0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (1,714 puan) tarafından

Biri gece uyumama izin vermiyor biri sabah erkenden.16 ve 5 aylik bebeklerim.  Çokkk zorrr bunaldım artık , annemlere gitmek istyorum... bebeklerimide  alıp gittim kaldım 3 gün gecen ay,, inanilmaz kafayi toparlaıdm,  orda cok rahat oluyor koşuyor, top oynuyor, kısıtlama yok, oraya gitme buraya gitme diye bi engel yok. enerjisini ata biliyo burda oraya gitme buraya gitme diye kisitlaniyo . doğru duzgun cim yok heryer yilan kertenkele dolu koydeyiz , dışarı çıkınca bisikletle cikiyo 16 aylik , biride 5 aylik onunda damağıda kaşınıyor ola bilir.. Koca bile denmez kabadayı görgüsüz gaddar adam o 3 günü bile izin vermiyordu kalmama 

.... anneannem eşimi aramış  naparsan yap götürecem yazik o kızada ne biçim adamsın senden musade almiycam yemek bile yiyemio doğru durust diye geldi aldı annemlere goturdu gıkı cıkmadı eşimin .şimdi yine izin vermiyor.  Geldikden bikaç gün destek oldu sonra yine yıprandım artık gece gündüz uyuyamiyorum:'(

3 Cevaplar

0 oy
(2,951 puan) tarafından
Çok karışık yazmışsın hiç anlamadım canim kim kime ne yapmış 
(1,714 puan) tarafından
Düzeltdim
(2,951 puan) tarafından
Benimde ikizlerim var anlıyorum seni çocuk büyütmek Zor bacım valla bende en rahat evimdeyi. Oturuyorum evde nabayim uyumak isteseler etseler başka yerlerde daha zor bana nasıl mutluysan öyle yap eşin hiç festek degilmi topuklarim ağrıyor benim bangır bangir oturduğum nadirdir yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun yine gitsen biraz kalsan en azından biraz kendine gelirsin yazık yaa yaşları da çok küçük 
(1,714 puan) tarafından
İzin vermiyorki
0 oy
(13,096 puan) tarafından
Ah be canim ya bu adami nerden buldunuzda evlendin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 287 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirmizielma (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 408 göst.
0 oy