0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (2,684 puan) tarafından

Kimler nerede neler yapıyor nörüyonuzz beni heçççç sormayın hep aynı şeyler 3 çocuk ev temizliği yemek zaten asla bitmiyor hergün ne ypacam derdi peki anlatın bakem kızçeler sizde ne var ne yok 

9 Cevaplar

0 oy
(442 puan) tarafından
Az önce bir postta da yazdım saat 7.50 den beri ayaktayım ne çamaşırım bitti ne süpürgem ne bulaşığım oğlanları uyuttum kızı bekliyorum belimde takat kalmadı sanki 24 değilde 44 gibi hissediyorum kendimi 
(2,684 puan) tarafından
Bende kocaman bir çınar ağacı misali oldum bacım valla bu ev işi beni öldürecek ne iş bitiyor ne çocukların derdi tasası tabike rabbim sağlık versin yaparım da işde bazen şart ellerim atıveriyor benimde
-Reklam-
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Parktan yeni eve çıktık. Günde 2 posta inmeden günü kapatamıyoruz. Eve çıkarkende kavga gürültü çıkıyoruz. Valla oturdum boş boş duvara bakıyorum sakinleştiriyor :) arada da kızım bir şeyler anlatıyor. Eşimi bekliyorum dört gözle işten gelsin de çocuğa baksın diye. 
(2,684 puan) tarafından
Ver gocanaa al herif birazda sen bak dee sende yat uyu yada çay kahve bişeyler iç
(2,733 puan) tarafından
Kahve yapıcam :)
(2,684 puan) tarafından
Yerimede iç kız
(2,733 puan) tarafından
Tabi kiiii :)
0 oy
tarafından

Çakmak yanmıyor kalkmaya üşeniyorum:((( 

Taktim kulakligi kafa dagitiyom

image

(2,684 puan) tarafından
Kalk kalk haydi üşenme bendede ara sıra oluyor sanki dünya başıma yıkılmış gibi oluyor tam hazırlanıp çakmağı çakınca yanmayınca:)))
tarafından
Kalktimda Rahime abla benim neredeyse 1 buçuk aydır dizlerim.felaket ağrıyor ne kalkabiliyom ne oturabiliyom utanmasqm ayağa kalkınca aglicam
(2,684 puan) tarafından
Romatizma olablir yada kemik erimesi gibi sorunlar olabilir magnezyum vermişti doktor bana bende hamileyken olmuştum kız sanki bacaklarımı kesmişler gibi ağrıyodu onu aldıktan sonra birdaha olmadı kuzum bir doktora görünmen lazım mutlaka kireçlenme olabilir eklem ağrısı olabilir Romatizma daha buna benzer şeyler mutlaka ortopedi ye randevu bulursam git
tarafından
Randevu var da aslında bir dturlu gidemedim ama ne merdiven cikabiliyom ne kirabiliyorm ne oturuyom bir ayakta ağrımiyor:((

Kaynanam benden dinc yeminle doktor ona krem vermişti onun kini kesiyor benimki geçmiyor öyle şiddetli bir agri
(2,684 puan) tarafından
Gitmen lazım ihmal etme boştan yere çekme belkide basit bir şey ilaç yada kremle hallolur
0 oy
(133,756 puan) tarafından
cocuklar uyumadi daha lan 2 cocukla öldümde toprak atmadilar neyse beni bosver büşüden haberin varmi rahom valla post aciyo ozele bakmiyo ne halde
(2,684 puan) tarafından
Aramadım canım daha ben onu çocuklardan vakit kalmıyor tükendim valla başım yastığa çeyrek kala uyuyom Sevda ben yıldım en son gelmişti İstanbul a yarın ararım ben onu sorarım ini unutmazsam sana yazarım yada büşü ye söylerim sana döner
(133,756 puan) tarafından
tm rahom
0 oy
(3,379 puan) tarafından

Yemek yapıyorum, doğuma az kaldı. Bugunler iyi günler mi kötü günler mi onu düşünüyorum. Her konuşan bu daha iyi günlerin diyor:D

