Merhaba eşim memleketine taşınmak istiyor ama orda ailesi var diye ben istemiyorum çünkü annesini sevmiyorum bunun için de sebeplerim var ama eşim uzağa ev tutcam diyor ben yinede aynı şehirde bu kadar nefes kadar yakınımda istemiyorum iki ayrı şehirdeyiz eşim bana benimle gelirsin yada istersen boşanma davası açıp boşanırsin dedi Yeni bı bebeğim var 2 aylık bile değil henüz. Ben ilk gün evet seninle gelirim dediğim için Boyle oldu ama ben ailesini tanımadan önceydi evlendikten sonra gide gele Gide gele gördüm ve hiç hoşlanmadım doğulu bı aile ve aynı şehirde evli tüm çocuklarinin evliliğine müdahale eden bı kadın iki kişi bu yüzden boşanmış biri boşanma aşamasında biri çaresiz ben çok korkuyorum çünkü böyle şeylere gelemem daha kötü olur ama eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor sadece ilk gün evet dediğim için şimdi hayır deme hakkın yok diyor sizce ne yapmalıyım herşeye rağmen gidip denemelimiyim yoksa eşimin beni bu şekilde kendisiyle tehtit ettiğini kabul etmemelimiyim bu arada eşimin babası 2 aylık ömrü kalmış hasta 3 yıldır ben normal şartlarda gider istediği boşanmayı açardım ama onu böyle severken acısı varken en kötü gününde ona bunu nasıl yaparım ki lütfen bana yardım edin lütfen uzun uzun yazın çok ihtiyacım var tek tek okuycam