0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
 adetime 1 hafta var normal gebelik testi aldim yaptim az önce cikmadi hicbirsey ama Erken gebelik testi degil nornal gebelik testi yaptim cikmadi sizce Erken diye mi cikmadi

2 Cevaplar

0 oy
(858 puan) tarafından
Ben adet günü bile yaptım çıkmadı normal kaset test adetten 1 gün sonra çok silik çıkmıştı
-Reklam-
0 oy
(13,688 puan) tarafından
Nazlı mısın sen bacı? Buraya bin tane test sorusunu onun dışında atan olmaz. Diğer hesabında da sessiz olduğuna göre akıl karıştırıyor postların. Bir hafta kala da gebelik varsa bile çıkmaz 
(4 puan) tarafından
Ne degil anlamadim ?
(4 puan) tarafından
2 tane bebek kaybettim ben ve heyecanımi kimse anlayamaz , düşmanıma yaşatmasın  Rabbim ondan bos bos yorumlar yapmayın bana
(8,101 puan) tarafından
Sana bişey demedi zaten burda bir arkadaş var 1 oğlu olan günde 30 tane gebelik postu açıyor bazıları fake testler hatta başka platformlardan alınmış birkaç hesap kullanıyor seni o zannetti nagiş bende o değil bence dedim
Rabbim mükafatını versin sabrının
(13,688 puan) tarafından
Kız mevzu sen değilsin ki dua etmişim orada ben sonra baktım ilk postlarına dedim bu o hanım değil. Gün 30 o bahsettiğimiz 30 gün test yapıyor .Dedim sonra zaten senin durum farklıymış. Allah tez zamanda nasip etsin sana da sağlıklı bir gebelikte
(4 puan) tarafından
Amin cok tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
0 oy
5 cevap 385 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
26 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler