0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
İki aydır tuvalet eğitimi vermişim altına yapıyor kaçırıyor ne yapayım ben hamileyim çok zorlanıyorum

7 Cevaplar

0 oy
(99 puan) tarafından
Bi çıkk postt
-Reklam-
0 oy
(351 puan) tarafından
Bizde bayramın 3 . Günü başladık bende hamileyim büyük tuvaletini bi kere kaçırdı şimdi hep kendisi yapıyo çişini de bi iki kere kaçırdı biz  ilk gün hep birlikte girdik ben klozete o lazımlığa oturdu ondan sonra hep kendi yaptı biz evden hiç çıkmıyoruz bu süreçte gece dahil olmak üzere hiç bez takmıyorum komşular kaynanamlar çağırıyo gelemem kıza tuvalet öğretiyorum diyorum aman bi kere bağlayıver bezi bişey olmaz diyorlar ama ben bağlamıyorum 
(99 puan) tarafından
Benim iki ay oldu ama sizinki normal
(351 puan) tarafından
Bu süreçte bez takıyomusun hiç birde ben söylemesini beklemeden sürekli hadi benim çişim geldi deyip götürüyorum gerekirse her seferinde önce sen yap ki oda senden görüp heveslensin ben yapınca kızım çok hevesleniyo
(99 puan) tarafından
Girmiyo ki tuvalete
0 oy
(5,535 puan) tarafından
Bebeğin kaç yaşında cnm belki hazır değildir 
(99 puan) tarafından
3 yasinda
0 oy
(3,218 puan) tarafından
Canım kaç yaşında belkide hazır değildir yani mesela benim kızım 3 buçuk yaşında herkes niye öğretmenin diye sürekli laf söylüyordu ebe dediki senin hazır olman önemli değil çocuğun hazır olması önemli dedi bekledik şuan kendi yapıyor alıştı kendi kendine beziki sök tuvalete gidecem diyordu bir haftada alıştı belki çocuğun daha hazır değildir 
(99 puan) tarafından
2 aydır alistiriuorum yaşı geçiyor
(3,218 puan) tarafından
Canım yaşı geçiyor değilmis işte bak benim kızımda 3 yaşındayken yapmıyordu ebe dediki onun hazır olması gerek senin değil belliki çocuğun daha hazır değil biraz daha bekle konuşabiliyor mu kendini ifade edebiliyor mu bezden rahatsız oluyor mu bunlara bakman gerek
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Sabredeceksin canım ne yapacaksın başka oğlumun söylemesi 1bucuk sene sürdü 
0 oy
tarafından
Benim kızım 34 aylık kakasını yapmayı yeni öğrendi ciside 1 aydır biliyo öğrendi ufak kızım daha 17 aylık olcak oda bilmiyo ama oğlum bir buçuk yaş kendi tutup ediyodu çok erken öğrendi maşallah. Ben hiç birini sıkmam ne zmn isterlerse öğrensinler kendini hazır hissetmeleri lazım 
0 oy
(1,129 puan) tarafından
benmde 3 yasinda 1 ay olucak cani isterse gece kendi uyandiriyo beni cani istemezse istedigibyere isiyor sıciyor sabrimi zorluyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
12 Nisan 2024 Aile kategorisinde M1e2l3e4k5 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 113 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu

403,555 soru

12,090,348 cevap

36,382 kullanıcı