0 oy
147 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar biraz aile icin olacak ama cok bunaldım yasadıklarımı yasayan vardır eşimin ailesiyle birlikte oturdum 4 yıl sonra evimi ayırdım calıstım cocuguma baktılar bu senede memleketkerine tasındılar evledigim günden beri eşimin ailesi benim aileme karsı hep tepki hep kavga bu bayramda gitmeyelim diye kavga cıkardı benim ailem rahatsızlandım diye cıktı evime geldi esim tersledi cok zoruma gidiyor bende onun ailesiyle görüsmeme kararı aldm

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aılenle görünmüyorsa sende aynısını yap
tarafından
Görüsmek istemiyor kaynanam ne zaman kendi aileme gidecegimi duysa eşimi arıyor ne diyorsa ortalık karısıyor
tarafından
Bahane olur sana sebep bu de görüşme
tarafından
Ailemizden öyle görmediğimiz için yüreğim el vermiyor ama eşimin veriyor birde çenesi hic durmuyor sürekli laf sokuyor hicbir sekilde yaranamıyoruz
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Sinirim bozuldu yaa, eşim benim aileme böyle saygısızlık yapsaydı bende onun ailesini yok sayardim hodri meydan 
tarafından
En son çare öyle yaptım sildim numaramı degistirdim biraz evimin içinde huzursuzluk oldu tabi ama düzelir insallah
(611 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canısı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 260 göst.
14 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Kelebekk.. (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 887 göst.
2 Nisan 2021 Aile kategorisinde ozgecangursoybursa (11,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 316 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Busra. Esen12 (4,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 478 göst.
5 Kasım 2019 Aile kategorisinde Gizem91 (20 puan) tarafından soruldu

404,194 soru

12,108,884 cevap

36,429 kullanıcı

...