0 oy
386 göst.
Aile kategorisinde (109 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar merhaba. 

Biraz uzun olacak ama nolur. okuyun. Esim asker biz gurbette yasiyrz. Iki bebegim var. Kaynanamlar ve benim ailem benden baska sehirde ayni sokakta yasiyorlar.  Bizim tayinimiz cikti. Dun esim beni ve cocuklari aileme birakti esimin bikac gun isi var baska sehirde snra ben ve esim yeni sehire gtcez ev bakmaya.  Kaynanam suan koyde iki gun snra gelecek bebegimin birine o bakacak birine benim annem bu tasinma evresinde. Smdi millet ne birakiysn cocuklarinla tasin diyecek ama cok zor. Ikiside kucuk 1 bicuk ve 2 bucuk yasindalar.  Kaynatam ve kaynim suan evde tekler dedigim gbi kaynanam koyde. Bugun kaynatam aradi aksam kizim bebekleri ozledim geleyim goreyim kaynimda ozlemis oda gormek istems. Annemlerde misafr vardi dedim misafr var istersen ben geleyim cocuklari gorun. Kaynatam tamam sen misafrin varsa onlarla zaman gecir yarin geleleim dedi. Annemlere dedim annem surat yapti. Babam yemek yapmak lazm adamlara ayip oldu torunlarini gormek isterler hakli olarak dedi. Yemege cagirsaydik keske bgn dedi. Annemde hic yemekle filan ugrasamam dedi. Herneyse yarin aksam gelecekler.. babam hadi alisverise gidelim yemek ne yaoilacaksa alalim dedi 1500tuttu ben odedim. Arada kaliyrm annem istemiyr babamin parasi cok yok ( bana gelince yok abime yardirir biliyosunz dur blki konulari) snra babam neden sen odedin beni ezdin vs dedi.. arada kaliyrm kaynatam zoraki kendini davet ettryr gbi oluyo annrm istemiyo vs. Annemin boyle yapmasinin sebebei kaynanam. Kaynanam.cok rahat kadin. Diyoki koyden erken gelseydi siz burdasinz insan cocuklar geldi der gelir keyfine duruyor orda vs diyo. Arada kalmak cok zor. Sizce kim hakli. Ya nezman buraya gelsem annemde kaldgimda iste onlarinda torunu ilgilensiznler alsinlar etsinler vs der. Bazi kizlar yaziyi anneme gidince keyif yapiyrm xok rahatim dye bn hc dgilim. Bugun babam bizi kahvaltya gotrdu esimde vardi. Bn abim abim kizi (abim bosandi) esim cocuklarim annem babam gittik.. kahvaltiya ne gelse annem hemen abine uzatti. Ye oglum al oglum hep byledir. Ya demeyin kalma orda diyr mecburum. Sizce olayda fikirler ne benim ailem cokmu bencil? Kaynatammi bencil
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

+1 oy
(69 puan) tarafından
Benim yazmandan anladığım kadarıyla çocuklar her iki tarafında torunu kayınbabanın misafirlerinle vakit geçir yarın geliriz demeside güzel bir davranış ücreti senin ödemende de bence anormal bir durum yok bugün sen yarın o öder büyütmemek lazım annenizin de sizi bu kadar ikilemde koyması saçma sonuçta damadınızın ailesi gelsin torunlarını sevsin gitsin kızınız için biraz sabredin nolacak yani 
(109 puan) tarafından
Iste boyle o yapmiyor ben neden yapiyrm benim canim yokmu diyo. Benim torunlarimsa onunda torunlari diyo. Kaynanam biraz rahat ona soyleniyr
(1,267 puan) tarafından
Yüzde yüz katılıyorum burda ortalığı bence anne karıştırmış, oda kaynanaya gıcık olmuş gibi
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Arkadaslar okur musunz
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Bence baban doğru düşünmüş ki masrafı zaten sen yapmışsın ne var bunda alt tarafı bı yemek yapacak iki üç saat ağırlayacak, bizde kayınvalidem hiçbir zaman annemi çağırmadı, ama o ne zaman bana  gelse annem yemeğe alır kendisini aksine ben mahcup olurum
(109 puan) tarafından
Iste benim annem cok soyleniyor. O yapmiyorsa ben neden yapayim diyor ki hic yapmiyor da degil. Kadin cok rahat kendini dusunuyor oncelik oyle cok ince dusunmuyor. Annemde ona takiyor onunda torunlari diyor. Ben bakiyorsam oda baksin o neden boyle rahat vs diyo
(1,949 puan) tarafından
Bizimkiyle benzermis ama düşünmeyen düşünemiyor, e diğer taraftan kayınbaban gelmek istemiş sen veya baban nasıl yok diceksiniz , annen görmezden gelecek , benimki mesela eşimin hatrina yapıyor seninkide öyle bir durum
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Okudum canım ALLAH yardımcın olsun iki aileyede uzak ol kafan rahat eder. Yani annende anlamış değilim bak baban nasıl güzel demiş yemeğe çağıralım dıe ölmüşlerin hayrı olsun ne olacak Bi yemek yapılsa yada Bi çay çerez ne var bunda. Kaynana yok evde belki o yüzden kayinbaban çocukları oraya götürmemi istememiştir babalarda görmek istemiştir. 

Anladığım şu annen ben mezkezi onun hayatında oğlu ve kendisi var oğlunun üstüne kims eyok bizim doğu kafasi söyle kız evlenir el olur onun çocukları kocan sinin tarafının oğlum evlenir evimde kalır onun çocukları ciğerim torunum mirasimin sahibi o kafada galiba annende arttık şu postları okurken çok yadigar oldum ne zaman biz insanlar bu hale geldik bir tas çorbayı mesele eder hale geldik anne kız yer değiştirmiş sen annen annen sen olmuş aksine annenin tabiki kızım gelsinler sende gönlünü geniş tut onlarında torunu evladı özlemişlerdir bisey olmaz demesi lazım bence. Kaynanaya gelince sorumsuz ane yapacaksın değiştiremezsin ki kadını. Hiç bir zaman çocuklarına karşı ayrımcılık yapan kadınlara anne gözüyle bakamam ben aksine benim oğlum var kızım olsa ikisi eşit ama kızımn daha çok üstüme düşerdim.soylenecek söz çok ama boş annene sorsan o kaynanana sorsan o haklı bu işin içinden çıkamazsın al bacım evlatlarını taşınmadan sonra sarıl yavrularına sarıl kocana gerisini kapının dışında bırak. 
(109 puan) tarafından
Annem.aynen oyle. Ogluma tapiyor resmen. Abimin kziinida ayri tutuyor zaten
(1,267 puan) tarafından
Kız bosver vallahi annen dahi olsa kimseyi kafayı takma sende annesin artık önceliğin kendi evlatların. Annen ALLAH korusun hasta olup yatağa düşersem oğlum bakar oğlumun kızı bakar dıe düşünüyor her erkek aynı değil tabi ama kız evlat gibi merhametli kimse yok. annen inşallah bu huyundan vazgeçer kız tornuda evlenecek o zaman ne olacak onada el gözüyle bakacak

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 889 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Evlat_hasretii (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 725 göst.
0 oy
5 cevap 306 göst.
27 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Busranecati (742 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 128 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde defnee13 (1,490 puan) tarafından soruldu

401,999 soru

12,034,546 cevap

36,262 kullanıcı

...