(2,684 puan) tarafından
Kız korkma Allah ın izniyle sen yaparsın dert etme doğumuna bak hayırlsıyla doğsun bebiş
(3,379 puan) tarafından
İnşallah canım benim, Rabbim büyük ❤️
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Aynen 3 çocukla delirmecee. Sen Büşrayla samimiydin ,haberin varmı?   Bu ara pek giremedim acaba iyimi
(2,684 puan) tarafından
Yarın arıycam onu bayramda da aradım iyidi malum bende müsait olamadım yarın mutlaka ararım unutmasam haber ederim sana
(2,266 puan) tarafından
Sağol cnm, kolay gelsin sana da
(2,684 puan) tarafından
Bakim yazayım cevap verecek mi
(2,684 puan) tarafından
Neti kapalı ben yarın ararım onu
(2,266 puan) tarafından
Tmm cnm
0 oy
(14,661 puan) tarafından

Geçen biri senin postu hortlattı :)

(2,684 puan) tarafından
Evet gördüm kız 2022 postunu gebertmişler :)
0 oy
(8,759 puan) tarafından
Erken doğumdan kızim hastanedeydı 7 gün kaldı şükür bugün cıktı
(2,684 puan) tarafından
Süper artık gerisini sen halledersin Rabbimin izniyle üstesinden gelirsin sen rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim öp yerime
(8,759 puan) tarafından
Sağol canım öperim
0 oy
(829 puan) tarafından
Ben isyanlardayim moralim sıfır :(
(2,684 puan) tarafından
Anlat bakalım noldu belki çare buluruz Bi fikir veririm
(829 puan) tarafından
Çaresi uzak durmak artık ona karar verdim. Abimin eşi ve baldızı çok sinirimi bozdular kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar annemlere geldiler seni de özledik gel diye aradılar gittim ama ağzıma edildi her şeye bir kusur buldu kardeşim çok güzel dedi bana da diyor ki sende aslında çok çirkin değilsin durduk yere bana diyor kardeşi de Allah vermiş bana çok güzel çok becerikliyim neyse bir şey demedim ben geldim diye evde hiç bir şeye dokunkuyrolar masayı topla bulaşık yıka yengem getirdi önüme koydular geçtiler içeri hahahihi anneme dedim ki anne vantilatör al sıcak yengem hemen hopladi alamaz sen 2 gün varsın sonra yoksun niye masraf etsin abim dedi sanane orda ona ben yine demedim kardeşi benim kızımı aldı kucağına seviyor gezdiriyor diyorum ver uyutacam saati geldi benim.cocugumu bana vermiyor masada bana ve eşime çay kola koymuyor yengem digerlerine koyuyor düşün ne yaşadım
(2,684 puan) tarafından
Canım bak böyle şeyler olabilir ama sen eğer onların huyunu suyunu biliyorsan bence birdaha gitmemen daha hayırlı olur senin adına üstelik senin yaşın küçük belliki sakın yanlış anlama kırmak için demiyorum seni herşeyi sana yaptırıyorlar sebebi ise küçüksün diye büyük ihtimalle herkes sana yıkmış işi gücü bence sana bir abla tavsiyesi gitme seni anlamayanı sende anlamaya çalışma yoksa çok yıpranırsın üzülürsün
(829 puan) tarafından
Öyle oldu zaten hasta oldum gerçekten Allah'a havale ediyorum onları artık
(2,684 puan) tarafından
İşde yapma bunu kendine yazık edersin eğer seni üzen varsa çıkar at hayatından ki iyilere yer kalsın
(829 puan) tarafından
Aynen öyle annem için sabrettim sirf abimle aramızda kalmasın diye ama anneme dedim daha onlar varken beni bekleme babam kanser hastası odada can çekişiyor onlar haha hihi müzik açıp oynuyor ben diyorum babam rahatsız olur kapatın yengemin kardeşi ağız burun kıvırıyor
(2,684 puan) tarafından
Hiç gelmesinler bence konuşma bile hastaya saygısı olmayanın sağlıklı biriine  bile saygısı olmaz kanıtı işde anlattın mesela kendini yormaya değmez
(829 puan) tarafından
Öyle işte. Bu arada teşekkür ederim anlatmak biraz olsun iyi geldi
(2,684 puan) tarafından
Sorun değil canım hepimiz insanız derdimiz oluyor üzülüyor ağlıyoruz bile ama birisine anlatınca sanki üzerinden yük kalkmış gibi oluyor iyi geliyor konuşmak anlatmak
(829 puan) tarafından
Evet :)

İlgili bir soru bulunamadı

409,789 soru

12,319,905 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...