklarına yetebilmeye bak ekonomik gelirin olunca karşında konuşmaz kimse
(521 puan) tarafından
1 2 gün daha takip edicem olmadi inceldiği yerden kopar
0 oy
(3,572 puan) tarafından
İkinci evliliğim demişsin ilk kocadan kurtulmuşsun niye ikinci kocayla üstelik kaçarak evleniyorsun 2 sorum madem aranızda sıkıntılar var niye ikinci çocuğu yapıyorsunuz zaten kaçarak evlendiğin için ailem belli ki arkamda destek olmayacak bir tane yanında çocuk varken şimdi bir tane de karnında var anladığım kadarıyla maddi özgürlüğün de yok yani kusura bakma da bile bile lades demek oluyor mu ne yaparsa yapsın o adama katlanmak zorundasın kısacası böyle hikayeleri okuduğum zaman çok üzülüyorum ama yapılacak hiçbir şey yok
tarafından
Bunu yazmaya gelmiştim... üstelik 2.evliligi kaçarak yapmak bunun izahı olamaz bile
(3,572 puan) tarafından
Yani bile bile lades başka da bir şey değil akılsızlık gibi geliyor bana bir kocadan kurtulmuşsun ikincisi ile kaçarak evlenmek neden niye yapıyorlar kendilerine bunu bir çocuk doğurmuşsun adam zaten sıkıntılı niye ikinciyi hamile kalıyorsun bir kadın kendine niye bunu yapar o adam sana ne yaparsa yapsın gidecek yerin yok karnında bir tane elinde bir tane sonra da vay kocaman aldattı vay kocam şiddet uyguladığı vay kocam şöyle yaptı vay kocam böyle yaptı çok dert yanarlar burada isteyen linçlesin bu şekilde düşünüyorum Bir kadının kendini bu şekilde küçültmesine tahammül edemiyorum
tarafından
Bunu lincleyen bu hayatı yaşayanlardir boşuna dememişler insanın kendine yaptığı kötülüğü dışarıdaki insan yapamaz diye
(3,572 puan) tarafından
Bu platformda çok fazla okuyorum ben bu şekilde kadınları çoğu çaresiz çaresizlikten ne yapacağını bilemez şekilde belki farklı bir akıl alırım diyerek buraya post açıyor zaten biz de okuyup üzülüyoruz kesinlikle amacım post sabihini yermek değil
(521 puan) tarafından
ıkıncı çocuktan önce sıkıntımız yoktu ikinci çocuktan sonra olmaya basladi
(521 puan) tarafından
Bende istemezdim ama ailemle büyük sıkıntılarım olduğu için kaçarak evlendim 26 yaşında annemden abimden şiddet gördüğüm için kaçtım ailem her tartışmada kapıyı gösterdiği için kactim
tarafından
Evliligi kurtuluş olarak görmek yerine ayaklarının üstünde durup çalışarak kendini kurtarma seçeneğini niye denemedin? Amacım seni eleştirmek yargılamak değil fakat neden bu yolu seçtiğini merak ediyorum
(521 puan) tarafından
Onuda düşündüm ama ailem yine asla pesimi bırakmazdı zorla yine eve götürürdü ve yine aynı şeyleri yaşama devam ederdim
0 oy
(11,231 puan) tarafından

Bizde çok kavga ederdik kapıyı çarptım diyince aklıma geldi bir kavgada kapıyı bir çarptım cam kırıldı 1500 tl girdi ona iyi oldu

(521 puan) tarafından
Oda arkadaşıyla tartışmış bu gün oh olsun dedim içimden

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 618 göst.
3 Şubat 2019 Aile kategorisinde Jasmin cskn (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,468 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 271 göst.
18 Mayıs 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu