0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde (932 puan) tarafından

image

Üç dört gündür 39,40,38 ateşi vardı antibiyotik ve ateş düşürücü verdim hep. Bugün uyandığımda yüzü kıpkırmızı benek benekti. Vücudu da aynı şekilde. Doktora götürdüm net bir şey söylemedi. Alerji şurubu yazdı ama antibiyotiğe de devam dedi. Neden böyle olur ya başına gelen var mı?

Kızımın boğaz kızarıklığı

Kulak ağrısı vs var

16 Cevaplar

0 oy
(895 puan) tarafından
Antibiyotiğin ismi amoklavin yada augmentin mi canım
(1,448 puan) tarafından
Bende onu yazacaktim daha once cok antibiyotik kullandik oglumda 5 yasinda ilk kez agumentin kullandik ilacin bittigi 2 ci gunu kollari ve bacaklari bu sekilde kabardi alerji dedi doktor ama ben agumentin kaynakli oldugunu dusundum
(932 puan) tarafından
Klamoks canım ya doktor ilaca devam et diyor napcağımı bilmiyorum
(895 puan) tarafından
Başka dr gidin bence alerji sıkıntılı birşey nefes alıp vermeyi bile yavaşlatıyo
(895 puan) tarafından
Evet o 2 antibiyotik sıkıntılı benim oğlum da da yaptı Dr ismini unutmayın bir daha hastaneye geldiğinizde verilmesin dedi
(932 puan) tarafından
Naptın peki antibiyotiğe devam ettin mi
(895 puan) tarafından
Bittiği gün kabardı her yeri doktora gittiğimizde bazen 2 günde belli eder bazen bitince demişti zaten antibiyotiği bize 7 gün kullanın dedi 7.gün kabardı oğlum bir daha da o antibiyotiği almadık
(128 puan) tarafından
Başka doktora götür canım klomaks bana bile alerji yaptı küçük dilim şişmişti ihmal etme bence verme ya
(2,936 puan) tarafından
Agumentinle klomaks aynı grubun içerikleri aynı canım benm kiziminda var antibiyotige alerjisi başka bir antibiyotik gurubu kullandık her hastaneye gittiğimizde alerjisi olduğu ilacı söylüyorduk o grupdan yazmıyorlardi yanlız bzm alerji kanlı kak.aydi senin bu durum yüksek ateşten sonrada olur antibiyotik ten de olur aklinda olsun bir sonraki antibiyotik kullanımında kabarirsa böyle gene bidaha yazdırma bu gurupdan ilaclari
-Reklam-
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Alerji.gibi sanki ya

(932 puan) tarafından
İlaç kaynaklı mı ilacı bırakma dedi doktor
0 oy
(683 puan) tarafından
Ateşli hastalıklardan sonr abmyle kızarmalar olabiliyormuş vücutta ama tabi başka doktora daha gösterin içiniz rahat etsin 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Canim ben astım.hastasiyim.ve alerjim var tuttuğu zam yüzüm ve avuç iclerim benek benek kırmızı oluyor ihmal etme iyi bir doktora götür alerji testi felan yaptır 
(932 puan) tarafından
Avuç içlerinde vs bir şey yok sadece vücudunda bir de yüzünde kaç günde geçiyor alerji olunca ben hemen geçmedi diye kafama takıyorum gün içinde geçmez mi bu sabah oldu
0 oy
(477 puan) tarafından
Kaç gündür ilacı kullanıyor? 

Alerji gibi duruyor başka hastaneye götür 
0 oy
tarafından
Benim oğlum astım nefesi çok tikaninca aynı böyle alacalı bulacali kısım kısım beyazlık ve kırmızılik oluyor 
0 oy
tarafından
Canım kızım da böyle oldu bir iki Y önce yüksek ateşten yada antibiyotik alerjisi diye ben hemen antibiyotik kestim bol bol sıvı ver içerde pekmez ver hızlı geviyor döküntü olmus
0 oy
(9,374 puan) tarafından
Komşumun oğlu böyle ama o daha çok kızardı vücudu megersem epilepsi nöbeti geçiruyormus 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Ateşten dolayı olur o canım kendiliginden geçer merak etme geçmiş olsun
0 oy
(436 puan) tarafından
Antibiyotik alerjisi büyük ihtimalle bende de olmuştu çünkü 
0 oy
(776 puan) tarafından
Ateş 3. Gün dindi yükselmediyse ardından böyle döküntüler başladıysa 6. Hastalık oluyor genelde her doktor anlamıyor 
0 oy
(12,615 puan) tarafından
Enfeksiyon kaynaklı vücut ateş sonrası benek döküyor sıkıntı yok geçer canım
0 oy
(30 puan) tarafından
Benim bebeğim 15aylik aynısını yaşadım yüzü kızardı vücudunda vardı yüksek ateş te vardı antibiyotik içmeden önce böyle oldu 2 gün sürdü kızarıklık tamamen geçti.doktor boğazı kızarmış dedi antibiyotik verdi.
0 oy
(274 puan) tarafından
Benim oğlumda böyle dün acile gittik, 5.HASTALIK dedi doktor bir araştırın isterseniz 
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Atesledigi için ateşi dışına çıkmış derler eğer öyle olmasa ateşi inmedi çok kötü olmuş geçmiş olsun canım korkma geçer
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Aynı oğlumun oldu antibiyotik kullanırken doktor normal bu şekilde atıyor dedi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 364 göst.
18 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 231 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

404,097 soru

12,105,601 cevap

36,425 kullanıcı

...