Hanimlar 3 hafta önce Türkiye ye izne gittik ve 3 haftaligina araba kiraladik.hersey iyiydi fakat 3. günü teker sorun yaratti, eşim bayinin birine götürmüs onlarda tekerin degismesi gerektigini bu sekilde sürülmemesi yeni takilmasi gerektigini söylemis esimde kullanilmis teker taktirmis. neyse son hafta arabanin camina yoldan kücük taş sıcramıs ön cam cizgi seklinde kirildi. Arabaciyi aradik falan kaskonun onu ödemedigini ödemesi icin hangi aracin taş sıcrattigini plakasini ve polis tutanagini istedi yok dedik bilmedigimiz icin neyse ödeyin dediler onu ödedik. dün aksamda teslim ettik arabalarini parayida verdik. bugun yine aradi teker degismis sifir teker ve iyi marka takilmaliydi diye konustu. yani sonuc pazartesi tekerciyle konusup bize ödememiz gereken tutari sòyeleyecekmis sinir oldum hâla kendime gelemiyorum full kaskolu olmasina ragmen bizden para isteyip duruyorlar
göz göre göre dolandirmaya calisiyorlar.
araba kiralayacaklara tavsiyem ankaradaarabakiralama.com dan kesinlikle araba kiralamayin bu sene sirf insani dolandirma cabasi gördüm