0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Siz neler paylaşım yapıyorsunuz sofra yediğiniz herşeyi atar mısınız sizce mantıklı mı 

40 Cevaplar

0 oy
(606 puan) tarafından
Paylaşmıyorum yediğimi içtiğimi. Belki canı çeken olur diye 
-Reklam-
0 oy
(2,285 puan) tarafından
Kendi adıma söyleyim çok doğru gelmiyor bana gösteriş gibi canı çeken olur alamayan olur oyüzden gereksiz geliyor 
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Kahve harici yemek vs atmam saçma kimene benim yediğimden 
0 oy
(129,566 puan) tarafından
sosyal medyam yok wp bile en fazla ayda 1 kez bi foto koyarim  yemek icecek oyle seyler 1 kez bile koymadim
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Yediğimi içtiğimi paylaşmam. Genelde kızımı paylaşırım, manzara paylaşırım. Gittiğim yerleri paylaşırım. Hani derler ya yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat diye o misal. Ki sofra fotoğrafı paylaştıklarında tiksiniyorum. Yemek sayfası değilsin sonuçta.
0 oy
tarafından
Kahve çay paylaşmişliğim vardır baklava börek vs ama sofra şeklinde değil tabi lâkin 5yildir Instagram kullanmıyorum 
tarafından
Estağfirullah yanlış anlamam Allâh râzi olsun bunu nerde okudunuz mesnevide mi daha evvelden duymadığım bir şey ama araştırırım
tarafından
Çiçeğim arkadaşın söylediği şeyi bende duydum ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum
tarafından
Ben niye duymadum yav mesela cimrinin yemeği hasta eder onu biliyorum ,  öfkeyle yapılan yemek de hasta eder.
(5,493 puan) tarafından
İşin doğrusu benim kardeşim sürekli yemek paylaşıyordu uyarıyorduk kızıyordu. Annemle böyle bir araştırma yaptık. Okudum bir yerde ama şimdi bulamıyorum. Mesnevi değil şimdi ya hadis diyorlar ya da mevlana söyledi.
Bana çok mantıklı geldi doğruluğu önemli tabii.
(5,493 puan) tarafından
Yediğinden-içtiğinden görenlere tattırmamak, çaresiz hastalıklara sebeb olur.

Ehl-i Hikmet

Bu söz işte.
0 oy
(2,036 puan) tarafından
Hiç yemek paylaşmadım canım 
0 oy
(743 puan) tarafından
Bazen kahve atarım hikeyeye ıda arkadaşlarım paylaşmışsa onu eklerim onun dışında paylaşım yapmam 
0 oy
(410 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmıyorum vatsap dışında onda da bişey paylaşmıyorm
0 oy
tarafından
Biz dışarıda çok yiyoruz. Mekanın fotoğrafını çekerim. Yiyecek olarak meze ya da içecek olursa olur. Direkt öyle kebaplar, dönerler koymam.
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Çay kahvemi paylaşırım. Ama öyle sofra paylaşmak bana çok itici ve görgüsüzce geliyor. 
0 oy
(436 puan) tarafından
Asla olan var olmayan var günah paylaşılmaz 
0 oy
(730 puan) tarafından
Kahve sofra koyuyorum ama sofra paylasmam birisi etiketlerse üstüne efekt koyar oyle paylaşırim ya da cekildigimiz fotolardan koyarim kucuk bir kismi gözükür 
0 oy
(14,619 puan) tarafından

Instagram yok ama Wp de 3 arkadaşım var sadece onlar yemek paylaşıyor yemek atmadığı zaman ne oldu acaba diyorum :)

Bir tanesi hele büyük balık pişiriyor kafasıyla felan onu öyle paylaşıyor :)

tarafından
Ahahhahx gösterişe gel
(14,619 puan) tarafından
Magnum alıyor paylaşıyor :))
gösteriş anlayışı bu kadar :))
0 oy
(9,923 puan) tarafından
Hayatım boyunca yediğimi paylasmadim sofra çekilmis fotu paylasmişimdir ama emoji koymuştum sofraya görünmesin diye ben karşıyım öyle şeylere günah olan var olmayan var olupta hasta olan yemesi yasak olan insanlar var ne gerek var gösterişe 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Kahveden başka bişey paylaşmam kahve storylerini de paylasanlarinda çok severim 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Sadece çay kahve paylaşırım  binde bir hamur işi yaparsam atarım genel olarak atmıyorum amaan herşeyden sıkıldım 
0 oy
(408 puan) tarafından
Hesap kullanmiyorum bazen vatsaptan soguk kahve normal kahve yaptimiz zaman toplu oldumuzda paylasiyoruz omadar yemek hayatta paylasmam 
0 oy
tarafından
Valla Instagram kullanmiyorum bayram düğün falan olmadıkça story atmıyorum profil resmim bile hiç degismiyo desem yeri saçma buluyorum böyle şeyleri 
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Sadece kahve paylaşıyorum. Kızımı kendimi ailemi bile paylaşmiyorum artik.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 329 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sessiz1_i (1,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 551 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 604 göst.
+2 oy
28 cevap 476 göst.

408,400 soru

12,269,948 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...