0 oy
675 göst.
Aile kategorisinde (122 puan) tarafından
Ya kızlar bir kadın var evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var ve onun adı eşimle çıktı eski komşumuz ordan taşındık 3 ay sonra sevgilis aradı eşimi gece gece saat 4 de ve eşim telefonu alıp dışarıya çıktı benim duymam için sonra dinledim ve karı dan bahsediyordu ve bende dayanamadım gittim hayırdır ne işler çeviriyorsun dedim bisi yok dedi zorladım adamla konuştum işte senin eşin benim sevgilimle birlikte olmuş dedi hata günlük ev tutmuş dedi neyse tartıştık eşimin telefonunu alıp kırdım kadını aradım yemin etti öyle bisi yok sevgilim sarhoş senin eşinin telefonu bende kayıtlı diye öyle yapıyor eşim de yemin etti yalan söylüyorlar dedi kadın eşimden 8 9 yaş büyük ve bilmiyorum kadına ve eşime mi inanim o adama mı bilmiyorum şaşırdım kaldım hamileyim bisi de yapamadım bunu nasıl çözebilirim öğrenmek istiyorum gerçek mi yalan mı diye ne yaptım ettim çıkaramadım kadın öyle bisi yok diyor eşim öyle bisi yok diyor ne yapacam sizce kadına yazsam mı nasıl ogrenirim bunu

10 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Dün sanki böyle birşey okumuştum ben buralarda :D
(634 puan) tarafından
Dün çok söyledik bayana. Gerekirse kadını ara yalandan de ki ben herşeyi öğrendim eşim itiraf etti felan de dedik. Evet en başta inkar eder ama sonra üstüne gidince mecbur kabul edecek. Veya harita indir dedik telefonuna eşin için. Ama korkuyor sanırsam yapamicak. Bilemiyorum neden açtığını bidaha
(2,734 puan) tarafından
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ya arayıp her şeyi gün yüzüne çıkarıcak ya da hayatı boyunca bu soru işareti ile yaşıcak, yaşamayı öğrenecek. Ben yorum yapmadım. Okudum geçtim sadece.
(634 puan) tarafından
Bi arkadaş bu fikri vermişti. Bende destekledim yani araması lazım. Ya yalansa diye korkuyor arkadaş ama onlar başlatmış zaten bunu korkmanın manası yok. Sevgilisi neden sarhoşken Ahmeti mehmeti değilde bu arkadaşın kocasını aramış soru işareti çok büyük.
(17,162 puan) tarafından
Bence ya doğru ise diye korkuyor bizden de yanlıştır diye onu ikna etmemizi bekliyor
(634 puan) tarafından
Edemeyiz maalesef . Boş boşuna kimse laf atmaz ya
-Reklam-
0 oy
(3,997 puan) tarafından
adam neye dayanarak soyluyor bunu , elinde kanit var mi
(122 puan) tarafından
Yok öyle söyledi işte bana eşinle konuştu eşim öyle bisi yok dedi adama adam hala uzatiyordu
0 oy
tarafından
Whatsab web yükleyebilirsin varsa yine konuşurlar. Harita geçmişine bak my activity yaz Google'dan nelerı araştırmış bakmış bulursun varsa bir şey 
(225 puan) tarafından
Aa bu mantıklı bilgisayardan yükle giriş yap açık kalsın bir şey varsa elbet konuşurlar
tarafından
Tlfdan da indirilebılır. Artık karışmam dedım ama yine dayanamadım. Arkadaşım eşınden şüphelendı yükledı her şeyı gördü msj yanı misal önceden ne bo.k yemışlerse yine yapalım mı fln demişler. Tabı arkadaşımın dünyası başına yıkıldı beklemedıği birinden gördü çünkü. Sonra ne mı oldu ben suçlu oldum keşke söylemeseydın dedı görmeseydım dedi. Sonuç boşanma olmadı biz tartıştık küstük ben dmesem bilmiyormuş öyle şeyler:⁠-⁠)
(122 puan) tarafından
Telefonda indirsem o kişiye bilgi gider mi ve indirince ne yapacam onun hati üzerine mi giriş yapacam
(122 puan) tarafından
Birsürü uygulama var hangisi canım
tarafından
WhatsApp web indireceksın kod geliyor onu eşinin tlfnuna okutman gerekıyor sonra da bilgi falan verilmez. Ama bağlı cıhazlara bakarsa görür sanmam ama bakar
0 oy
(20,298 puan) tarafından
Kimseye inanma tabiki ateş olmayan yerden duman çıkmaz  
(122 puan) tarafından
İşte bir kanıtım yok bisi bulamadım eşim desen yemein ediyor kadın desen yemin ediyor
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Herseyi geçtim de eşinin numarası neden hala o kadında kayitli onu anlamadim
(122 puan) tarafından
Ya kadının hatina bisi olmustu kimse ariyamıyordu getirdi bize baksınlar diye sonra eşim baktı verdi ona artık oldu mu olmadı mı bilmiyorum dedi o sıra benim kontörüm yoktu ariyamadim kadını kadın da eşime dedi Bi çaldır olmuş mu diye eşim aradı ordan kaydetmiş işte
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Dün de söyledim bugün de. Neden adı çıktığında gerçeği öğrenmek istemek yerine şimdi öğrenmek istiyorsun ki. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Niye başkalarınık kocasıyla değil de senin kocanla adı çıkıyor.  Sen zaten olayın üzerini kapatmışsın.bir de hamilesin. Çok kurcalama derim. 
