0 oy
461 göst.
Aile kategorisinde (1,196 puan) tarafından
Gurbete gelmeden önce cok ic ice olmayıp kalmadigim icin anlamiyrdm simdi bayramda tatilde gidip kalıyrz mecburen ama her gittigimde giyimim ile ilgili laf söyluyor acık bir yerim de yok üsturuplu giyinen biriyim yani esim bi yandan karısıyor zaten bir de annesi böyle yapınca huzur kalmıyor.Her seyi gectm kücük kızımın etegini bile kısa bulmusmus esime söylüyordu ben gelince sustu yani aramızdaki en büyük sorun bu ve bunu asamıyrz takmis durumda sizde böyle sorun var mi ne yapayım ya konussam da anlamiyor 

15 Cevaplar

+1 oy
(11,716 puan) tarafından
karıştırma canım ne diyorsa desin, ben öyle uygun gördüm de Süleyman gibi. ne yapsan yaranamazsın böylesine o yüzden boşver 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benim kayinvalidem karismaz ama begenmemis rolü yapar agiz yüz eger bende onu takmam zaten 

Kizimada karismaz ve kimseye söz söyletmez bende edebi öğrensin ama din konusunda asla baski yapılsın istemiyorum 
+1 oy
(365 puan) tarafından
Kendimede bu konuda laf ettiirmem kizimada kaynanamda bana cocuk olduktan sonra etek giyersin demisti ben giymem demistim giyersin diyimcede tekrardan ben boyle rahatim dedim sustu bide tesetturluyum yani giydim pantolanlar genis ve tiniklerim diz kapagimda hep gorumcemde annesine sanene anne istenini giyer diye kizmisti
+1 oy
(4,741 puan) tarafından
benim kaynanamda karışırdı  cnm eşim sağ olsun ben varken sana karışmak düşmez dedi  odur o bir daha karışmadı cnm eşine burda düşer  laf söylemek annesine desin sen karışma ben uyarırım  diye
+1 oy
tarafından

Benim kaynanam başta alışverişe beraber gidiyorduk benim boyum 1.50, 1.50 gömleklere bakıp bu çok güzel bunu al diyip diyip duruyordu , bir gün mont almaya gittik , uzuuun şişme bir mont beğendi bana . Bu sefer dediğini alacam diyip kocamın tepkisini merak ettim ve o montu aldım :D

Neyse eve geldik kocama aldıklarımı gösteriyoruz falan sıra monta gelince "Siz Geri'Zekalı mısınız bu ne awq rahibe misin sen at şunu çöpe" dedi :D annem beğendi kıramadım aldım demiştim. "Anne benim karımın beyni yok mu sanane alacağı kıyafetten, bu ne Allah aşkına" demişti . Sonra gittim kendim değiştirdim :D 

Birde kaynanamda bir huy var kıyafet aldı mı fişi asla bana vermez yırtar atar değişim yapmayayım diye 

