0 oy
822 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Az önce doğurduğu çocuğu eltisine verecek olan bir akrabasından bahseden hesap mimikralicesi18 dir, cimere şikayet edeceğini söyledi bir hesap ve ardından paylaşım silindi.cimere şikayet edecek olan arkadaş kullanıcı adını yazdım henüz şikayet etmediysen buradan bakabilirsin kullanici adina

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Etkileşim icin uydurdum arkadaşlar özür dilerim post sahibi lütfen kaldırırmisiniz 
(10,640 puan) tarafından
Etkileşim ne demek bi açıklar mısn ;)
(2,426 puan) tarafından
Bişi fark etmiyor bu yaptığında suç diğer yazdığında ıp adresin zaten admin lerde var madem etkileşim bizde etkileşim için iki türlüde şikayette bulunabiliriz
(11,716 puan) tarafından
Etkileşim nedir bayan filozof açıklar mısın :) o kadar etkilendik ki seni şikayet edeceğiz  yani o derece artık sen düşün soruşturma açılır takip edersin e devletten
(2,426 puan) tarafından
Heralde burda madalya felan veriliyor yada maaşa bağlıyorlar insan neden böyle birşey uydurur acilen tedavi görmeniz gerek normal bir davranış değil
tarafından
Bence gerçek ama başı belaya girmesın diye öyle dıyor
-Reklam-
0 oy
(2,883 puan) tarafından
Ne oldu canım kaçırmışım ben olayı :)
(1,706 puan) tarafından
Bu mimikralicesi18 az önce paylaşım yaptı, bir akrabası 5 senelik evliymis çocuğu olmuyormus.bu çocuğu olmayanın eltisi ikinciye hamileymiş, doğunca verecekmiş kadın çocuğu.biz de şikayet et diye baskı yapınca hemen paylaşımı kaldirdi
0 oy
tarafından
Öyle bısey yok etkileşim sağlamak için uydurdum arkadaşlar ne büyüttünuz gerçek olsaydı ben engel olmaya çalışırdım 
(747 puan) tarafından
Etkileşim için böyle saçma sapan bişey yazmaya gerek varmı ?
tarafından
Vallahi hesap yeni etkileşim icin yazdım özür dilerim
(4,569 puan) tarafından
Etkileşim alsan ne olur almasan ne olur?? Kafanızda nasıl bir dünya yarattınız bilmiyorum da boş işlerle uğraşıyorsunuz resmen. Madem bu kadar korktun, girmeyeceksin bu işlere.
(2,131 puan) tarafından
Alıyorsun iste etkilesim daha ne
(112 puan) tarafından
Işsiz mısın nesin kolay mı doğurduydun çocuğu vermek halla halla
0 oy
(14,137 puan) tarafından
aboo olaya bak, ekran görüntüsü falan yok mu
(1,706 puan) tarafından
İşte bir kişi ekran görüntüsü aldım cimere yazicam dedi onun kullanıcı adını tam hatırlamıyorum mor vampir li bir şeydi arada simgeler vardi
(14,137 puan) tarafından
onu biliyorum görüyordum adını, inşallah şikayet eder
tarafından
Kızım diş döneminde ağlıyor du, ekran görüntüsü aldım diye düşündüm hatta unutmuşum bile şikayet edeceğimi postu görünce aklıma geldi de ekran almamışım ben normalde böyle bir hataya düşmem ya
0 oy
(8,422 puan) tarafından
Bizim ev sahibimizde öyle kız kardesinin kızını büyütmüş okutmuş anne Dior kız teyzesine bunlarında çocuğu olmamış ama yakınlar en azından teyzesi
0 oy
(4,569 puan) tarafından
Hem kel hem fodul deniyor böylelerine. Sorumsuz, 2 yorum alacak diye senaryo yazmış güya. Hiç işi gücü yok demek ki ya da boş işler mühendisi. Böyle çok iyi etkileşim aldı, daha da kimse sallamaz yazdıklarını.
0 oy
(136,869 puan) tarafından
oneydi len         
0 oy
(7,473 puan) tarafından
Etkileşim almak için yapmış ablası yersen tabi inşallah şikayet etmiştir o kişi 
tarafından
Kahretsin ki ekran almayı unuttum çocuk huysuzlandı, yorumu ben yapmıştım :D
(7,473 puan) tarafından
Belki alan vardır
0 oy
tarafından
Anam ben ne kaçırdım 
0 oy
(611 puan) tarafından
Sen ciddi misin 
0 oy
(676 puan) tarafından