0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (600 puan) tarafından
Kızlar Çarşamba günü sezeryan doğum yaptım belden iğne yaptılar ama iğne her defasında tıkandı ve 7 den sonra iğneyi saymayı bıraktım  7 taneden fazla iğne vurdular  ilk doğum bu kadar zor olmamıştı ama bu çok kötü oldu her neyse şimdide kaç gündür ense ağrısı ve baş ağrısı çekiyorum resmen ölüp diriliyorum kahve içiyorum ama yok parol vermiş o da yok dün gece sinir krizi geçirdim yine başladı napiyim bana bir yardım edin 

3 Cevaplar

0 oy
(12,049 puan) tarafından
Arkadasim hastanede serumlarla atlatti bu durumu
(600 puan) tarafından
Bende hastanede iğne vuruluyordum bira geciyordu bikac saat rahattım böyle giderse mecburen hastaneye gitcem çok kötü
(12,049 puan) tarafından
Oda hastaneden ciktiktan sonra gitti zaten canim. 1 hafta 10 gun surekli hastanelerdeydi iyle atlatti. Yoksa yatak dosek yatti cocugunu emziremedi kalkip
-Reklam-
0 oy
(683 puan) tarafından
Yattığınız zaman geçiyor mu ağrı
(600 puan) tarafından
Ağrı yatirmiyor ki canım ensemde buzlu su bir su bardagi kahve sert granül şekersiz içtim doktor parol yazmış malesef onu içtim ama yok hiç etki etmiyor
(683 puan) tarafından
Benimde hayatımda yaşamadığım kadar kötü baş ağrım olmuştu spinalden sonra anca yatarsam hafifliyor su hiçbir şey fayde etmedi 1,5 hafta falan sürdü geçti sonra ama sizinki yatınca da geçiyormuş bi acile mi gitseniz
(600 puan) tarafından
Bu gidişle acili bulcam malesef bebeği bırakıp gitmek zorunda olmak çok zor geliyor
0 oy
(59 puan) tarafından
O ağrılardan kafamı kaldırıp bebeği emziremiyodum. Sadece yatar pozisyonda geçiyordu hafiften . Sezeryandan bı hafta sonra kendi kendine geçti 
(600 puan) tarafından
Aynen bende emzirirken çok zorlanıyorum hiç bı iş yapamıyorum yemek bile yemeye halim yok
(59 puan) tarafından
Bende öyleydim doktorun verdiği ilaçlarda rahatlatiyor. Ama normalmiş vücut narkozu atıyormus . Kafamı kaldırıp yemek bile yiyemiyordum bende anında gözlerim kararıyordu . Kafam zonkluyodu. Geçmiş olsun inşallah iyilesirsiniz en kısa sürede

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 155 göst.
0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
16 cevap 468 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Melek annesi ❤️ (713 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 94 göst.

403,659 soru

12,093,812 cevap