0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (363 puan) tarafından

Hanimlar 3 hafta önce Türkiye ye izne gittik ve 3 haftaligina araba kiraladik.hersey iyiydi fakat 3. günü teker sorun yaratti, eşim bayinin birine götürmüs onlarda tekerin degismesi gerektigini bu sekilde sürülmemesi yeni takilmasi gerektigini söylemis esimde kullanilmis teker taktirmis. neyse son hafta arabanin camina yoldan kücük taş sıcramıs ön cam cizgi seklinde kirildi. Arabaciyi aradik falan kaskonun onu ödemedigini ödemesi icin hangi aracin taş sıcrattigini plakasini ve polis tutanagini istedi yok dedik bilmedigimiz icin neyse ödeyin dediler onu ödedik. dün aksamda teslim ettik arabalarini parayida verdik. bugun yine aradi teker degismis sifir teker ve iyi marka takilmaliydi diye konustu. yani sonuc pazartesi tekerciyle konusup bize ödememiz gereken tutari sòyeleyecekmis sinir oldum hâla kendime gelemiyorum full kaskolu olmasina ragmen bizden para isteyip duruyorlar :angry: 

göz göre göre dolandirmaya calisiyorlar.

araba kiralayacaklara tavsiyem ankaradaarabakiralama.com dan kesinlikle araba kiralamayin bu sene sirf insani dolandirma cabasi gördüm 

4 Cevaplar

0 oy
(363 puan) tarafından

En İyi Cevap
araba kiralayacak olanlar dikkatli olsunlar. bizim gibi magdur olmasinlar 
-Reklam-
0 oy
(425 puan) tarafından
Sizi baya kandırmışlar ya kiralik arabanın nesini yaptırdınız. Zaten sigortalı. Ha bir yere vurursunuz falan okeyde teker taktırmak nedir
(363 puan) tarafından
tekerci bu sekilde suremezsiniz deyince kaza falan yapariz diye esim degistirmis yoksa bi yerlere vurulmadi
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Yani canım bizde aldık  bi ara eşim çarptı Arabi hafif çığır ler vs oldu tek kira parasını verdik yani açıkçası kendi yapacakları şeyi size kakalamislar eşiniz bilenen yerlere bi sorsun başka kirala araba yerlere sorsun gerekirse siz şikayet edersin onlar size para ödemek zorunda kalir milet nerden nereye vuracağını sanıyor diyemem iyi musunuz bize sağlam araba verseydin diye
(363 puan) tarafından
hayir canim bide sifir teker taktirsaydiniz diyor sinirlenincede sesinizi yukseltmeden konus diyor. sinir oldum hayir teker taktirmisiz sagolun diyeceklerine bu tekerle baskasi kaza yapsa vebali kime diyor e o sorunlu tekerle biz kaza yapsaydim sorumlusu kimdi dedigimde bagirip durdu sinriden ellerim felaket titredi. burdan duyurmak istedim bu siteden araba kiralayanlar dikkatli olsunlar bizim gibi dolandirilmasinlar
(2,942 puan) tarafından
Allah'a havale edin allah halinizi alır nedim canım
(363 puan) tarafından
Ettim canim ettim. Allah im cikarir elbet bir yerden
0 oy
(12,988 puan) tarafından
Aa kiz valla dolandirmislar. Biz ilk evlendigimizde karadeniz turuna ciktik. Ucaktan inince havaalaninda araba kiraladik hemen trabzonda. Bizimde önunde bi yerde kirik oldu aradik sorduk dedilerki polis raporu alin. Bi polise soyledik yoldan tas sicradi diye adam rapor tuttu verdi elimize. Arabayi teslim ederken bakmadilar bile ona. Bizde vermedik bile tutanagi oyle teslim ettik geldik
(363 puan) tarafından
bizede dediler fakat raporda hangi araba taş sıcratti plaka falan lazim dedi birde biz görmedik bile eve geldik baktim cam durduk yere catladi. eşim sanayiye goturdu taş sıcramis denildi
(363 puan) tarafından
öyle gercekten dolandirildik birde yarin teker degistirdik diye fatura göndereceklermis. cam icin 4800 aldilar. telde konustugumda almadik para falan diyorlar gelde sinirlenme
(12,988 puan) tarafından
Işte yolda olmus arabadan degil denilcekti aslinda. Polis oyle rapor yaziyo
(363 puan) tarafından
bizde söyledikde kiralayan inat etti canim yok o zaman siz ödersiniz falan baya konustu esimde nalet olsun cami ödeyelim dedi simdide teker diyorlar.
göz göre göre dolandirilmak sinirimizi bozuyor ne yapacagimizida bilemiyoruz. tek yapabildigim baskalarini uyarmak :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
16 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Alexia (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 257 göst.
+1 oy
5 cevap 235 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 197 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,448 puan) tarafından soruldu