(122 puan) tarafından
Ya kardeşim olayı kapatığım yok eşimin sürekli telefonunu kurcalıyorum bisi bulamıyorum o günden beri bisi çıkaramadım ortaya eşim burda yokken öğrenmek istiyorum okadar
(5,471 puan) tarafından
Kuzum sen bu olay olduğunda hamile miydin?
(122 puan) tarafından
Evet hamiyedim 3 aylık
(5,471 puan) tarafından
Kuzum bak. Hamilelik olmasa boşver delili çek kapıyı çık derim. Ama hamilesin. Uzun bir müddet çalışamayacaksın. Ailen arkanda durur mu?
(122 puan) tarafından
Yok durmaz anneme söyledim kadının sevgilisi aramış böyle böyle demiş annem bisi olmaz olur öyle şeyler diyordu yani arkamda kimse durmuyor tek başımayım ama bunu öğrenmek istiyorum
0 oy
(2,178 puan) tarafından
İkinciye görüyorum bu postu bak şimdi bu tip durumlarda direk ama anından boşanıyorum bitti deyip gerçekten bosanabilceksen arkasını ara yoksa inanmayı tercih et görme duyma bilme ha ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz rehberde kayıtlı diyede aramaz kimse öyle eşinde yaninda değilde dışarı çıkıp konuşması mantıklı değil 
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum canım kim doğru kim yalan söylüyor Allah bilir öyle bisi varsa ikisinin de Allah belasını versin inşallah ben öğrenmek istiyorum boşanmasam dahil tüm bağımı koparırım onunla ayrı vs yatarım yani benim için o biter çocuk olmasa hiç durmam bilr
(2,178 puan) tarafından
Bağını koparsan ne koparmasan ne aynı evin icind olunca kendini kandırma hayat böyle değil gerçekleri gör boşanmayacaksın galiba o yüzden hiç arkasını arama gurursuzum ve sana muhtacım imajını adamın gözünde kurma
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Aldatan insan ben aldatıyorum demez sonuna kadar inkar eder ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence işin içinde birşey var
0 oy
(7,575 puan) tarafından
Bir şey görmüştür ki demiştir. Telinde tek erkek eşin kayıtlı değildir sonuçta. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz 
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum canım bende şaşırıp kaldım öyle
0 oy
(2,622 puan) tarafından
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz der susarım gerisini sen anla . Sen zaten adı çıkınca olayı örtbas edip susmussun. Şimdi niye kurcaliyorsun herhalde kadının telefonda tek eşin yok erkek olarak neden adam direkt onu arıyor ki demek kj bı şey var altında. Bence bı şey yok altında ama keşke adı çıktığında susmasaydn . Kadına da eşine de sorsan ben aldatıyorum demez 
(122 puan) tarafından
Bi telefonu kurcalaya biliyorum başka bisi yapmıyorum oda telefonda bisi yok varsa dahil siler tek kanıt bırakmaz böyle de kafayı yemek üzereyim ogrenmesem çıldırırım
(2,622 puan) tarafından
Giyinisi eve gelip gittiği saatler hepsi ele verir
(122 puan) tarafından
Aynı saate gidiyor aynı saate geliyor giyisini desen hergun üstünü değiştirir sabah işe gider üstünü değişir ertesi gün yine aynı hep böyle işte böyle de anlamıyorum
(2,622 puan) tarafından
O zaman telefonu takibe al kuzum
(122 puan) tarafından
Valla hep kurcalıyorum ama bisi çıkmıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
30 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mklc00 (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 450 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,305 puan) tarafından soruldu
0 oy