0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (236 puan) tarafından
3bucuk yaşında kızım var adı Eslem şimdi sağlıkla Allahın izniyle inşallah yeniden Bi kızım daha olucak bunuda Buğlem istedim hem kızıma uyuyor hemde anlamı çok hoş cenneti müjdeleyen melek demek :) aslında kafamdaki isim buglem ama yinede sizden fikir almak istedim belki dikkatimi çeken bir isim olur onerilerinize açığım :) bu arada anlamı da benim için çokça önemli 

5 Cevaplar

0 oy
(4,339 puan) tarafından
Ben kızımın adını gökçe koymayı düşünüyorum. Oğlumun adı Alparslan aklıma gökçe geldi nerden geldiyse:) herkeste güzel isim kesin gökçe olsun diyorlar bakalım henüz karar veremedik doğuma kaldı 10 gün;)
(236 puan) tarafından
Gökçe güzel isim sağlıkla kucağınıza alın inşallah az kalmış doğuma benim daha var ama ben şimdiden sordum maksat sohbet muhabbet de olsun zaman çabuk geçer zaten :)
(4,339 puan) tarafından
Oğlumun ismini eşim koymustu kız olursa ben koyarım demiştim ama isim bulmak o kadar zor ki bu isimde bile.hala cok kararsızım ama hiç araştırma bile yapmıyorum diyorum isimsiz kalacak değil ya Hele Bi doğsun koyarız:))
(236 puan) tarafından
Ben isimden daha çok anlamina önem veriyorum anlamı benim için çok önemli gökçe güzel bi isim ama anlamı ne bilmiyorum sizde anlamina bakın isim koyarken benim kızımın adı eslem kendini Allah'a adayan kadın demek anlamı buglem de aklımdaki isim cenneti müjdeleyen melek demek :) ❤ alparslan güzel bi isim oğlunuza yakın olmasını da isterseniz eğer asel güzel olabilir anlamı da bal demek :))
(5,451 puan) tarafından
İkisi de mükemmel isimler. Böyle türkçe isimler görünce inanılmaz Mutlu oluyorum yaa :))
(4,339 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah karar degistirmeyiz:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence buğlem güzel canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(236 puan) tarafından
Amin canım benim sağol inşallah ❤
0 oy
(4,189 puan) tarafından
Internetteki anlamlara bakmayın canım doğru değil 

Elzem ismi de güzel bak uyumlu 
(236 puan) tarafından
Internetteki anlamlarına bakiyordum aslında ama ismini tam olarak koymadan önce Bi hesap var yakınım hoca ona danisiyorum anne baba ve çocuk ismi hesabı mı ne yapıyor Arapçasi mi ne tam anlamıyorum eslem ismini hem anlamına bakarak hemde ona uyarak koydum buglemi de sordum uyum sağlıyor dedi tam olarak ne hesabiydi bilmiyorum ama kötü bisey değil dini acidan
0 oy
tarafından
Benimde Hira ve Aybars' 
(236 puan) tarafından
İkisi de çok güzel isimler allahim kaderlerini ve bahtlarını güzel eylesin inşallah canım
tarafından
Amin canım tüm evltlarimizin
(236 puan) tarafından
Amin canım benim Amin inşallah ❤
0 oy
(2,222 puan) tarafından
Enzel nasıl yada Eylem 
(236 puan) tarafından
Enzel ilk defa burda duydum anlamı ne bilmiyorum ama eylem de güzel uyuyor:)
(2,222 puan) tarafından
Aynen buglem cok artık :) inşallah gönlünuzce olur sağlıkla gelsin kuzu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 216 göst.
0 oy
14 cevap 334 göst.
0 oy
29 cevap 577 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Papatya11 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,348 göst.