0 oy
833 göst.
Aile kategorisinde (138 puan) tarafından
Merhaba eşim memleketine taşınmak istiyor ama orda ailesi var diye ben istemiyorum çünkü annesini sevmiyorum bunun için de sebeplerim var ama eşim uzağa ev tutcam diyor ben yinede aynı şehirde bu kadar nefes kadar yakınımda istemiyorum iki ayrı şehirdeyiz eşim bana benimle gelirsin yada istersen boşanma davası açıp boşanırsin dedi Yeni bı bebeğim var 2 aylık bile değil henüz. Ben ilk gün evet seninle gelirim dediğim için Boyle oldu ama ben ailesini tanımadan önceydi evlendikten sonra gide gele Gide gele gördüm ve hiç hoşlanmadım doğulu bı aile ve aynı şehirde evli tüm çocuklarinin evliliğine müdahale eden bı kadın iki kişi bu yüzden boşanmış biri boşanma aşamasında biri çaresiz ben çok korkuyorum çünkü böyle şeylere gelemem daha kötü olur ama eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor sadece ilk gün evet dediğim için şimdi hayır deme hakkın yok diyor sizce ne yapmalıyım herşeye rağmen gidip denemelimiyim yoksa eşimin beni bu şekilde kendisiyle tehtit ettiğini kabul etmemelimiyim bu arada eşimin babası 2 aylık ömrü kalmış hasta 3 yıldır ben normal şartlarda gider istediği boşanmayı açardım ama onu böyle severken acısı varken en kötü gününde ona bunu nasıl yaparım ki lütfen bana yardım edin lütfen uzun uzun yazın çok ihtiyacım var tek tek okuycam

