0 oy
98 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (9 puan) tarafından
Şuan üçüncü gebeliğim ve biberon için lansinoh mu Philips avent mi daha iyi bilemedim. Aranızda bu markaları kullanan var mı, hangisş dha iyi. Daha önce iki çocuğumda da wee baby kullandım ikisinde de akıtma problemi yaşadım o yüzden bu markaların fiyatı bana biraz fazla gelse de mecbur kaliteli bir şey almak istiyorum.

11 Cevaplar

0 oy
(755 puan) tarafından
Avent al keyfine bak valla
-Reklam-
0 oy
(405 puan) tarafından
Ben avent diyorum :) çok memnunum onun ürünlerinden
0 oy
(1,543 puan) tarafından
İlk kızımda mamajo kullandım memnundum şimdi görümce avent setini almış Almanya'dan getircek onu denicem inşallah memnun kalirim
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Avent güzel bende mamajo ürünleri ve tommie tippe ürünleri aldım onlarda çok güzel
0 oy
(4,352 puan) tarafından
Biberon 1 tane al sana tavsiyem. Herkesin memnuniyeti üzerine avent aldım akıtma yok evet ama oğlum hiç sevmedi mesela, sonra başka marka aldım ondan çok memnun kaldık. 
tarafından
Avent'in iki serisi var yalnız. Natural serisi çok da iyi değil ama Response serisi güzel.
(4,352 puan) tarafından
Bence her ikisi de aynı. Akıtmıyor olması iyi olduğu anlamını taşımıyor maalesef. Ödüllü de olsa çocuk istemedikten sonra hiç bir değeri kalmıyor maalesef.
0 oy
(989 puan) tarafından
philips avent çok iyi. bende onu kullanıyorum bebek ilk doğduğunda kahınvalidem wee baby almış dediğin gib mmanın yarısı yere gidiyodu sinr oluyodum bu aventte koruma sistemi. var bebek çektikçe. geliyor ters çevirince bile adla dökülmüyo ve meme reddi yapmıyor anne memes uyumlu.gaz problemi de yok çok rahat bi biberon kaliteli gerçekren.ben antikolik olanı aldım tavsiye ederm 
0 oy
tarafından
Avent'in iki serisi var. Yeni çıkan Response serisini öneriyorum. Hiç damlama yok.

Emzik ve sulukta da (biberon ucu gibi yeni çıkan ) aynı marka öneririm.
0 oy
(52 puan) tarafından
Lansinoh kullanıyorum çok memnunum 
(918 puan) tarafından
Bende öyle. 3 yaş oldu sütünü hala onda içiyor:)
0 oy
(8,363 puan) tarafından
Ben civilden aldım kıza şuan iyi oğlumunda kızinda pilastik camlı olanları oğlan hep kıridı almıstim 
0 oy
(1,034 puan) tarafından
İlk başta avent kullandım hiç memnun kalmadım aşırı gaz yapan bir biberon daha sonra Dr brownsa geçtim rahat etti bebegim içinde gaz yapmamasi icin tasarlanmış aparati da var avent benim için tam bir hayal kırıklığı 
0 oy
(594 puan) tarafından
Kesinlikle lansinoh

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
25 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
0 oy
21 cevap 306 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elif naz (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gul umut (7 puan) tarafından soruldu

401,436 soru

12,014,819 cevap

36,217 kullanıcı

...