0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından

Kızımın anne koş ay dede geymiş heyecanına çıktım bu manzara kahvesiz olmazdı 

image

9 Cevaplar

0 oy
(2,938 puan) tarafından

image

benimde anlık bu ama kahvem sütlü tarçınlı kahve ❤️ 
(361 puan) tarafından
Ohh yarasın afiyet olsun
(2,938 puan) tarafından
Yaramasin kız emzirirken diyet çok zormuş ya valla biseyler yapmaya çalışıyorum dur demek zorundayim
(361 puan) tarafından
Kız keşke bende emzirebilsem diyet falan umurumda olmaz 2 sıpam var ikiside emmedi şimdi 3.ye hamileyim inşallah bu emer nasıl hevesleniyorum böyle emzirirken bebeğin annesinin ağzını burnunu ellerken görünce
(2,938 puan) tarafından
Bende emzirmeyi hiç sevmem biliyonmu :) sadece mama yapmak zor geliyor emzirmek kolaylık diye hiç öyle bir emzirme bağımlılığım olmadı direk uykum geliyor bir anda halsizlesiyom ve çok terliyom emzirirken hiç benlik değil
(361 puan) tarafından
Hadi ya herkes olmayanı istiyor heralde:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vayyy çok güzelmiş afiyet olsun canım ❤️☺️ bende eşimin memleketinde tatildeyim gerçi daha tatil moduna gecemedik de bayram yoğunluğundan :D güya oğlumu uyutup balkon keyfi yapcaktim ama oğlum ağladı şimdi tekrar geldim sallıyorum :(( 
(361 puan) tarafından
Yaa Allah kolaylık versin bacım uyur inşallah 2 buçuk yaşında kızım bende hep ayağımda sallardım bir haftadır anne sen sallama ben kendim uyucam diyo inşallah sizde bırakırsınız biran önce
tarafından
Ayyy maşallah maşallah diyelim ❤️☺️ benimki 8 aylık canim normalde pek sallama alışkanlığı yoktu ama diş mevzusu baslayinca biraz sığındım malesef
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Parka gittik geldik kaynana oğlanı doyurmuş ben mutfağı topladım ortalığı topladım çamaşırları astım toz aldım mutfağı supurdum smdi oglani uyutuyorum uyursa inşallah kahve sigara keyfi yapacağım inşallah 

(361 puan) tarafından
Kolay gelsin canım ben ikisini de içtim senin yerinede :)
tarafından
CoK yorgunummmm
(361 puan) tarafından
Kıyamam ya
tarafından
Uyudu sonunda bak resim attım sjsj
(361 puan) tarafından
Ohh mis afiyet bal şeker olsun
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende miğde yanmasından ölüyorum başımda dönüyor 21 haftalık hamileyim keyfim yok :(
(361 puan) tarafından
Sağol canım bende 27 haftalığım tuzsuz ve kabuksuz salatalık iyi geliyo bana dene istersen
(2,389 puan) tarafından
Sende sağol canım
0 oy
(2,257 puan) tarafından
İçmedim uykumu kaçırıyor afiyet olsun size :P
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende yatmadan o kahveyi içmedim mi uykum kaçıyo ya :)
(2,257 puan) tarafından
Sizde ters tepiyor işte :D ama bazende çok içsem bile genede uyurum enteresan olabiliyor
(361 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Afiyet olsun çocuklar uyusunda yapıcam bende :)
(361 puan) tarafından
Sağol canım kolay gelsin sana da
0 oy
tarafından

image

ufak bi kacamak yaptik geldik esimle
(361 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
tarafından
Tesekkur ederim cnm
0 oy
tarafından
Az önce eşim sütlü türk kahvesi yapıp getirdi. İstemedim ama çok lezzetli dedi, hevesi kırılmasın diye tamam bırak dedim. Öylece duruyor. Hiç içmek istemiyorum, sevmiyorum. Gizlice lavaboya döküp gelsem mi diye düşünüyorum. Kendisi şuan balkonda. :)
tarafından
Kizzz kırma adami kıymetini bil :)
(361 puan) tarafından
Kız ne güzel işte daha ne istiyon şaka bi yana damak tadı bacım insan sevmeyince sevemiyor bende çay sevmem mesela yıllarca olmasın hiç aramam
(361 puan) tarafından
Valla Esma doğru söylüyor burda neler oluyoz bi tuvalete gitmeye vaktim yok çocukla ilgilenmiyo diye ne güzel yapmış gelmiş üstüne çocuğuda almış daha ne olsun
tarafından
Ay bende çay çok seviyorum. :)
(361 puan) tarafından
Diyom ya zevk ve damak tadı meselesi işte :)
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Henuz eskm isten gelmedi daha  yemegi yedik mi iceriz
(361 puan) tarafından
Hadi inşallah

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 704 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Olrmu oyle sey kpek (6,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 336 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Vaveylaaa (7,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 467 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 672 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,929 cevap

37,571 kullanıcı