0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar evlendigimden beri halımi yıkamaya veriyorum. Geçen yıl hep verdiğim yerden farklı bir yere verdim halıyı. Kızım halıya çiş yapınca balkonda yıkayın dedim demez olsaydım. Sapsarı bir su akıp duruyor saatlerce durulamaya çalıştım olmadı. En son sardım suyunu çeksin biraz diye sarılı beklettim. Altına çay gibi su akmış. Halinin kenari da sapsarı. Dün baska halima su döküldü o da hep sarı leke yapmış halıda. Akıl verin napicam ben bunları nasıl temizliycem yikamaciya da vermek istemiyorum bunları görünce. Başınıza geldi mi böyle bir şey 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,946 puan) tarafından
Halicida yikanan halilar bunsekilde oluyor canm.ya hep yikamaya vereceksin yada yikarken arkasnda cok iyi bi sekilde yikicaksn.yoksa gitmez o sari su
-Reklam-
0 oy
(4,335 puan) tarafından
Yıkamaya verdikten sonra sari su veriyo maalesef ben gecen sene kaç defa duruladigjmi hatırlamıyorum bu sene yine elde yıkandı yine aynı hali sapsarı 
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Yıkamacıya giden halılar iflah olmuyor. Balkon halım bayram öncesi yıkamadan geldi 1 bardak su ile sapsarı oldu. Silince. Biraz çıkıyor ama yine de belli. 
0 oy
tarafından
Hep yıkamacı da oluyor yikaya yikaya zamanla temizlenecek 
0 oy
tarafından
Acaba yıkarken bulaşık makine parlatıcısı mi kullansan bekletsen bir dene istersen 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 430 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zencefil (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.