21 Cevaplar

0 oy
(9,608 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşinle git kaynanaya mesafe koy 
-Reklam-
+3 oy
(1,793 puan) tarafından
İkidir postuna denk geliyorum doğulu demen canımı sıktı pis insan doğuda da batıda da aynıdır doğu diye belirtme lütfen 
+2 oy
(135 puan) tarafından
Kanımca senin yeni doğmuş bebeginle boşanma olayına girmeyeceğini çok iyi biliyo ki blöf yapıyor..böyle birşey için sen bosanacagim desende o bunu kabul etmez bence amacı seni korkutmak. . . Bu arada ben de doguluyum Vanlı yım doğulu diyince tam olarak ne demek istedin onu da anlamadım ... Bosanacagim kabul de sen de onu test et 
+1 oy
(11,571 puan) tarafından
blöf yapıyor, asıl sen hala gitmeyi düşünürsen ben boşarım seni de
+1 oy
(17,065 puan) tarafından
Valla keyfi bilir ya gelirsin ya boşanırız diyene ya gitmeyiz ya boşanırız derdim 
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Babasının iki aylık ömrü kaldığını kim söylüyor yani Allah'tan başka kim bilebilir.ayrica doğulu değilim ama doğulu olunca ne farkediyor onu da anlayamadım ayrımcılık tayfasina girmeyin.cocugun küçük evet sana muhtaç ve mahkemede sana verirler .seviyoruz birbirimizi diyorsunuz yalan bence.sen biyerde suclusun ilk başta nere gidersen gelirim diye vaat.vermisssin şimdi aksi davranman senin yalancı olduğunu gösterir.ayrica kayınpederin öldüğünde belki kaynana temelli sende kalacak.beterin beteri var iyi düşün tasin
0 oy
(724 puan) tarafından
Direk bosanirsin demesi beni sinir etti boşanmak için mi evlendin sanki ufff neyse bilemiyorum ben esimi de ailesini de seviyorum cok yalin otururyoruz ama senin icin hayirlisi neyse o olsun canim gidersenizde umarim kocan ailesine karistirtmaz 
0 oy
(7,559 puan) tarafından
Bence de blöf yapıyor. Tamam bosanalim o zaman de. Durum ciddiye binsin eminim vazgeçer.
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Kocan sonuna kadar haklı. Adama en başta nereye gitsen gelirim demişsin. Şimdi kıvırmaya çalışıyorsun hiç sevmem bu şekilde davranan insanları. Neyseniz o olun. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyin. 
0 oy
(1,322 puan) tarafından
Seni seviyorsa bosanamaz blöf yapıyor gibi geldi ama belki babasıyla zaman geçirmek istediği için gitmek istiyor bence haklida  git bı dene olmasa geri dönmeye ikna edersin sonra
0 oy
(393 puan) tarafından
Eşinin babasının 2 aylık ömrü kalmış nedir ? Flash tv oyuncusu herhalde eşin blöf yapıyor.
0 oy
(3,069 puan) tarafından
Malesef bastan tamam demeyecektin. Seni anlıyorum ama eşinin yerine koyuyorum kendimi kandırılmış gibi hissederdim. Biz de eşimle memleketlere tayin istemicez diye anlaştık. Bana gitmicez dediği halde şimdi tayin istiyorum ben dese alsa kabul etmezdim. Ben de ayni şekilde önce kendi memleketime gitmek istemem dedim ama istiyorum artık. Istedigim halde bir şey demiyorum eşime başta böyle anlaştık çünkü. Senin adına üzüldüm ben de aynı şehirde olmak istemem ama baştan da tamam demişsin. Insallah hayirlisi olsun hakkında 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Valla bu kadar basit boşan diyene kapıyı gösteririm bacım.o muhtemelen sen ufak çocukla gidemezsin diye rest çekmiş. Hadi ben gidiyorum desen jet hızıyla geri vites yapar muhtemelen 
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Allah aşkına git boşanma davası aç ne yaparsan yap desene yapabilecek mi kocan bakalım göz dağı vermiş aklı sıra yapacağından değil
0 oy
(57 puan) tarafından
Bende bir yıl oluyor bin pişmanım taşındığıma ama nasıl pıişmanım bence eşiniz sizi korkutuyor sadece siz ben taşınmıyorum da boşanmıyorum da diyin çok istiyosa kendisi gidip açsın benim iyi insanlar olmasına rağmen pişmanım eşim taşındığımızdan beri babası gibi davranıyor bendende annesi olmamı onun gibi her şeye sabretmemi istiyor yani şimdiye kadar bastırdığı bütün duyguları ortaya çıktı taşınmayın derim 
0 oy
(37 puan) tarafından
Bu erkekler neden bu kadar anne babasina duşkunler anlamiyorum rahat rahat eşinle yaşamak varken illede gidecek anne kyzusu olacaklar)Hepsi ayni benin fikrim kabul etme canin duşunsene demişsinki gitmiyelim seni tehtid etmis sen onunla birlikte aylesinin yanina dönersen bir kavga çiktiginda onda sana neler söylemez sen git ben burdayim seni beklerim boşanmiyacam bizi seviyirsan gelirsin dersin 
0 oy
(582 puan) tarafından
Doğulu olunca dahami kötü oluyolar anlamadım stresini anliyorumda kaynanani anlatırken aslını soylemenin manas li ne bende doguluyum agriliyim annm gelinlerini kendi kizindan çok sever bizde aynı şekilde gelinlerimizi birbirimizden ayırt etmeyiz çok iyi oldukları için dgl hatası olsada eksigiyle iyisiyle.tirnaklarina zarar gelse öz kardeşimiz gibi canımız yanar Allah korusun.her yerin iyisi kötüsü var doğulu olunca daha kotu olmuyolar yani.yada kaynananın belki bazı hataları var dye kötü bir insan olmuyor bazı şeyleri gormiceksin çok büyük hatalar olmadığı sürece yuvani yıkarsın.biz büyük şeylere rağmen sabr gosteriyoruz eşinin sözünü dinle bence zitlaşma.
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Ben senin neyi kastettiğini çok iyi anladım. Eşimin ailesine çok yakın bi şehirdeyiz ama gidipte eşimin memleketinde yaşamak istemem şahsen. Doğu kültürü çok içli dışlı oluyor. Ben sürekli misafir vs dayanamam zorlanırım 
0 oy
(4,799 puan) tarafından
Ayy sınır pluyorum anneso ıcın karısına bosanma lafını yapana. Babası da vefat ederse tanıdnan ayrılmazsınız artık. 
0 oy
(674 puan) tarafından
Öncelikle doğulu olarak belirtmem hoş olmamış her doğuda büyüyüp yaşayan insan bir değildir gidip denenir olmazsa geri dönülür ki zaten aynı şehirde de olsan mesafe koymak senin elinde olan bise 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 992 göst.
23 Eylül 2020 Aile kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,145 göst.
27 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Duru (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 705 göst.
29 Mart 2019 Aile kategorisinde ❤️Asya'nın Annesi❤️ (1,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 583 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,648 cevap

36,581 kullanıcı

...