0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Siz neler paylaşım yapıyorsunuz sofra yediğiniz herşeyi atar mısınız sizce mantıklı mı 

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç atmadım atmayı da düşünmem ne instada ne WhatsAppta ne de başka yerde.  Sadece arada bir kahve içersek toplu onu koyarım o kadar.  İnstada genelde etkinlik önerileri kitap tavsiyeleri ya da gittiğim gördüğüm güzel yerler varsa onu paylaşırim
-Reklam-
0 oy
(12,639 puan) tarafından
masada fotoğraf çekiliyorsak öyle atarım sadece yemekleri atmam, bizi atarken yemekler de gözükür ama amaç yemek değil 
0 oy
(13,716 puan) tarafından
Çoçukları güzel manzara yakaladıysam paylaşırım 

Yeme içme her şeyi paylaşmak ne bileyim o kadar da gerekli değil bence ya
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ayda yılda bir kızımın arkası dönük ikimizi paylaşırım başka bişey paylaşmam 
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Sosyal medya kişisel paylaşımlara karışim gerekte yok 

0 oy
tarafından
Bugüne kadar hiç paylaşmadım, hiç tarzım da değil zaten. Görgüsüzlükten başka bişey değil bence
0 oy
(361 puan) tarafından
Kahve dışında hiç bir şey paylaşmam paylaşanıda sevmem 
0 oy
(264 puan) tarafından
Atmıyorum atmamda 
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Burası hariç hiç bir sosyal medyam yok ilgimide çekmiyor açıkçası. Konuya gelince sofra paylaşılmaz görenin canı çeker belki durumu olmaz günaha girmeye gerek yok.
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Asla birtakım kahve store yaparım ama yemek vs asla cani isteyen olur alamaz gunah
0 oy
(5,338 puan) tarafından
Hesabimda hamile yeni dogum yapmis emziren arkadaslarim var yedigimi ictigimi paylasmam gezdigimiz zaman onlari paylasirim 
0 oy
(571 puan) tarafından
En, en mantıksız ve nefret ettiğim bir durum bu !
0 oy
(7,712 puan) tarafından
Görgüsüzlerin yapacağı iş o müslüman ahlakı böyle bir şey değil ki hastalık yapar zaten. Çay kahve yapılabilir gerisi zinhar olmaz :) 
0 oy
(674 puan) tarafından
Yedigimi  içtiğimi değil de yaptığım tatlı poğaça sunumu güzel olan şeyleri paylaşmayı seviyorum ama bide kahve sunumu seviyorum paylaşmayı 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Soyyal medyam yok paylasmam artk saçma geliyor yediğini atamaları görünce ayda bir falan kahve atrim waspda yada biriyle içsem özel genelde güzel biryere gitsem hep manzara çekerim arda güzel olani paylaşrım oda nadiren işte 
0 oy
(993 puan) tarafından
Cok gezen cok yiyen biriyim disarida da hic foto cekmem whatsapta bile asla paylasmam 
0 oy
(988 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
en saçma bulduğum hikaye tipi, kahve sofra vs paylaşılması akabinde eşlern etiketlenmesi sanki evde başka kiminle oturup çay kahve içeceksin her Allahın günü de etiket yapıyosun.Ben arkadaşlarımı gittiğim yerleri falan atarım
0 oy
(3,342 puan) tarafından
Direkt yemek değil ama ucundan sofra ya da kahve filan paylaşıyordum canım 
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Hayır birtane arkadasim var arkadaş demeyimde yani eski tanıdık sictigi pokuda paylasacak die korkuyom
0 oy
(364 puan) tarafından
paylasmiyorum paylasanada kiziyorum şahsen. çünkü ben yurt disindayim Türkiye deki yiyecekleri paylastiklarinda canim cekiyor, fakat burada bulmam bazen olanaksiz oluyor. hele hamileyken daha kötü oluyordu. o yüzden empati kurup paylasmamayi tercih ediyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 329 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sessiz1_i (1,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 551 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 604 göst.
+2 oy
28 cevap 479 göst.

408,514 soru

12,274,582 cevap

37,700 kullanıcı

Kategoriler

...