0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (909 puan) tarafından
Kızlar oğlum 16 buçuk aylık hiçbir şeyle oyalanmiyor bir de çaresiz kalem ve boya denemeyi düşünüyorum neyle başlasam kalem alırım ama tutamaz şimdi nerden nasıl başlamalıyım resim defteri mi yoksa boyama kitabı mi hangi boya vs ? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkisini de al hem defter hem de boyama kitabı bir de kalem boya al sen de bir kaç defa onunla oturup yaz öylelikle öğrenir 
(909 puan) tarafından
Sağol canım deneyeceğim peki hangi boyayı alayım heryeri de mahvetmesini istemiyorum
tarafından
Vallahi canım benimki bütün kapıları duvarları yazdı ama hiç umurumda olmadı boyariz tekrar
Kalem boya aldim ben
(909 puan) tarafından
Sağol canım peki şimdi erken mi bir de tehlikeli olur mu
tarafından
Gözün sürekli üstünde olsun canım bende seninkinin zamanlarında almıştım şuan 3 yaşında çok severek boyama yapar
(909 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(13,800 puan) tarafından
Kalem boya ve kurşun kalem verebilirsin defter de olur boyama kitabı da yanında sende boyama yap zamanla alisacaktir eğer başka yerlere yazmasın diyorsan kendi haline bırakma ikiniz bir oturun işiniz bitince kaldırırsın zamanla kalem tutmayı da öğrenir onlar evirip çevirip kendileri rahat nasıl tutuyorsa o şekil kullanıyorlar ilk zamanlar sonra öğreniyorlar 2 yaşında kızım şuan parmak boyasına gectik
(909 puan) tarafından
Teşekkürler canim
0 oy
tarafından
10 aylıkken başladık biz 
(909 puan) tarafından
Erken baslamissiniz
0 oy
(808 puan) tarafından
Kızım 1 yaşında karalama yapabiliyormu diye denedim baktım yapıyor aldım doğal boya kalemi ile resim kağıdı ama daha gelmedi 
(909 puan) tarafından
İns bizimki de ogrenir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 129 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 219 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 164 göst.
0 oy