0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar arkadaşlar sizden Bi konu hakkında fikir almak istiyorum ben 22 yaşındayım 4 yaşında oğlum 3 aylik kizim var 17 yaşında görücü usulü olarak evlendirildim okulu bırakmak zorunda kaldım ama şuan çok ama çok pişmanım eşimle zaman zaman anlaşamıyoruz 31 yaşında kendisi ama cocuklarim için katlanmak zorundayım ailemde sahip çıkmıyor ama tabiki bunu eşime belli etmiyorum sormak istediğim aciktan liseyi bitirsem 4 yıl 26 yaşında lise bitmiş oluyor sonra paramedik 2 yıllık universete bölümü bölümü varmış onu okusam 28 yaşında oluyorum sizce Bi meselek sahibi olabilirmiyim evlatlarıma kendime yeni Bi hayat kurmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum sizce olabilirmi bebeklerim çok zor bebekler gün içinde çok zorlanıyorum ama Bi şekilde çalışırim derslere aciktan okuyan varmi aranızda lütfen bilgi verirmisiniz bana

26 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
35 yaşındayım açıktan lise son dönemdeyim bitirdikten sonra açıktan üniversiteyi okumak istiyorum. Senin yaşın daha küçük çok iyi yerlere gelirsin yeterki iste.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Açıktan lise çok çok kolay yani çalışmasan dahi krediyi toplayıp lise mezunu olabilirsin açıktan neyse senin dediğin gibi 4 yıl sürmüyor hani bölüm okursan 4 yıl sürer de bölüm okumayacağın için 2 yılda bile bitirebilirsin krediyi toplayıp
0 oy
(441 puan) tarafından
Canım açık liseyi daha etken bitirirsin dersleri hızlı hızlı verirsen. Bence tabikide uaparsin kendine guven
0 oy
(498 puan) tarafından

Başla vakit kaybetme yaşın çok geç değil ki 4 yıllık üni bile bitirirsin. Sen yeterki başla. Ben de kpss yi bıraktım kitap okumayı bıraktım içim içimi yiyor başlamam gerek ve yaşım 31 maalesef :(

0 oy
(7,788 puan) tarafından
Abartmıyorum ben sadece günde 1 saat çocuğumu öğlen uykusuna yatırıp ders çalıştım üniversiteyi bitirdim. Zaten lise de kolay sorular soruluyor geçersin ve 4 yıl ders 2 veya 2 buçuk yılda lise bitiyor canım. Ben üniversiteyi geçen sene bitirdim 31 yaşında mezun oldum yani. 
0 oy
tarafından
Bnde 18 yaşında evlendim eşim ile aramda 9 yaş var birbirimizi de çok seviyoruz bende açık tan okudum liseyi okumuştum ama yarıda kalmıştı açıktan mevzun oldum pandemi döneminde bitirdim geçen sene üniversite sınavına girdim ama hamile ildigum için tercih vermedim bu sene de doğum yaptım sınav günü doğuma girdim diye seneye girmeye çalışacam çocuk gelişim istiyorum 2 yıllık bakalım iekrde belki çalışırım dünya num her hali var 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 412 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif21 (2,625 puan) tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 2,212 göst.
0 oy
14 cevap 736 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 939 göst.
25 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu