0 oy
336 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (226 puan) tarafından

İnanın Hiçbirsey Yemiyor Ağzını Açmıyor Ekmegi Bile iki Parçaya Bölüp Küçük Olan Kısmını Ağzına Atıyor hepsp bu aç yatıyor aç kalkiben ne yapacağımı şaşırdım sizler iştahsız cocuklarinizi nasil Yediriyorsunuz yardi lütfen 

24 aylık 

15 Cevaplar

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kız yemiyen yemiyor, balık yağı aldım şükür iştahını açtı, ama tv izliyordu onuda kestim iyi kötü yiyor ama bazen o bile işe yaramıyor 
(186 puan) tarafından
Bir tane şurup yazdı doktor kullanali yiyor yine
tarafından
Balık yağı hangi marka aldınız ve doktor mu önerdi kendinz mi aldınız
(1,263 puan) tarafından
Ben kendim aldım arkadaşımın oğluda böyleydi o götürdü oceon önermiş ona oda ddi kullandıgimda baktım bacak boyu filan uzamış iştahı açıldı dıe bende aldım kullanıyorum
tarafından
Kaç aylıkken aldınız ve günde ne kadar veriyorsun
-Reklam-
0 oy
(12,035 puan) tarafından

Yediemiyorum valla :D

0 oy
(1,383 puan) tarafından
26 aylık aynı durumdayz  :)) zorla yiyor bazen sabah kahvaltısı ile akşama kadr duruyor aciktm diyene kadr vermiyorm verince reddediyor bende sinirleniyorm. Şimdi kendi diyor acıktım diye. 
0 oy
(1,867 puan) tarafından
24 aylık kızım yemiyor. Iyice zayıfladı kaldı 10kg. Bir de üstüne köpek dişleri de çıkıyor. Hepten gitti iştah. 
(226 puan) tarafından
Aynı Durumdayız Bizimde 10 Kilo Yaptığım Herşey Boşa Gidiyor Yememek İçin Ağlıyor Yerden Yere Atıyor Kendini Ben Böyle Birşey Görmedim Ya Bizimde Dişi Çıkıyor
0 oy
(2,944 puan) tarafından
2 sene uğraştım bir maymun olmadığım kaldi. Tükendim. 2 yaştan sonra TV ile yedirmeye başladım. 
(11,063 puan) tarafından
Uuaaaaa aaaaa maymun bile oldum kız ben :))
(2,944 puan) tarafından
Yemin ederim denemediğim birşey kalmadi. Ama olmadı. Doktoru yemek yerken 10 dk aç o arada ne yerse kar dedi. O kadar açiyorum
(226 puan) tarafından
Bizim Ne Tw Ne Telefon İkisinede Bakmıyor Sıkıldı Hemen Keşke Baksada Öyle Yedirsem Eskisi Gibi Değil Sıkıldı
(2,944 puan) tarafından
Valla ben telefon kestim asla izletmiyorum o yüzden TV görünce aklını kaybediyor.
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Acıktım diyene kadar su dışında hiçbişey vermiyorum bacım ben.. Kışın yemede sorunumuz yok ama yazın canı istemiyor çocuğun 
0 oy
(621 puan) tarafından
Abur cubur vermiyorsan hiç korkma. Doktorumuzun bana tek dediği, kafana takma, üstüne düşme. Acıkınca mecbur yemek isticek, kendi haline bırak dedi. Gerçekten öyle ben asla yer misin demedim. Önüne katmadım. Acıkınca kendisi istiyor artık 
0 oy
(599 puan) tarafından
Valla ağlaya zorlaya zorla veriyorum. 
0 oy
(447 puan) tarafından
2 yaşına girecek yesin diye denemedigim yol gitmedigim doktor kalmadı. 2.5 aylıktı mama icmeyi bıraktı o zamandan beri ömrümü yiyor. 2 senede 20 yıl yaşlandım yemin ederim. Ac yatıyor ac geziyor bazen sevdigi sey olunca yiyor onu da gönlü olursa
(226 puan) tarafından
Aynı Durumdayiz Sadece Su İçiyor Dediğin Gibi Wallahi 20 Yıl Bende Yaşlandım
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Kaç yaş çocuklara verilebiliyor bilmiyorum ama poleni mutlaka deneyin. Çok güzel iştah açıyor. Hem de doğal ve tadı da aynı bal gibi. 
(226 puan) tarafından
Nerden Bulabilirim Ki we Siz Werdiniz Mi
(1,449 puan) tarafından
Benim annem bana yedirdi ben çocukken ve gercekten mükemmel bir iştah açıyor. Ben yaşıtlarımdan çok çok zayıftım
(1,449 puan) tarafından
Aktarlarda bulabilirsiniz
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Boyu kaç? Kaç kilo?
(226 puan) tarafından
84 Boyu Kilosu 10
(5,471 puan) tarafından
Kilosu öyle çok düşük değil aslında boyu da ortalama. Doktoru ne diyor peki canım
(226 puan) tarafından
Zinciport Diye Bi Şurup Werdi Wermem İçin Ama İciremiyorum İlacı Görünce Ağlama Krizine Giriyor Hiç Yutmadan Ağzından Geri Çıkarıyor İçtiğini
(5,471 puan) tarafından
İlaç şırıngaları var internette onlarla mı denesen acaba?
(226 puan) tarafından
Ewde Normal Şırınga İle Denedim Olmadı İçmedi Bide Çığlık çığlığa ağlıyor ben artık kafayı yiyecem
(5,471 puan) tarafından
Yok canım bunun ucu farklı yanlarda iki deliği var. Dilin yanlarından veriyor ilacı. Çıkartmak daha zor oluyor
(226 puan) tarafından
Nerde Bulabilirim Ki Bu Şırıngayı
(5,471 puan) tarafından
Trendyolda falan vardı. Hiç denemedim ben ama kullananlar vardı. İlaç şırıngası yaz çıkar heralde
(226 puan) tarafından
Bakarım Bende Trendyola
Çok Teşekkür Ederim Yorumların İçin Hayırlı Gecelerin Olsun ♥️
(5,471 puan) tarafından
Sağol canım benim senin de öyle. İstersen bi ara yaz. Benim kızım sevdiği birkaç tarifi paylaşayım. Çocuğunun da hoşuna gider belki
(226 puan) tarafından
Olur Yazarım Canım Teşekkür Ediyorum İlgin İçin ♥️
0 oy
(7,425 puan) tarafından
Multi vitamin balık yağı varmış iştah açıyormus bende yazlıktan dönünce onu alcam kullanicam. Şimdilik bir şeylerle oyalayarak yediriyorum işte AA polis geliyor aç ağzını. Aa bak kuş var orda falan gibi. Napayım başka çare yok iştahı yok yani çocuğumun.
(226 puan) tarafından
Bizimki Ne Kuş Ne Polis Fayda Etmiyor Kalmıyor Öyle Seylere
0 oy
tarafından
Balık yağı kullanyom iştah aciyo 
(226 puan) tarafından
Hangisi Acaba Bende Alayım
tarafından
Ocean Multi vitamin Multi mineral cnm
(226 puan) tarafından
Teşekkür ederim Canım
(226 puan) tarafından
Bunu İnternetten Mi Alıyorsunuz
tarafından
Hayır cnm netten asla güvenmem ne olduğu belli değil eczaneden aldım
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Pazartesj bende doktora götüreceğim ne yaoabilrim takviye falan soracağım.post açarım canim
(226 puan) tarafından
Kızımın İsmide Eslem :)
(226 puan) tarafından
Sor Canim Benide Bilgilendir Lütfen
(2,547 puan) tarafından
Randevu çıkmadı canim valla persembeye buldum .ismiyle yaşasın maşallah prensese
0 oy
(2,203 puan) tarafından
İştah açıcı şuruplar varmış galiba canım bize de doktor demişti yazayım diye ben istememiştim 

Benimki yiyor ama diş dönemi ve hasta olduğu zaman akşama kadar bişey yemiyordu 18 aylık çok şükür suanlik eski haline döndü ben kraker vermeyen vermem diyen ben bişey yesin diye balık kraker ve sadece çubuk kraker alıp vermiş biriyim çok zor oluyor Allah yardımcın olsun 
(226 puan) tarafından
Amin Canım Amin Gerçekten Çok Zor Tükendim Ben

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
6 cevap 104 göst.
+2 oy
13 cevap 179 göst.

403,387 soru

12,083,811 cevap

36,364 kullanıcı