Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_780e2ebd7b674f0f13bfc4526efc3bcc, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Regl tarihimi unuttum hiç belirtide yok-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (454 puan) tarafından
Kızlar ben regl tarihimi unuttum düşünüyorum düşünüyorum bir türlü hatırlayamadım geçen ay 15-18-20-25 bu tarihler aklımda ama hangisi asla hatırlamıyorum erkense günüm geçti değilse şimdilerde olmam lazım ama hiç belirtide yok 

5 Cevaplar

0 oy
(6,541 puan) tarafından

ben foto galerimden bulurum genelde unutursam:) adetken nerelerde naptim illaki bisey bi ipucu bulirim. atiyorum suraya gdierken koyu renk giyeyim demisimdir elbise giyeyim demisimdir dusunmusumdur yani. resimlerden nerde naptiysam hatirlarim. atiyorum yedek ped almisimdir zor degiscek yer bulmusumaur vs o yeri hatirlarim gibi gibi illaki bi baglanti kurarim foto galerimdeki rrsimlerde regl gunumle alakali ipucu

(454 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim bana daha çok bayramda olmam lazımdı gibime geliyor ama bende galerime bakiyim belki bende bağlantı kurabilirim
-Reklam-
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Bende takvime mutlaka kaydederim 
(454 puan) tarafından
Bundan sonra bende kaydedicem unuturum yoksa yine
0 oy
(4,706 puan) tarafından
Adet takvimi uygulaması kullanırım senelerdir tavsiye ederim. Bende unuturum çünkü çok düzensiz oluyor
(454 puan) tarafından
Bende kullanicam artık normalde unutmazdim bu ay unuttum 15inden sonra olduğuma eminim ama hangi gün bilemedim artık saatine kadar yazicam bir yere
(4,706 puan) tarafından
Aynen canım iyi oluyor öyle
0 oy
(13,520 puan) tarafından
Bacı uygulama kullansana bir kadının reglini sadece gebelik için değil Rahimle ilgili haller hastalıklar için de takibi şart
(13,520 puan) tarafından
Evet balım hamileyim 1 temmuzda kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah iki kez gitmeyeyim dedim kese ve kalp için bir arada çıksın ❤️
(454 puan) tarafından
Canım hiç unutmuyordum ben bu ay çok kosusturmayla geçti nasıl olduysa asla ama asla hatırlamıyorum artık bende bı ajanda tutucam bu arada hamileymissiniz hayırlı olsun
(13,520 puan) tarafından
Sağol canım ,işte insan günlük telaşı içinde unutuyor
(14,926 puan) tarafından
hadi hayırlısı olsun inşAllah sağ sağlim kucağına alırsın ❤
(13,520 puan) tarafından
Sağolasın canım amin inşallah ❤️
0 oy
(7,042 puan) tarafından
Ben takvim kullanıyorum canım uygulama indirdiydim seneler öncesinde iyi oluyo unutmuyorum 
(454 puan) tarafından
Bu zamana kadar hiç unutmam istim canım artık bende indiricem kaydedicem  saatine kadar yazicam
(7,042 puan) tarafından
İnsanlık hali canım artık herşeye kafa yormaktan unutuyoruz çoğu şeyi
(454 puan) tarafından
Öyle canım Allah tan oldum bugün hemen not ettim  bı yere

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
12 cevap 360 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Zumra rana (4,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.