+1 oy
(5,471 puan) tarafından
Eşinde problem. Başında ben varım ya kimseye laf düşmez diyip kapatması lazım
+1 oy
(3,071 puan) tarafından
Ya mesela benim kaynanam çok iyidir Allah var köye gittiğim zaman daha dikkat et der sadece. Yani çünkü eşimin amcası yengesi civarlar çok dedikoducu ve karşılar açıklığa eşimin ailesi öyle değil gorumcemler filan açık sadece der kızım burada biraz daha dikkat et esinleyken ya da kendi şehrine gidince ne yapiyorsaniz ne giyiyorsaniz kimse karışamaz filan ben de kırmıyorum onu zaten düzgünce söylüyor. Çok öyle acil bir insan da değilim yani yerine göre diyeyim
+1 oy
(2,945 puan) tarafından
İstersen donsuz gez ona mı vazife. 
+1 oy
(617 puan) tarafından
İste ne yaparsan yap anlamiyor yani bisey yapamazsin duymamazliktan baska dayim da boyle kucuk kizi 6 yasinda oje surmek istiyor kuserim diye kizmis asla demis bende dayima beni de baskiladigini ama benim gizli gizli etegimi katladigimi harcligimi biriktirip oje aldigimi herseyi soyledim kisitlama kucucuk çocuk dayi dedim yok dedi suremez benim kizim.. bende simdi inadina oje ve aseton aldim geldiklerinde goturup dayimin yaninda vericem surmeyi ve silmeyi ogreticem  yengemin dedigine gore de etek giymis gitmis cocuk anneanneme gostermis nasil oldum diye anneannem de uu basimiza tas yagcak diyomus cikarttirmis bunlar onlar icin normal degil ama boyle yaparsa cocuklarin onlara yaklasmayacagini gelmek istemeyecegini anlatırsaniz daha temkinli davraniyorlar cocuklara karsi .. buyuklere yapacak bisey yok yengem bilir anneannemden cektigini:)
0 oy
tarafından
Kendi kizi filan var mı açık mi
(1,196 puan) tarafından
Kendi kızı yok maalesef
0 oy
(393 puan) tarafından
Açık giyinsin de karışmaya hakkı yok. Hadi sana hadsizlik edip karışıyor eşin susuyor,  çocuğa karışmasına da birsey demiyor eşin denen insanoğlu?
(1,196 puan) tarafından
Bende ona sinirlendim beni gectim cocuguma nasıl karısır esimde onaylamadı olsun dedi ama net bir sekilde konusmuyor karısma vs diye
(393 puan) tarafından
Sen eşinle net bir şekilde konuş bence saygısızlık resmen.
0 oy
(10,901 puan) tarafından
Valla benimki asıl zaten kapalisin yaşın genç yuklenme kendine diyo bişey olmaz giy gençsin der hep bende aksine daha çok dikkat ediyorum zaman geçtikçe bugün ilk feracemi aldım aşırı mutluyum mesela ha konu karismasiysa eğer benimkiler de çok karisiyo her konuda illaki bi fikri var ama laf yeri gelnice asla hiç biseye karismiyorum der buna bende çözüm bulamadım eşime söylüyorum şöyle diyo diyorum eşim boşver ben söylerim diyo kapatiyo konuyu geçen kurbanda et geldi paylaşım yapilacak kadınlar dograyacak erkekler parçalayacak falan oğluma diz kapagini örtecek uzunlukta salopet aldım alt bacağı açık sıcakta uzun giydirmeyim diye başka bayramımız da yok orda giydi bsyramligi 3 kere biraz dursun altindakini degistir dedi oda düşerse falan bacağı açılmasın diyo da bene sıkıldım eşime söyledim başka bayramımız mi var giysin varsın nolcak hiç bişey olmaz dedim o da yok ben söylerim değiştirme dedi kaşla göz arasında napti bilmiyorum bidaha kaynanam bişey demedi 
0 oy
tarafından
Şahsen ben ésim karışirsa saygi duyarim çok abartmadığı sürece ama kayinvalidem karisirsa açık açık söylerim yüzüne münasipbir dille ama kızinıza karisması cahillikden baska birşey değil.Esinizle konusun kendisi de annesiyle konussun açık açık zaten bir sıkıntı olsa erkekler eslerine direk yansıtir kiyafet konusunda kayınvalideye ne gerek var.
0 oy
(323 puan) tarafından
Benim giyimine bide kızımın giyimine eşim hariç hiç kimse karişmaz. Gerçi zaten eşim karışmıyor çok şükür. Konuşmak isteyen de istediği kadar konuşsun asla dinlemem ki onlarane
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Evlenmeden önce hiç mi görmediler seni .madem öyle kendilerine uygun gelin bulsalarmis .sonradan karisanlara ifrit oluyorum .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 608 göst.
21 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Birdilektut (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 787 göst.
0 oy
7 cevap 122 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Nehirrr (940 puan) tarafından soruldu